Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
elisor spune:

LA MULTI ANI BIANCA! 

si 
LA MULTI ANI CATALIN! 

Sanatate, noroc si fericire, sa aveti parte de tot ce-i bun pe lumea asta...
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
Danelutza spune:
La multi ani ! Bianca
La multi ani ! Catalin
Buna dimineatza
Iuliana, Oana eu ii dau mincare normala de mult. Pai daca sta la masa cu noi, maninca prima data carnitza macinata pe care i-o dau, ca deh, cu 6 dintzi nu face fatza sa mestece, pe urma se uita in strachinile noastre
si incepe sa bata cu pumnul in masutza ei si sa ceara. Dar face urit de tot daca nu-i dam, striga pe limba ei pina ii dam. Cereale, din astea n-a vrut niciodata, de aia am renuntzat. Spaghete, a invatzat sa le limpaie, dispar automat in guritza, carnitza bucatzele, piine, tot, tot, baga cu amindoua minutzele la ghiozdanel. Inghetzata, pizza, tortuletz, din toate ii dau cite un pic. Si n-a avut nici viermishori nimic, nimic.
Oana las-o sa mai plinga, Isabella chiar si cind se loveste incepe sa urle, daca vede ca nu ma uit la ea, tace imediat. Ei testeaza terenul, le merge, le merge, nu... se resemneaza.
NewMami frumos filmuletz si ce fond muzical, mamaaaa, sigur cind creste ii ia locul lui Schumacher (ufff, am scris bine, sau l-am botezat
)
Alaptat - Isabella inca mai suge la tzitzca, asta doar dimineatza si seara. Noapte nu maninca deloc, asta de multishor. Biberon, nu stie ce-i ala ca nu l-a vrut. Suzeta doar cind trebuie sa adoarma. In rest, in public, grisine, nu purtam suzeta cu noi si nici ea nu cere. Daca vede copii cu suzeta in gura, le trage suzeta afara, dar nu ca sa pape ea ci ca sa se joace.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI Bianca... 
LA MULTI ANI Catalin... 
...sa fiti sanatosi si norocosi,sa cresteti frumos si frumosi,sa fiti iubiti si sa iubiti ...
Multumesc pentru raspunsurile legate de oscilo...am sa-i dau cate un tub pe zi vreo 3 zile plus nurofen...evident are mucii-n cascade,doar atat deocamdata...dar sa nu care cumva sa cutez sa ma apropii de nasul ei ca-i dezastru...azinoapte am dormit toti trei tocmai din motivul asta,dar nu mai fac greseala asta ca mi-a carat la craci-n gura cu simt de raspundere...
In schimb pe Bianca imi vine s ao arunc pe geam...ets edin ce in ce mai evidenta animozitatea intre ea si sor-sa...ma scoate din minti cum se comporta cu ea,parca ar fi Delia otravita ...cat de curand va trebui sa iau masuri pentru ca mie una nu-mi place situatia asta...
Si eu ma inscriu in categoria nonconformistilor cand vine vorba de mancarea la copii...oricum eu am inceput cel mai devreme cu facutul mancarii normale chiar si cu sare si condimente de orice fel,pentru ca scopul meu a fost sa manance copilul...oricum eu nu fac mancare grasa,nu folosesc ulei decat foarte putin( o sticla de 1 litru cred ca-mi ajunge si 2 luni),nu fac prajeli si rantasuri...si am observat ca Delia este mult mai incantata cand culoarea din farfuriile noastre coincide...
Adriana pe mine nu ma jigneste chestia cu alaptatul...eu am avut si nu a vrut ea,desi pentru multi lucrul asta este de necrezut...nu m-a interesat insa nimic din parerile altora...am facut pur si simplu cum am crezut de cuviinta ca-i mai bine pentru mine si pentru copil...asa ca ambele fete ale mele sunt formuliste...eu am respectat mereu decizia celorlalte femei pentru ca ele stiu mai bine ce-i mai bun pentru copii lor si nu le-am judecat sub nici o forma...
Iar Aidan are niste ochi de-mi vine sa-l mananc...
Newmami este atata de scump ...si serios nevoie mare...un
mare mare de la noi...
Elisor si Delia a avut o raceala mai dura cu raguseala in dotare,insa i-a trecut d ela sine dupa vreo 5 zile ...i-am dat ceai caldut si nurofen cu paracetamol...ar mai merge cataplasme aplicate pe gat da cel putin a mea nu sta nici legata asa ca trecem peste ...
Sufletzica eu am tot arsenalul de paste de dinti si perii pentru bebelusi insa nu au in dotare manual de utilizare pentru ca Delia nu deschide gura nici fortata...asa ca mai astept...si apoi mai sunt dati cand ii dau si in somn lapte,mai ales cand peste zi nu-si face norma ...principalul este sa nu adere direct pe dinti substante dulci, gen sucuri,bomboane,cioco,etc...
Da hai ca m-am facut raie de dimineatza... merg sa-mi trag una in bot sa ma calmez ca nu se mai poate cu astia din casa si apoi sa hranesc si doftoricesc plodu bolnav...
Sanatate bolnaviorilor de orice varsta...
P.S. Nelia ce ai aflat la rezultate?!
P.S. Dar de Olguta din Canada nu mai stie nimeni nimic?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Ca zicea Danieluta de spaghete:). Diana le suge imediat, oricit de lungi ar fi. Mai tineti minte desenele animat "Doamna si vagabondul"? Ei, exact asa maninca si ea spaghetele...cred ca le inghite intregi ca dispar in secunda urmatoare. Nici eu nu maninc asa bine spaghetele:). Si e innebunita dupa ele.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, BIANCA! 
LA MULTI ANI, CATALIN!
Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti un motiv de mandrie pentru parintii vostri!
Neata, mai! Dar stiu ca ati avut activitate azi-noaptem, nu gluma. Iar eu in loc sa fac ce am de facut ca peste cateva ore sosesc musafirii stau si belesc ochii pe aici, noroc ca doarme plosul.
Adriana - poate m-am exprimat eu prea dur, nu voiam sa zic ca s-ar simti cineva jignit ca iti pare rau dupa alaptat, cat cineva care nu a alaptat ar putea sa spuna ca ar fi vrut sa alaptezet (cu toate chinurile incluse) decat sa dea formula la copil. Imi pare rau ca experienta alaptatului a fost traumatizanta pentru tine, recunosc ca nici mie nu mi-a fost usor primele 6-7 saptamani, dar dupa aceea a mers ca uns si am suferit amarnic cand s-a intarcat.
Iar doctorii pot sa spuna ce-or vrea, daca nu poti sa-i dai lapte nici cu forta, asta e:isi valua calciul din alte lactate. Macar un supplimet de calciu ti-au dat, daca tot erau asa de ingrijorati ca nu se dezvolta normal copilul?
Am vazut si eu pozele, dragute foc (sa nu crezi ca pe la noi e mai cald de vreo cateva zile incoace), dar mi-au picat ochii pe pozele de graviduta: ai fost sexy tare. Eu acum imi dau seama ca nu am decat cateva poze cu burta si in nici un caz atat de detaliate si imi pare tare rau.
ANdutzy - petrecere frumoasa la mot! Si sa-i treaca bubele lui Dragos!
La ce restaurant ziceai ca faci? Ca noi in prima faza am zis ca mergem la restaurant, pe urma au avansat ai mei ideea sa mergem la tara, iar pe urma s-au retras din schema pentru ca si-a dat seama mama ca nu are putere sa faca pregatiri. ASa ca ne-am intors la restaurant si parca n-as vrea tot la La Mama (acolo a fost botezul).
Gabitza - parca tu ai fost la KIDEX si in decembrie, e mai rau decat atunci? ADica mai pustiu? Oricum, azi ajung la Bambilonia, abia astept.
Iuliana - eu stiu ca intre mese nu se da lapte, ci apa sau suc. Si nici cu desertul constituit din fructe nu sunt de acord. Ultimele studii arata ca fructele se mananca ori cu 20 de minute inainte de masa ori la 2 ore dupa masa pentru ca se digera mai repede decat mancarea si fermenteaza. Eu asa procedez si cu mine si de cand fac asa ma simt mult mai bine.
Nelia - cum mai e Tudora?
Elisor - multa sanatate Biancai, cum se mai simte?
Cine intreba de alimente interzise dupa un an? Porcul in continuare. Dr ne-a dat liber la varza si fasole (nu in cantitati mare) si mancare de oameni mari, in general, fara multa sare si condimente, dar eu raman la piureul meu pentru ca imi este mult mai comod.
Am uitat sa va zic ca ieri a fost si la moi dr. Am fost cam distrata si nu am mai intrebat-o ce ar trebui sa faca la varsta ei, mai ales ca stiam de la voi. Vaccinul il facem candva dupa 1 iulie si am noroc ca s-a ingrijit sa-l cumpere ea, si-a facut stocuri tocmai pentru ca au fost gauri in aprovizionare. In orice caz, ANa e foarte bine, ca de obicei, zice ca ar avea un pic de rosu-n gat, dar atata timp cat nu are febra, nu tuseste va trece probabil de la sine. A, si mi-a dat si reteta de lapte (ultima, din pacate), cica se da iar Bebelac.
Gata, ma duc la treaba ca am o caruta si parca vad ca se trezeste maimuta si nu mai fac nimic. Sper sa mai apuc sa intru macar sa citesc, ca de scris nu poate fi vorba. Week-end placut!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
blackpanterro spune:
Ioana, multu de compliment.Eu m-am simtit uriasa in sarcina si am fost.Inainte aveam 55 kg si in luna a 9-a aveam 80kg de aceea eu m-am dus la dr sa ma induca ca nu mai puteam de dureri de toate mai ales picioare.Abia am mai putut umbla.
Nu m-am suparat deloc la faza cu alaptatul.E ok sa alaptezi daca e totul ok dar am vrut sa stie toata lumea de ce sunt atat de suparata cu toata treaba asta si de ce data viitoare o sa fac altfel.
Calciu nu ne-a dat nimeni, dar nu pare Aidan sa aiba nevoie.Merge corect si e foarte activ, nu mi se pare ca ar avea vreo problema la oase.Poate dupa un an o sa ii dau, o sa o intreb pe dr.Si fier...
Fetele, multumim pt complimente la adresa ochisorilor lui Aidan
, tot nu ii vine sa cred ca ii are albastrii, atat de mult mi-am dorit sa fie asa
Am vazut si eu poze, cele din parculetz cu copilasii.....sunt superbi toti.Filmuletze nu pot sa vad ca noi avem dial-up si dureaza o vesnicie sa se descarce.
Cuscra, nici eu nu sunt de acord cu alaptatul pana la 3 ani
ca si aia de care vb noi din Desperate Housewifes care a alaptat pana la 5 ani
......mama lui ar trebui sa il intarce mai ales daca e si racit tot timpul...adevarul este ca daca copilul intra in contact cu alti copii cu tot felul de virusi, negresit va lua indiferent daca e alaptat sau nu.Aidan pana acum nu a intrat in contact cu copii decat de vreo 3 ori.Deci slabe sanse sa ia ceva.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
blackpanterro spune:
LA MULTI ANI CATALIN SI BIANCA!!!!!
Am uitat sa va spun ca in sfarsit a descoperit Aidan cum e cu taratul militareste in fata ca pana acum se tara numai in spate :)
Acum a descoperit ca poate sa stea in 4 labe si sta asa si se da fata-spate nu face nici un pas inainte.Mi se pare ca a facut atatea progrese in numai cateva zile.Se ridica peste tot si merge foarte bine si descult si cu papuci :)
Si prin magazine striga cat poate de tare TATATATATATA si DADADADA.Toti se uita la noi![]()
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
ioanailincam spune:
Tot n-a fost nimeni la Bambilonia? Ma gandesc ca o fi si asta teapa...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
patriciaRO spune:
CATALIN si BIANCA
Sa cresti frumosi, sa fiti voiosi si sanatosi. Si felicitari parintilor ca ia-ti crescut frumos!
Pisik, nu-ti spun ca si noi am papat gogosi si nu ne mai opream... Mai ales pe cele cu nutela. Sunt belea... Iar Alex avea niste clabuci la gura de numa, numa!
Adriana (Blackpanterro), cand pui un link catre poze, fa asa: Apasa albumul respectiv si o sa-ti apara toate pozele. Copiezi linkul de sus din bara si scri asa: [url =" http://... " ] ALBUM 10 -11 luni [/url] fara pauze! si asa intram direct in el, fara sa stam sa cautam albumul.. Ca eu nu-l vedeam nici sa ma bati!
Elisor, sanatate Biancai.. Si copilasilor bolnaviori!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
ioanailincam spune:
Mi-am pus si eu glow la nume, sunt foarte incantata
.
Si musafirii nu mai vin... dar macar doarme Mogaldea, e deja la a doua tura pe ziua de azi. Pupici!