Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
pisik 4ever spune:
la multi ani pentru Bianca Teodora si primul anisor!!!
iuliana, cred ca din cauza mea e asta mica slabanoaga asa, ca m-am speriat din ce spui tu sa nu dam lapte simplu fara nimic. am sa incerc sa-i strecor si cate un biscuite pe langa lapte sa vad ce-i spune. Am incercat sa-i dau cremwusti si nu i-au placut de nici o culoare. Azi i-am facut un mixer cu cartofi, rosie, dovlecel, morcov si patrunjel, si dupa trei lingurite mi l-a scuipat pe scaun. i-am pus si niste branzica sa-i schime gustul, dar degeaba. m-am enervat si am pus-o la nani. mami denaturata ce sunt. nici nu stiu ce sa-i dau cand s-o trezi.
voi cum dati bananele? zdrobite cu furculita?
andreea, haios rau crezul copilasului!!! m-am terminat de ras!!!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
patriciaRO spune:
Salutare mai pe seara!
Noi azi am avut program d eiesit. Am fosrt afara la nisip si Pifosul a mancat la nisip cat pentru un an intreg... Oricat i se zice nu e bun, el tot, o stie una si buna. Asa il las, sa vedem cat poate duce... Ca doctorul zasa ca e "bun", sa nu-mi fac probleme...![]()
Acum mai pe seara avusai cerinte de gogosi, asa ca prestai... Defapt am facut din coca de la scovergi... Frate o bunatate... Ca sunt facute cu drojdie si cresteau de ziceai ca cei aia... Imi daduse coca pe-afara! Asa ca a papat si Pifosul meu!
uitati aici si pentru voi!
GOGOSI SI SCOVERGI
Noi ne spalam de dimineata singuri, pe dinti. Dupa ce-l spal eu, apoi si el cu periuta...Mai pe-alaturi, mai o roade, dar cica ne spalam... Are gust incredibil de bun, ca mancai si io'...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
Buna seara fetele!
Laura, tu intrebai de Oscilococcinum? Eu de la o luna ii dadeam un tubulet intreg dizolvat in ceai. Racisem si asa i-am dat. Dupa aceea multa vreme cand imi era teama ca da vreo raceala peste noi ii mai dadeam cate un tubulet...Asta pana sa intram sub grija lui nenea Craciun care mi-a recomandat ca in loc de Oscilo sa-i dau vit.C natural, ca are efect mai sigur. Si chiar are, ca uite, mi-a ajutat D-zeu si nu mi-a racit copilul pana la un an
. Deci daca vrei Oscilo, da-i fara teama un tubulet de-ala ca nu pateste nimic...
Bonsai bine ai venit printre noi, sa auzim doar lucruri de bine de la voi!
Cam atata de la noi, am fugit ca vreau sa ma odihnesc, maine avem motzul si sper sa reusesc sa ma aranjez si eu cat de cat(unghii, par, etc...de care singura mai ingrijesc).
Va pupam!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
pisik 4ever spune:
pe post de vit C eu ii dau 120 ml suc de portocale sau mandarine in fiecare zi. am auzit si eu de oscilococcisul asta dar prefer sa-i dau suc de portocale.
... si
bursuca 08.05.05
Danelutza spune:
Multzumesc Loreen ca ai esti cu gindul la gindacica mea, sper sa-i treaca.
Sufletzica ai dreptate in legatura cu ganglionii, eu am suferit si inca sufar, cum racesc, cum se umfla ganglionii dupa urechi. Cind am citit ce a scris Fran, in mintea mea ganglioni, amigdalite, miini, picioare, erau toate intr-o oala.
Acum m-am mai linistit, mi-a spus pediatrul sa nu-mi fac probleme decit daca face febra. Parca i-a mai disparut un pic roseata de la punctisoarele de pe fatza, numai ca inainte de culcare s-au inrosit iar obrajorii. Dar... fara febra, ceea ce-i bine.
Intrebai de spalatul pe dintzi. Am o periutza mica pentru primii dintzuci, cu pasta pentru bebelushi, se uita la mine cind ma spal, si dupa aia devine curioasa. Cit mai cu zimbete, cit mai cu fortza, fac spalatura de rigoare, numai ca mai papa si cite un pic de pasta. Dar asta e, cica nu se intimpla nimic. De spalat, hmmm, o spal doar dimineatza ca seara uit.
, ne luam cu joaca si dupa aia e prea obosita s-o mai bag in baie.
Pisik banana o rad cu linguritza, ii mai dau si bucatzele, numai ca acum nu mai vrea, cred ca s-a saturat de mincat toata iarna, vrea doar fructe de sezon, cireshe, capshuni, nici mere nu mai maninca.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
pisik 4ever spune:
eu nu pot sa ma apropii de gura ei nici cu degetul ca incepe sa urle ca din gura de sarpe.
mai nou i-am dat sa pape pepene rosu si vad ca-i place. a facut o spuzeala de la capsuni, asa ca nu-i mai dau deloc. cirese n-am incercat. nu prea sunt eu lamurita cum sa rad cu lingurita, dar am sa incerc. eu ii taiam cubulete mici cu cutitul dar dureaza mult si ne plictisim amandoua pe parcurs.
exista alimente interzise dupa 1 an? ca inainte de 1 an nu trebuia sa le dam sare, zahar, miere.
... si
bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
bai ce serioasa e pustimea ta aicidanelutza!!! ganditorul faci din ea!
... si
bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
bea, gogosile alea arata... de revista! nu ma putui abtine sa n-o zic, cu toate ca e al 3lea mesaj consecutiv de la mine. dar imi lasa gura apa mai, ce sa zic mai mult???
... si
bursuca 08.05.05
blackpanterro spune:
Ioana, wow, eu nu am vrut sa supar sau sa jignesc pe nimeni cand am spus ca urasc faptul ca am alaptat exclusiv.
Sti in State din cate am vazut eu esti sfatuit sa alaptezi atata timp cat e ok atat pt tine cat si pt bebe....nu numai pt bebe.Eu asa am fost sfatuita.Si sincera sa fiu mie mi-a fost extrem de greu sa alaptez....nu din lipsa de lapte dar de ex in primele luni de viata eu nu am facut nimic altceva decat sa alaptez(sincer), nu m-am ridicat de pe canapea vreo 3 luni in timpul zilei ca trebuia mereu sa il tin pe Aidan la san ca dupa fiecare supt inca mai voia desi aveam lapte garla.Nici nu stiu cum am supravietuit asa fara nici un ajutor.Am fost extrem de deprimata pt nu m-am asteptat sa imi fie atat de greu.Apoi cand am inceput sa ii dau si mancare el a inceput treptat sa se intarce si nu a acceptat nimic in schimb.De fiecare data cand mergeam la dr faceau aia ochii cat cepele si imi spuneau cat e de riscant pt dezvoltare ca un bebe pana la un an sa nu bea lapte, indiferent de cate lactate mananca.In cazul tau e super ca a acceptat....Si sa nu mai pomenesc de faptul ca nu m-am simtit deloc femeie ci vaca de lapte, nu apucam sa fac dus decat o data la 3-4 zile
si tot felul de alte chestii.Dupa parerea mea nu asa trebuie sa fie, adica stiu ca e greu dar daca nu poti sa suporti sa faci in asa fel sa fie bine pt toti....eu nu i-am dat lapte formula deoarece mi-a fost frica de tot si de toate, nu am avut nici un pic de experienta si nici un ajutor.Mi-ar fi placut si mie sa mai aiba si sotul gija de el noaptea, dar daca am alaptat cum sa o faca ca nu am vrut sa ma mulg....
Asa ca sincera sa fiu, inafara de faptul ca Aidan nu s-a imbolnavit niciodata, Doamne ajuta, nu am avut nici o satisfactie de la alaptat si de aceea am spus si spun ca data viitoare o sa ii dau lui bebe si cate o sticla de formula.
Daca fetele care nu au putut alapta ma considera o mama denaturata pt asta nu am ce sa fac dar asta a fost experienta mea si nu am ce sa fac.
Na ca am scris de o sa va saturati sa cititi.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Danelutza spune:
Pisik e serioasa rau de tot, seamana cu mamasa
, iar la culoare cu tat'su.
Asha, banana cum sa-tzi explic, razi cu linguritza ca si cum ai vrea s-o mingii
, iote ce explicatzie filosoafa tzi-am dat. Cireshile i le rup in doua, scot simburele si dupa aia se serveste ea. Daca tu spui ca i le tai cuburele si le papa, nici o problema, e foarte bine. Am incercat sa i le fac ca pe piure, dar nu le papa, cred ca asha sint mai gustoase.
Hmmm, alimente interzise dupa un an ?šNu cunosc, eu i-am pus si sare in mincare, bineintzeles putzina, a mai papat si cite un pic de dulce, inghetzata. Miere nu i-am dat desi a spus medicul sa-i dizolv si sa-i dau picaturile de fier.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami