Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 11

anis spune:
nushulica, dar de ce trebuie sa dai mult sange?.Daca mi-aduc aminte iti ia o eprubeta ,jumate si atat.
Am vazut pozele cu finutza ta.O scumpa grasunici
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

aiska spune:
Nushulica suntem gata sa facem orice pt.bebe mic!(chiar si prelevare de singe in cantitati din astea)
Anis ce bine ca ai un doctor care se ocupa cu constiinciozitate si iti da o droaie de analize de facut!Ce inseamna TGO si TGP?(sunt singurele pe care nu le inteleg fiind abrevieri)
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

aiska spune:
Inca o intrebare dragi burtici:
Ati dori sa trecem pe listuta si numele + data nasterii ale copilasilor pe care deja ii aveti?
(deocamdata numai la anis e trecut.)
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

oana_bucur spune:
Fetelor, sper sa nu ma apuce greturile. M-am tot fatait sus -jos, dreapta -stanga ca sa-mi fac un soi de suc-mancare pasata din rosii, morcovi, mere, portocale si banane...uimitor dar are un gust bun...e cam groasa ca am pastrat toata pulpa dar ii mai pu apa. Are gust dulce acrisor...
Dar fataindu-ma m-a apucat o vaga senzatie de greata...
Va dati seama ca daca mananc sarmaluze doar cu orez (face maica-mea unele bune tare) nu mi-e chiar greata.
...si ma mai plang de .
Ce-i drept am reusit cu mult chin o eliberare mai devreme .
Pup fetele.
Eu si Noi 5+

anis spune:
aiska....daaaa.la intrebarea ta.
Cele doua ,TGO ,TGP, sunt probe hepatice f importante.
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Daconst spune:
Nushulica,am aruncat o privire pe albumele tale si am murit putin de invidie ce locuri frumoase ai vazut.
Ai fost o mireasa super si Ingrid a ta e o mandrete de fetita.sa va traiasca!
Oana,am mai avut si eu senzatii usoare de greata,dar incearca cu biscuiti sarati sau sticksuri.La mine a mers.
Dana 8+

aiska spune:
Multumesc mult Anis!
Vad ca abrevierile alea sunt transaminazele care daca sunt mult crescute indica hepatita cronica.Aici hepatita e o boala rara cred ca de asta nu se fac decit determinarile Ag Hbs.
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

aiska spune:
Dana, Oana eu sunt ingrijorata pt. ca n-am stari de greata de nici un fel.(deocamdata)
Intrebare intrebatoare:gravidutelor, ati observat cumva modificari in secretia vaginala? Ca la mine este mai densa si albicioasa.
Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Cristinna spune:
Aiska da e normala secretia, asa ca stai linistita.
Uite aici ce scrie pt saptamana 5-6 " Inca nu pareti insarcinata - si s-ar putea sa nu aveti inca nici simptome - insa embionul este foarte ocupat cu cresterea... Acum pot aparea scurgeri vaginale de culoare alba-galbuie, care persista adesea pana in momentul nasterii".
Cristinna 8+

nushulica spune:
daconst multumesc frumos intr-adevar excursia in mexic a fost cel mai frumos concediu din viata mea am fost acum la revelion 2005
in grecia am fost anul trecut in luna de miere si mi-a ramas in suflet platamonasul
ingrid este iubita mea acum sufletelul meu
anis eu deocamdata nu amnici o modificare la secretie dar la mine e si un pic mai mica sarcina
Nushulica 5+ si finutza
Ingrid(11.12.2005)