Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Pisik, ce sa mai spun asa e si la noi, vad ca acum mai mananca....azi i-am dat paine cu pateu si a mancat 3 felii dupa ce refuzase borcanul.Poate nu ii mai plac nici lui borcanele.
Ai inceput sa ii dai peanut butter & jelly? Eu abia astept sa faca un an sa ii dau :)
Lui ii place sa roada pe ceva toata ziua, poate de aia nu prea vrea sa pape cand e timpul, mananca chifle cu cascaval pe deasupra, string cheese, biscuiti...MAcar mananca bine dimineata, cereale Oatmeal Quaker si iaurt.Incearca-le si tu ca sunt super, nu ca alea de bebe fara nici un gust.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
iuliana spune:
Adriana si Pisik, dati-le, mama, mincare normala, de oameni mari:). S-au saturat si ei de mincarea fara gust de borcane. Si eu i-am dat Emmei pina la un an borcane, si acum am o mofturoasa si jumate. Cu chiu cu vai se atinge de mincarea mea. E un cosmar. Cu Diana, eu i-am dat fetei de la vreo 7-8 luni mincare de a noastra si acum nu face nici un moft la absolut nimic. Plus ca ne vede pe noi mincind si baleste pur si simplu. Si inghetata i-am dat, si pizza si de toate:), mai putin preparate din carne (doar pe pizza si asta din cind in cind). Omoriti-ma, bateti-ma
, dar eu asa am facut. Daca as fi avut in plan si al treilea copil, la fel ca si cu Diana as face. Cind am fost la dr ultima data, Diana avea 11 luni. I-am zis dr. ca i-am dat lapte de vaca si nu a zis nimic. Profesoara mea de anatomie a zis ca si ea le-a dat copiilor mincare cu sare si zahar inainte de a face un an. Cica atunci cind ii vezi ca balesc dupa mincarea celor mari de pe masa, inseamna ca sint pregatiti si atit timp cit copilul e bine si nu are alergii. As fi vrut sa fiu la fel de desteapta ca acum![]()
cind a fost si Emma bebe, dar asta e.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
blackpanterro spune:
Iuliana, ii dau mancare normala dar nu prea o poate mesteca.Avem numai 4 dinti si carnita facuta bucatele o mesteca un timp si apoi o scuipa afara ca nu mai poate mesteca.Nu stiu cum sa o mai gatesc ca e atat de frageda si e fara os si fara piele....nu imi dau seama de ce e atat de greu.In rest mananca fasole rosie si neagra cu orez, cus-cus cu ton, supa, si borcanele nu sunt Gerber - mi se par foarte nasoale si nu ii plac.Eu ii cumpar nemtesti de 12-15 luni si sunt foarte gustoase.Cu carne de miel, vita, porc, curcan si legume de toate felurile.Tot asa i-am dat mereu in combinatie cu mancarea noastra si a fost ok.Acum vad ca s-a mofturit.Poate si de la dinti....naiba mai stie....
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
blackpanterro spune:
Fetele am mai pus si eu poze noi la 10-11 months sa vedeti ce frig e la noi si ce gros suntem imbracati.Nu pot sa cred ca am reusit sa pun 26 de poze.Pt dial-up e ceva :)
Aidan Alexander
NewMami spune:
Sanatate multa tuturor bebeilor care sunt bolnaviori, inclusiv al meu
, sa se faca bine cat mai repede. Patrick e din nou mucos, tuseste si tot tacamul. Deja e la ordinea zilei.
Patrick a reusit sa termine prima lui cursa completa cu motoreta, asa ca deja poate sa-si ia carnetul. Filmuletul l-am incarcat dar fiind destul de mare s-ar putea sa mearga mai greu. Tati n-a avut stare si l-a si prelucrat. Uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=4fvStGHFdMs
Un weekend cat mai placut.
NewMami &
Patrick Ryan
Oana C spune:
quote:
Originally posted by iuliana
Cu Diana, eu i-am dat fetei de la vreo 7-8 luni mincare de a noastra si acum nu face nici un moft la absolut nimic. Plus ca ne vede pe noi mincind si baleste pur si simplu. Si inghetata i-am dat, si pizza si de toate:), mai putin preparate din carne (doar pe pizza si asta din cind in cind). Omoriti-ma, bateti-ma, dar eu asa am facut.
Iuliana, ma alatur si eu la zid, linga tine
Exact asa i-am dat si eu Evei. Si maninca de toate. Dar in fiecare zi am grija sa manince legume, fructe, proteine si mincare care contine calciu. Mai nou, am inceput sa ii pun in cereale si iaurt wheat germ; este ca pesmetul si contine o gramada de vitamine.Azi sa vedeti faza: i-am dat don'soarei mele prinzul: pulpa de pui cu brinza proaspata si broccoli. Tocmai termina de mincat, cind il vede pe taica-su cum minca niste piine cu ciorba. Vaaaaaaaaiiii, ce scandal a inceput sa faca din scaunelul ei, parca nu mincase de o saptamina
I-am dat si ei o felie de piine intreaga si a inceput sa o indese in gurita cu ambele miini, nu stia cum sa o molfaie mai repede 
Adriana, cuscra, am o amica aici care are un baietel de 21 de luni si inca mai suge la san; dar nu asa, la ore fixe, ci cind il apuca, adica mai tot timpul, cam la fiecare 30 min, o trage de tricou si ea ii da sa suga; 3-4 min, apoi pleaca la joaca; apoi iar o trage ca vrea sa suga ... si tot asa. Si in public, pe strada, la mall, la biblioteca
Ditamai copilul, agatat non-stop de sanul ei. Daca sugea la ore fixe, era ok, dar asa, o foloseste drept suzeta, dar nici ea nu face nimic sa il dezvete. Si nici nu are de gind sa il intarce. Zicea ca daca baiatul o sa vrea sa suga pina la 3 ani, pina atunci ii da.Eu sint de acord cu alaptatul pina la 18 luni; pina la 2 ani e tras de par, e ok si atunci, intr-o anumita masura; dar pina la 3 ani???
Si nu e de imunitate, pt ca copilul ala e tot timpul cu mucii in gura. E de obisnuinta; mai ales ca doarme si cu ea in pat (e mult spus, "doarme", ca noaptea ea nu prea doarme, tot asa, cu sanul in gura lui; sotul doarme in alta camera

N-am apucat sa citesc din urma; doar ultima pagina. Acum ma apuc de citit.
Oricum, urez multa sanatate copilasilor bolnaviori.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)Poze cu Eva
Oana C spune:
Adriana, si nora-ta face la fel de urit cind nu-i convine ceva. Cred ca de vreo 2 saptamini s-a invatat o mofturoasa si alintata, ca daca nu ii faci pe plac in secunda in care vrea ea, incepe sa tzipe. Mai, frate, si are un tzignal, ca ma surzeste pt citeva secunde. Tzipa asa, se uita la tine sa vada daca faci ce vrea ea, daca nu, iar tzipa, si mai tare 
Ma mai apuca nervii de categoria grea si imi vine si mie sa urlu la ea; am facut-o de vreo 2 ori, ca m-a stresat de dimineata, de cind se trezise, pina la 6:30pm, cind a venit taica-su acasa. Mai eram si in PMS si cu hormonii peste urechi. 
Asa ca ne-am gasit: nervii ei impotriva hormonilor mei. 
De citeva zile m-am calmat, dar nu stiu ce-o sa fie luna urmatoare, ca vad ca devine din ce in ce mai mofturoasa, iar eu nu pot sa o las sa plinga; ii fac pe plac mereu.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
elisor spune:
Pisik eu ii dau banana intreaga, ori ii dau sa muste din mana mea pana o termina, ori ii pun bucatele mici intr-o farfurioara sa-si ia singura. O mai zdrobesc cu lingurita cand i-o dau la masa propriu zisa de trebuie sa o amestec cu iaurt, branzica, galbenus, etc.
NewMami vazut filmuletul, mortala comparatia, dar ce serios a fost Patrick pe parcursul cursei, ca un profesiionist, ce mai. Si a durat ceva. Sanatate si lui Patrick!
Adriana sta cu cheile in mana sa-l bagi mai repede in casa, de frig., nu? Da' ce ochisori frumosi aveti voi acolo!
Bianca are doar 2 dinti, cei de jos, sus acum se chinuie sa-i iasa inca doi incisivi si cred eu ca si un canin, nu sunt foarte sigura ca nu ma lasa sa-i umblu in gurita, vroiam sa-ti spun ca mestecatul nu sta doar in dinti si gingiile au o contributie serioasa, a mea ar tb. la 2 dinti sa manance doar borcanele sau totul blenduit, iar eu de mult ii dau bucatele mari si se descurca.
Iar cu alaptatul stai linistita, eu una nu ma simt nici jignita, nici nu dau cu pietre (sunt in categoria alaptat 1 zi desi as fi vrut cateva luni).
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 
elisor spune:
Sufletzica antibioticul poate da alergie urata (luna trecuta mi-a facut Bianca alergie de la antibiotic - i-a si notat in fisa componenta la care e alergica, de era plina de bubite pe tot corpul si acum au ramas niste urme mici zgrunturoase, nu mai e pielea asa de fina), dar nu dupa atatea zile ci in timpul tratatmentului.
Felicitari pentru olita!
Eu nu am spalat-o never pe dinti, desi am tot ce-mi trebuie nu am vrut, nu i-am dat niciodata lapte noaptea (de cand are dinti), la culcare bea un pic de apa.
A & B
Eli si puisorii Bianca
Andreas 

LA MULTI ANI!!!