Mamici de ianuarie -februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Aiska...esti ingrijorata!?
Tii asa de mult sa le ai?
Intreaba doctorul si are sa-ti spuna ca greturile sau lipsa lor nu sunt un barometru ptr starea embrionului/fatului. Tin doar de toleranta corpului tau la dezvoltarea unui nou organism in el.
Eu mi-as dori sa nu ma apuce...ce aveam acu era o vaga senzatie...si sper sa raman numai cu senzatiile...caci ma uitam intr-o vreme la prietena mea care acu e in luna a treia dar in a doua nu manca decat fortat cateva bucatele marunte de ce putea baga in gura ...si evident vomita tot ...si ce era mai rau era ca nu putea dormi nopti intregi...era ca un zombi. La un moment dat avea 4 nopti nedormite la activ si ne-am strans cu totii la niste prieteni...s-a dus in alta camera s-a pus pe un fotoliu si a adormit asa...iar noi am ramas sa ii intretinem fondul sonor de teama sa nu se trezeasca...si evident ca peste noapte acolo a dormit.
Noi am fost cam toti la un iridiolog din Rep Moldova si de ex ei ii spusese ca are un sistem imunitar beton...chiar agresiv...imi imaginez ca asta e motivul ptr care reactioneaza asa la sarcina.
Asadar eu as prefera pas.

Eu si Noi
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Cristinna iti multumesc pt. raspuns.
M-ai linistit.
Aici nu se face analiza secretiei daca nu te vaiti de diverse simptome.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ah da...Aiska...am uitat..am si eu niste scurgeri dar nu neaparat pot spune cantitativ mai mari insa au o culoare diferita ...alb-galbui...intr-adevar...caci tot zaresc pe unii chilotzei.
Nimic ingrijorator.

Eu si Noi

5+

Mergi la inceput

Oana ce combinatie inedita de fructe ai reusit!(ca si rosia cica e fruct)Probabil daca as fi avut greturi sau alte manifestari tot nemultumita eram.Sper s-o duc tot asa, da nu cred ca am eu "bafta" asta.
Insomnii nu am (deocamdata).La prima sarcina am suferit de ele pe la sfirsit.(nu-mi mai gaseam o pozitie potrivita de somink din cauza de burtik).

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Pe unde-o umbla Adinush?

Heiiiiii Adinuuuuuush!Ne citesti?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Nushulica si eu am ramas tablou cind am zarit peisajele alea de vis.Unde anume in Mexic ati fost?Din Finlanda se fac multe excursii in Cancun si Puerto Plata.
Tot la serviciu?

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aiska,si eu am cam fost ingrijorata ca n-am prea multe semne de graviduta.Doar scurgerile mai vascoase ca deobicei.Cred ca ne asemanam.
Cristina,multumim de explicatie,m-am mai linistit si eu.
Oana,si eu am un sistem imunitar nu prea grozav si probabil ca nu reactioneaza asa nasol la corpul nou.Oricum eu ma bucur ca pot papa orice si nu ma supara greata.

Dana 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Zicea cineva mai devreme de mersul cu masina :) pai eu conduc zilnic prin hartoapele Bucurestiului si se hatzana masina mai ceva ca un tractor pe brazda, iar ieri am avut de urcat si coborat cateva zeci de etaje toata ziua! Bebele meu o sa fie capos ca mama-sa si o sa sa se tina bine in burtica, cum ma tineam eu pe vremuri in autobuzul care ma ducea la liceu . Ganditi-va ca femeile pe vremuri mergeau si la coasa cu bebei in burtica si nasteau "usca-pusca" pe camp, intre un drum la tzarina si prasila . Doar n-o sa merg acuma ca si cum as calca pe oua, fetelor, suntem tinere si zdravene, iar bebe trebe sa faca si el putin efort sa creasca mare si voinicel, nu?

Mergi la inceput

Dana si tu m-ai linistit.
Ai dreptate cu sistemul imunitar.Nici eu nu stau prea bine cu ´mnealui.

Sabina 5+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Catalina la CMU am auzit ca e tare de treaba ca om si bine pregatita ca profesionist Cezara Bucur.

Simona 6+ si Ruxi

Mergi la inceput