Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:

... oficial sintem in carantina, toate simptomele mai putzin febra care nu-i, sint de varicela. Isabella are puncte roshii pe fatza, sub barbie, urechi, minutze, piciorutze, incep sa apara pe burtica. De nervi si stress m-am certat si cu barbatul sint la pamint moral. Dispar, poate mai apar, poate nu , nu mai am chef de nimic.
Va doresc un sfirsit de saptamina placut, sanatos si voioshi, si... la mine a ieshit soarele, e cald, bate vintul, dar ce folos ca-l vad de pe geam.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Daniela sigur sunt bubele de varsat de vant?!Ar trebui sa arate ca niste vezicule pline cu lichid...ca daca-i asa sa vezi beleaua daca o mananca sa nu se scarpine ca-si face urme...of...of...of...dar las ca trece.Cel putin nu va mai fi un pericol pentru ea cand va fi femeie...
Si lasa consortu in pace...lasa-l pe el in casa cu Isa si du-te tu putin afara sa te mai linistesti...
pentru bolnavioara mica si
cu
pentru mamica si taticu sa uite de carantina...
Ioana petrecere frumoasa azi ...sa va simtiti bine si Mogaldea sa fie on top...
Chiar ma gandeam si vroiam sa te intreb daca-i mai dai pasatura...dar daca mananca fata probabil ca-i place...insa oare o mai vrea si altceva,ma refer la gusturile noi ...
Adriana si eu am fot multa rau in sarcina asta...plecasem cred ca de la 58 si la nastere aveam 80...si tot prin nastere provocata am nascut ca-mi era frica de momentul apei rupte si plus de asta mie mi s-a parut ca dureaza travaliul mai putin
...Cum spui tu ca data viitoare sti ce ai de facut,asa m-am dus eu acuma la Delia inarmata si cu formula dupa mine pentru ca,chiar nu aveam chef de stresul alaptarii,plus de asta la noi in spital asistentele chiar nu respecta si decizia mamei...oricum la noi multe chestii aparute afara,chiar si informatie,se preia intr-un mod habotnic...
Principalul este ca-s copii sanatosi si ca se dezvolta normal,apai restul e palavrageala...
A mea e tot mai varza cu raceala...nu mi-a mancat decat lapte azi,vreo 600ml pana acuma,si cred ca altceva nu va mai manca... este somnolenta si cu ochii incecanati si rosii de boala...asa-mi trebuie ca doar am vazut ca-i vant si trebuia sa plec acasa...
Bine macar ca nu are febra ...deocamdata
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
In sfarsit am gasit si eu o "fereastra" sa va scriu.
La multi ani Bianca si Catalin si tuturor celor care au facut 1 anisor de pe 29 mai incoace!
Eu nu am mai apucat sa intru deloc. Abia acum am ajuns la zi cu cititul si cu vazutul pozelor. O parte din ele. Am vazut ca au aparut si fete noi si le urez bun venit si sper sa se simta bine printre noi.
Nici nu mai stiu ce s-a scris si cui sa raspund.
pisik-mi-aduc aminte ca ma intrebai cand mi-am schimbat Id-ul. Id-ul meu a fost tot timpul omustata, dar fetele ma striga OlgaM.
Danelutza-varicela nu-i o boala grea. Eu am facut-o la 26 de ani si in afara de niste mancarimi groaznice, nu am avut nimic. Iar baietelul cu care faceam babysitting pe vremea aia (era primul meu an in State) a facut si el, dar mult mai usor ca mine. La varsta asta trece repede. Sanatate multa Isei.
Nelia-te admir pentru curajul tau. Eu nu as mai face o a doua facultate nici moarta. Mai ales cu doi copii. Sint sigura ca te vei descurca foarte bine.
Androix-mult succes cu italiana.
Andreea.a si cine mai este in sesiune acum-succes la examene.
Lapte de vaca si intarcat-au am trecut la alaptatul numai seara, la culcare. Pana la 1 an am mai alaptat-o si dimineata, dar acum numai seara. Insa nu stiu ce ma fac pentru ca Maya nu vrea lapte de vaca deloc. Vad ca toate care am alaptat ne confruntam cu aceeasi problema. Voi incerca sa compensez cu alte lactate. Sa vedem insa cum voi renunta la masa de seara.
Mancare- Maya mananca enorm. Soacra mea, care este medic pediatru, a zis ca ea nu a mai vazut copil sa manance atat. Incerc sa-i dau numai 4 mese pe zi, din care una este de lapte. Pai pentru ea 300g de piure la o masa nu-i sunt suficiente. Mananca lejer 3 borcanele de iaurt (din alea de 125g) si dupa ce le termina urla ca mai vrea, dar nu-mi pun eu mintea cu ea. De fapt de cand am venit in Romania mananca parca mai mult decat inainte. Este o grasuna si ma intreaba lumea pe strada ce-i dau sa manance.
In rest, Maya face progrese insa numai in directia dorita de mine, nu. Acum face "pa" si "bravo", a devenit mai sociabila, face precum calul in galop, stie sa arate o multime de lucruri si stie sa ratae unde-i este inima. De mers merge tinuta de manute, dar inca nu se ridica singura nici in fund, nici in picioare. O sa ajungem sa mearga dar sa nu stie sa ajunga in pozitia de mers. A mai patit careva asa? Sa mearga copilul inainte de a sti sa se ridice? De premergator nici nu vrea sa auda. Cand o pun in el zici ca o arde. Urla ingrozitor. Parca este lipita de mine. Nici la toaleta nu ma pot duce fara sa urle. Acum sunt si singura, sotul meu est eplecat pentru 2 saptamani si nu va pot spune ce geu imi este. Acum a plecat cu socrul meu in parc sa dezghet si eu frigiderul si eu stau cu voi.
lamuriti-ma si pe mine, voi cum le dati branza aia Almette. ca simpla mi se pare prea fada.
Am uitat sa va zic cum a fost la botez. Horror! A plans tot timpul, de m-a rugat preotul sa o tin eu in brate, ca la nasa nu vroia nicicum. Apoi s-a linistit si cand i-am serbat ziua a fost foarte cuminte. Am serbat-o la sora mea, care are o casa superba cu curte si ne-am simtit foarte bine. A ales numai tampenii. I-a venit sora-mii ideea sa-i punem o lingura mare sa vedem daca va fi gospodina si pe aia a pus mana prima, apoi pe minge (ziceam noi sportiva, dar la cat este de mormoloc, nici o sansa) si bani. Si eu care vroiam sa fac din ea o intelectuala
.
Am pus si eu poze noi in album. Cea in rochie neagra sunt eu.
Va pup si sper sa scriu mai des.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
ChrisDun spune:
Catalin (Aurasa) si Bianca (Mercedes) sa fiti sanatosi si norocosi!
Oana C, am retinut eu bine, azi e ziua ta?
daca e asa!
Eu azi ma pot mandri ca am stat cu Carina toata ziua - ceea ce rar mi se intampla, pentru ca mai apelez la bunici sa o scoata la plimbare. N-am reusit sa citesc nimic, insa trag nadejde ca maine o sa am mai mult timp.
loreen spune:
Mai stiti si alta metoda de extractie a mucilor din nas inafara de vidanja numita pompa?! Urla frate intr-un hal de ma omoara plus ca nici sa o sterg nu mai pot ca-mi da peste mana...si daca sunt singura ma ia naiba...
Acuma dupa amiaza am pacalit-o sa manance o felie jumate de gigi-papa...insa nu o pot face sa ia oscilo ala sub nici o forma...nu vrea si pace...Am scos-o si din casa pe la cazinou si sper sa nu-i fi facut mai mult rau ca batea un vant pe faleza ca la balamuc...
Olguta din America este o scumpa Maya...acuma mai in gluma mai in serios la cat de bufleie este chiar nu vad cum sa se poata ridica singurica in fund sau in picioare...una peste alta sa-ti traiasca mica crestina si sa infloreasca de la o zi la alta...
Oana C daca asa este atunci ...
LA MULTI ANI
cu sanatate,sa ai ce-ti doresti...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
Oana C-La multi ani, sa fii fericita si sa ai parte numai de bucurii.
Laura-eu va auzeam pe voi ca nu puteti scoate mucii cu pompa si ma miram, ca mie imi iesea perfect. Acum am inteles. Mi-am uitat pompa mea din America acasa si am cumparat aici doua feluri de pompe, care de care mai scumpe si mai proaste. Eu asa niste tampenii nu am vazut. Una este prea groasa si nici nu incape in nara copilului, si alta este prea subtire. Pompa trebuie sa intre etans, sa nu ramana spatiu, dar niic s anu fie prea mare. Ai incercat batista bebelusului de care ziceau fetele?
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Am incurcat-o, Andrei a invatat sa deschida usa de la sufragerie si sa se duca in restul casei. Asta era ultima reduta, ca sa mai am un pic de liniste, ca in sufragerie este sa zicem destul de safe pentru el, inchideam usa si il lasam sa zburde la liber. Azi s-a inaltat pe virful-virfurilor ghetutelor, statea aproape in poante, ca sa ajunga la clanta. Si a deschis-o, s-a dus linistea mea, cita mai era.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
loreen spune:
Olguta eu am o pompa buna de la Nuk probabil aia de care zici ca nu intra in nas...problema nu este pompa ci fii-mea care nu sta nici cu slujbe si desi ii explic printre urletele ca-i spre binele ei tot fara nici un rezultat marcant se desfasoara operatiunea de vidanjare...
Iar cu pompa aia zau daca io pot concepe sa bag asa ceva in nasul copilului ...numai ideea de a cupla la aspirator si mie mi se face parul maciuca...
Vad ca dupa baie e mai bine...sper sa fie spre mai bine....
Am uitat ...ca intreba-i de Almette...eu io dau ca atare unsa pe paine...vad ca o tolereaza asa cum este...
Gabitza ti-o dau pe Delia pe post de bodyguard
...asa ca sa stai linistita cat sa-ti bei cafeaua...
si Delia 26.04.05
Mercedes spune:
La multi ani Bianca mea si Catalin sa fiti sanatosi si frumosi si iubiti alturi de familiile voastre.
La multi ani Oana C sa fii sanatoasa si sa ti se implineaca tot ceea ce ti doresti tu
Multumim pentru urari, sincer nu realizez cum a trecut asa repede un an.
Am fost la medic ne a masurat avem 10.100 kg si 80 cm( acum ori data trecuta nu a fost bun cantarul ori a slabit bianca, nu stiu)
Avem la unul din ochisori ulcior( habar n am cum se numeste mai oficial).Am primit ceva picaturi si unguent sa ne ungem . urla cand le vede deja.
Bianca a ales asa: cheile cu telecomanda de la masina, margelele si nelipsitul mobil.A ezitat la un moment dat a luat un pix in mana si l a pus jos, se pune?
Danelutza spune:
... ma mai primitzi la voi ?
Dupa o cearta zdravana cu soatza
, l-am facut sa dea telefon la urgentze. Ce mama masii ala era diagnostic dat la telefon. Asha ca, i-am comunicat soatzei ca atunci cind el se simte rau, vai de mine, se duce la doctor, dar acuma... 
Isabella statea mititica la usa de la intrare si zgremtzana sa iasa afara
, deh era soare si frumos, si de doua zile inchisa in casa cu mine nu mai suporta. Ne-am dus la urgentze, o doctoritza
rusoaica, a fugarit totzi copiii, cica e posibil sa aiba varicela... dupa consultatzie, alergie ca a mincat ceva ce nu i-a priit. Ia dat picaturi sa-i dau de trei ori pe zi, cica daca face febra s-o ducem la spital. Mama masii tot n-am priceput ce are copilul, dar cind am ajuns acasa, am lasat usha de la balcon deschisa. Isabella saraca a scapat in balcon si tot striga la tatsu care taia iarba in gradina. Asha ca, trebuia sa
... ca sa priceapa. Acum m_am linistit.
Va multzumesc Loreen, Olga ca m-atzi suportat, pupici la toate 

si de la Isa multzi pupici, chiar daca are bubitze, tot scumpa e ![]()
Olga scumpa foc Maya, lasa c-o sa mearga, nu-ti fa probleme. Fetitza vecinei mele, intii s-a ridicat in picioare, dar in funduletz nu stia sa stea, asha ca o sa te alerge acushica.
Oana C, la multzi ani, sa traiesti, sa infloresti, sa ai tot ce-tzi doresti.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami