Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Fetele, multumesc mult pentru urari A fost o surpriza foarte placuta sa vad ca ma felicitati, mai ales ca nu ma asteptam sa stie cineva asta.
Chiar, Christina, cum de ai stiut?

Cuscra, am vazut si eu pozele cu Aidan, frumosul meu ginerel. Ce zici, mai, ca e mic? Ca nu e asa, e foarte bine facut; eu cred ca arata super!!!

Olga, am vazut si pozele papuselei scumpe si frumoase, cu sprincene super faine, cum mereu mi-am dorit (macar pt Eva, dar n-a fost asa) Nu-ti face probleme cu ridicatul, ca mie mi-au spus pe aici ca "gogosicile" (ca si Eva mea) se misca mai greutz, pt ca au mai mult de echilibrat. Dar, pt linistea ta sufleteasca, intreaba pediatrul, cere-i sa se uite la ea (sint sigura ca o sa-ti spuna ca e totul ok).

Loreen, si Eva urla ca din gura de sarpe cind ii bag pompa aceea (batista bebelusului) in nas; dar imediat cum opresc aspiratorul incepe sa rida si sa traga ori de aspirator, ori de pompa; deci nu are nimic, numai mofturi, ca daca ar durea-o ceva, nu ar ride imediat cum ma opresc. A vazut fata ca ii merge cu urlatul, ca eu, ca fricoasa, termin mai repede de "suflat" nasul ei, si o tine mereu tot asa. Da' nici eu nu renunt, macar atit cit iese, tot e bine. Si daca ai vedea ce de muci ies, apoi ce bine respira, zau ca se merita!!!
Si sotul a fost speriat la inceput; "cum, la aspirator??? ", dar cind a vazut ca nu ii face nimic rau, ba ii face foarte bine, intr-un minutzel, acum multumeste Celui de Sus pt asemenea inventie.

Abia am venit de la Zoo, Eva a cazut rapusa de oboseala, noi de caldura, dar a fost foarte frumos si ne-am distrat. Mai incolo o sa cumparam un lobster si il facem la steamer, cu sos de unt si usturoi si cartofi copti.
Ieri, sotul mi-a spus ca sa mergem in seara asta la un restaurant fff fain de aici , ca sta soacra cu Eva, dar eu nu vreau sa sarbatoresc prima mea zi de nastere cu copilas .... fara copilas. Asa ca de-asta am decis sa acasa.
Miine mergem la socri acasa, ca au pregatit o petrecere "surpriza" , dar deja am aflat, pt ca mie nu imi place sa fiu nepregatita

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Of, in sfrasit am net!

Nu am apucat sa citesc nimic din urma, sper sa reusesc sa o fac in seara asta.

Am facut si noi miercuri vaccinul si controlul de un an, Maya a fost o dulcica in cabinet, a vorbit intr-una, a mirosit toate floricele, i-a aratat doctoritei pantofii ei, chiar a spus dr. cu parere de rau ca daca ar fi avut si un pic de carnita pe ea era un copil exemplar, asta e, abia avem 8 kg dar tragem nadejde incet incet recuperam.

Eu ma simt excelent, nu am greturi, nu am nici un fel de probleme, de mancat mananc de rup, chiar acum execut un borcan de compot de cirese din ala bulgaresc de care mi-era pofta de cand eram pe alte meleauri, problema e ca nu se vede nimik la cantar, nici macar juma' de kil si eu astept cu nerabdare sa-mi vina hainele de dinainte de sarcina in care acum innot!

Ma duc sa va citesc din urma si revin!
Va pup mult, mi-ati lipsit!

Tina 9+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Oana-pai am fost cu ea in State la pediatru si mi-a zis ca este lenesa, dar m-a trimis si la Early Intervention pentru linistea mea. Acolo mi-au spus ca este mult in urma pentru ca nu am pus-o suficient pe burtica atunci cand era mica si mi-au dat tot felul de exercitii, dar nu ma tin de ele asa cum ar trebui.

Petrecere frumoasa de ziua ta!

Laura-ai dreptate, nici eu nu as folosi batista bebelusului din aceleasi motive. In plus, Maya cred ca s-ar speria rau de tot cand as da drumul la aspirator. Slava Domnului insa ca nu am avut nevoie pana acum de masuri din astea extreme.

Fran-petrecere frumoasa la mare desi vremea se anunta cam rea de luni incolo, cel putin pentru Bucuresti.

Clara-imi pare tare rau de prietena ta. Cred ca trece prin momente groaznice. Sa-i dea Dumnezeu putere.

Gabitza-ai baiat mare, ce mai. Doamne, cand voi ajunge sa spun si eu ca a deschis fata mea singura usa. Ea o deschide, dar de la mine din brate.

Hai sa va mai spun ce impresii am din Romania, ca tot nu am somn si sunt singura. Constat cu mandrie pioniereasca cum ca sectorul in care locuiesc eu in Bucuresti (sectorul 3) este cel mai frumos. S-au ocupat astia de la primarie si au facut niste parcuri super, la fiecare colt de strada, nu exagerez. Care mai de care mai frumoase. Fetele care locuiesc aici stiu. Si au facut parcari ca lumea in fata blocurilor si pe marginea bulevardelor. Ce mai, sunt in extaz. Asa ceva . Pacat insa ca-si lasa posesorii de caini animalul sa faca kk in nisipul unde se joaca astia mici. Sau poate sunt de la cainii vagabonzi, nu stiu. Si Maya iubeste nisipul la nebunie, dar il si mananca. Si mi-e o frica de viermi si alte minuni de nu mai pot.

Alte impresiii...Traficul este ca la nebuni. L-am dus pe sotul meu la aeroport joi si, fara exagerare, am facut trei sferturi de ora intre Otopeni si Baneasa. Se mergea bara la bara si mai faceau si nu stiu ce lucrari. Vad ca au anuntat la TV ca intra in reparatii o suta si ceva de bulevarde in Bucuresti.

Hai ca ma duc la culcare. Noapte buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

azi am avut o zi de plimbare.Am fost la IKEA sa vedem ce mai gasim pt casa si am luat niste "containere" asa mai marisoare sa punem jucariile lui Aidan in ele ca are o tona imprastiate prin casa.Apoi ne-am plimbarit prin Stuttgart si am gasit Puma de copii ca sosetele numai cu talpa de papuc foarte moale sa poata umbla.O sa ii fie buni pana la 2 ani sper...I-am luat 2 perechi.

Cuscra, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!Sa iti de-a Dumnezeu 100 de ani fara reparatii!!Sanatate si liniste in casa.
Multumim de complimente, ai vazut in poza aia unde rade tare i se vad si dintii de sus un pic - hihihi.

Olga, am vazut pozele, frumoasa fetita ca si mami ei.Asa mi-a fost si mie frica cu Aidan si i-am chemat pe aia de la Early Intervention dar acum vad ca se da pe brazda din ce in ce mai mult.Merge toata ziua sustinut, se taraste militareste fata-spate si 360 grade pe burta, se rostogoleste peste tot, se ridica de tot ce poate dar nu in picoare numai in genunchi si toate astea in ultimele 2-3 sapt, dupa ce au venit aia, au spus si ei ca nu se incadreaza in programul lor.E din cauza ca nu a stat suficient pe burta, dar el a urat mereu asta..numai acum a inceput sa ii placa.
Eu nu am folosit niciodata pompa pt nas, i-am scos mucii cu betigase de urechi pt bebei :)

Sa va spun ce face Aidan, azi s-a ascuns dupa colt in sufragerie si am intrebat "unde e Aidan" si apoi a aparut si am spus "iaca-ta-l" si tot asa ca adora jocul asta.Mama l-a invatat asta in Romania.Apoi il intreb "cat e de mare Aidan" si el imi arata ridicandu-si mainile deasupra capului :)
Si stie unde e buricul si sa faca "ceau" si "bye-bye", apoi cand sta pe burta si sa uita in carti "vorbeste" ca si cum ar citi si da pagina si iar incepe, e ca un intelectual :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

LA MULTI ANI THEODORA ANNA SI ANTHONY!!!!!!!!!!!!

Daniela, imi pare rau ca aveti varicela :(, sper sa nu o manance prea tare.Eu stiu ca cu cat mai tanar e copilul cu atat e mai suportabila.Eu am avut la 14 ani si a fost groaznic, noroc ca nu am semne dar ma mancau ingrozitor.

Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Theodora (Sim76) si Tonila (OlgaT) ! Multa sanatate si fericire!

OlgaT, sa-ti traiasca puiul! Sa fie sanatos si mult mai cuminte decat pana acum! Cum sarbatoriti?
Oana C - cred ca ai zis la un moment dat...si eu am bagat la cap Telepata nu sunt, asta e sigur
Danelutza, multa sanatate principesei!

Da... cam ciudata ora la care va scriu: am fost la niste prieteni, sa vizionam o proiectie de diapozitive - fotografii, si ne-am cam lungit...
Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intirziere, vreau si eu sa felicit ultimii (dez)motati:

La multi ani, BIANCA TEODORA!
La multi ani, CATALIN!
La multi ani, BIANCA!

La multi ani, THEODORA ANNA!
La multi ani, ANTHONY!
si
La multi ani, Oana C!

Am intrat sa va spun ca, in sfirsit, dupa 5 zile de febra intre 39.7-40, Tudora este bine, nu mai are febra! Dar am mai petrecut si ziua de vineri la Urgente, de data asta internate ambulatoriu, de i-au mai facut niste analize sa vada daca nu are vreo bacterie in singe. Inca mai astept rezultatul final al acestor analize, pe care il va primi pediatra luni si tot luni la ora 13 ma duc la ea sa o vada. Dar daca i-a scazut febra fara antibiotic, inseamna ca a fost viral, mai ales ca are un fel de eruptie pe piele, nu cine stie ce, dar se vad niste bubute. Sper acum doar sa nu fi luat ceva de prin spital, ca erau multi copilasi bolnaviori pe acolo. Cred ca a avut dreptate infirmiera de la policlinica de cartier, care a spus ca e ceva combinat: virus + reactie vaccin + dinti. In spital am aflat ca e un virus care circula acum, destul de ciudat, cu febra mare, cu varsaturi, cu stari de rau general, de stau copiii la pat citeva zile. Dar ca la ea s-a vazut doar febra mare si nimic altceva pentru ca e alaptata la sin (daca e asa, dupa mine ar fi trebuit sa nu-l ia deloc!) Cred ca ala a fost, desi mai stau inca cu inima strinsa pina luni. Toate analizele sint bune, am rezultatul la toate cele vechi si cele facute miercuri, urocultura este negativa, examenul la scaun la fel (nu are nici un fel de parazit), prima analiza la singe facuta pentru bacterie e negativa. Sanatoasa tun, cu semne vitale foarte bune, miinile vinete sint normale la febra mare, bine hidratata, nu se tine pe picioare din cauza febrei si pentru ca slabita ca nu a mincat, doar a supt lapte si a mincat cite putin iaurt, a baut cite pun pic de suc de portocale sau apa. Acum arata mai bine, tot nu maninca, cauta puncte de sprijin cind merge, desi ea mergea foarte bine, dar e vesela si cred ca scapat. Mi-a fost atit de frica! Doamne, nici nu vreau sa ma gindesc la parintii care au copiii cu adevarat bolnavi. In orele cit am asteptat rezultatul analizelor si cind nu stii ce-ti spune pentru ca temperatura ei era tot 39.7-39.9... am vazut-o bolnava de toate cele: salmonella, aviara, vaca nebuna si multe altele mi se perindau prin creierul obosit si mi se stringea stomacul si ma apuca sughitul care ma tinea cite jumatate de ora. Nu mai vreau sa va dau detalii, ca nu are rost! Ea mititica era bine, s-ar fi jucat pe acolo, ne-am uitat pe carti, i-a cucerit pe toti ca e cumintica si rabdatoare si ii distra cum ii tinea la distanta, le dadea mina doctorilor la o parte foarte finut, nu se zbatea, nu plingea, doar le spunea nu-nu si cu doua degete le indeparta miinile sau orice obiect cu care o atingeau... In afara faptului ca era cam slabita si un pic molesita in perioada in care febra era mare si ca refuza mincarea, cind febra scadea arata ca un copil perfect sanatos. Daca termometrul de la spital nu ar fi aratat ca cel de acasa si daca nu ar fi fost trecut la cod „Foarte urgent“... m-as fi intrebat ce caut acolo.

Am mai citit cite ceva, am vazut si poze... ma duc sa ma culc, in sfirsit, dupa citeva nopti albe, dorm si eu linistita. Vad ca micuta doarme foarte bine, tot ii pun mina pe frunte si nu-mi vine sa cred ca e rece, ma astept sa o simt arzind.
Va pup si va doresc duminica placuta!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Am uitat Cuscra sa iti spun ieri ca si Aidan a mancat mancare chinezeasca, prima data, noodles cu carne de porc dar a fost foarte suparat ca abia prindea taiteii de la atat soia si trebuia sa ii indes eu in gura.Apoi in oras a mancat cartofi prajiti cu chicken nuggets.E bine sau nu asta am mancat noi, asta a mancat si el ca a refuzat borcanul :)A, si adora carnatii nemtesti - hihi, e neamt dupa infatisare si gusturi

Aidan Alexander

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani ! Anthony
La multi ani ! Theodora Anna

Buna dimineatza, ce-i adevarat asha mai pe la prinz.
blackpanterro Adriana, multzumesc, pina la urma era intoxicatzie , gata, hotarit lucru, nu mai cumpar nimic din magazine, fac totul acasa.
Chris Dun multzumesc, azi vad ca se simte mai bine, dimineatza s-a trezit cu fatza toata roshie, dar de la picaturile pe care i le dau, incep sa se usuce. Poate-i trece pina miine, sper... altfel voi avea motzata cu bubitze.
Nelia, sanatate multa. Hai ca acushica e ziua Agatei, trebuie sa-ti revii, ca ai de facut tortuletz.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutare la fete!

Am deschis pagina sus si-mi zice ca accesul la forum ti-a fost restrictionat, de era sa fac infart.. Care e faza si la voi apare asa?

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput