Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bre puneti datele de nastere acolo faceti listutza ca acusha e ziua mea ce?!!1 nu vreti sa ma felicitati

bagati la semnatura numele cand scrieti de pe mamicile ca eu nu mai pricep nik citesc in fuga la serviciu si nu inteleg nik

dpn meu e calculat dupa calculatoarele astea de pe net dr inca nu mi-a confirmat nik asa ca poate vin si eu cu voi astea pe 29.01

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele sunt absolut disperata,
Drul Cristescu nu mi-a raspuns nici azi la telefon si cu asta basta, cred ca am incheiat colaborarea cu el. Ideea e ca nu stiu incotro sa ma indrept. Am sunat la Centrul Medical Unirea unde voi fi in curand arondata de la serviciu si drul Badiu la care as fi vrut nu ma poate vedea pana pe 26 iunie care mi se pare fff tarziu avand in vedere analizele catastrofale care mi-au iesit (calciu sub limita mica, la fel glicemia si infectie urinara cu E.Coli - parca asa scria ...). Am sunat persoana noastra de contact la CMU sa imi recomande un alt medic care sa ma poata vedea mai repede si mi s-a facut o programare luni la drul Cristian Radoi. Acuma ... am citit pe aici si bune si rele, nu stiu ce sa fac.
Altcineva mi-a recomandat-o pe doctora Popa de la Cantacuzino. Nu stiu, chiar nu stiu ce sa fac.
Oricum, eu trebuie sa ma vad cu cineva ca nici nu stiu ce analize ar mai trebui sa fac, examen ginecologic nu mi-a facut nimeni (pentru secretie si alte alea - care am inteles ca e obligatoriu).
Offff ce ma enerveaza doctorii astia!
Hai va rog mult sariti si voi cu sfaturi ca am incredere.

Va pup

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am gasit burtici,vad ca sunteti harnicute foc,la scris.
Bun venit noilor gravidute si mult noroc de sarcini usoare si bb-i sanatosi!

Asi,te-am admirat si eu in poze cit esti de sexy si frumoasa,asa cu burtica.Ma gindeam eu ca la un copil asa frumos e si o mama frumoasa.

Oana,Nushulica,felicitari pentru bb-i si ma bucur ca ati reusit sa-ti vedeti bobitele de mustar la ecograf.

Catalina,nu te necaji ca nici eu n-am facut asa multe aalize la primul control.Abia acum la 8 saptamani ce m-au bagat mai tare in seama.Stai calma ca asa e bine pt. bb.Va fi bine,o sa vezi.

Aiska,felicitari pentru treaba buna care o faci cu listuta si mailul comun.Multumim.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Catalina nu te speria de infectia urinara. Nu ti s-a prescris pina acum antibiotic? E coli este o bacterie din intestinul gros foarte obisnuita.Netratata infectia urinara poate duce la infectie de rinichi urita cu febra,etc.Tratamentul consta in antibiotic pe baza de penicilina.
Si eu am avut adesea glicemia mica in sarcina si nici nu m-au bagat in seama.Daca era mare poate ca se uitau altfel la mine.Lipsa de calciu se rezolva cu tablete sau daca suporti,produse lactate in abundenta.Mai intreaba pe forum de "pomul laudat",sigur vei primi recomandari la cine sa mergi sau nu.
Hai nu te ingrijora,analizele tale nu sunt la pamint,infectia aia trebuie tratata.Pina atunci hidrateaza-te suficient.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mie mi-au dat din prima s a fac analizele.
Catalina, daca vrei iti dau un nr de telf al unui dr de la Giulesti/.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Nushulica pai atunci poate te asteptam la "clubul 29 ianuarie"!
Dana nici aici nu te trimit la analize pina in sapt.8-9.Nu iti fac nici macar hemoleucograma,ca sa mai zic de secretie vaginala si altele!Ii intereseaza numai grupa de singe,RH,imunitatea la rubeola si hepatita B,HIV,sifilis,glicemie si sumar de urina.Scurt si cuprinzator.Cind i-am intrebat de altele,au raspuns ca nu e nevoie.Parca nu-mi vine sa cred!Probabil asa economiseste statul pe sanatatea noastra!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Multumim mult burticilor care au scris de la userul comun "mamicile"!!
Ce fete harnice avem la ianuarie-februarie!

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Anis tu ce analize ai facut?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MAi am o parte.Eu am un dosar nene de analize grele.Acum mai am d efacut doar cele care nu au IGG pozitiv.

hemoleucograma
glicemie
uree
acid uric
creatinina
TGO
TGP
bilirubina
Sumar urina
examen secretie vaginala+cultura col
examen babes Papanicolau
Listeria
CMV ( il am)
Rubeoal(am analiza)
Toxoplasma (o am)
Ag HBS
Ac. anti HVC

Raman de sapt viitoare ...ca trebuie sa triez sa vad ce am.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor voi cum rezistati sa dati atata sange ca vad ca trebe facute o gramada de analize eu azi am dat o seringa de sange si am lesinat doamneeeee ce slaba mai sunt si ce fricoasa(nu-s slaba la fizic,)

Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput