Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 12
patriciaRO spune:
Salutare la fete!
Am deschis pagina sus si-mi zice ca accesul la forum ti-a fost restrictionat, de era sa fac infart.. Care e faza si la voi apare asa?
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Anthony si Theodora Anna 
sa cresteti mari, sa fiti santatosi si noroc de bani sa aveti!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Cred ca are cineva ceva cu mine, ca altfel nu-mi explic...
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Foarte ciudata treab! Am intrat de pe laptopul sotului si imi zice acces restrictionat, intru de pe calc mare si este ok! Ce mama naibii!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
Bea la mine nu zice nimic, intru fara probleme.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ChrisDun spune:
Bea, si eu mai patesc asa, din cand in cand... ca sa nu imi pierd antrenamentul ![]()
Danelutza, si prietenul Carinei si-a serbat motul in plina eruptie de rubeola
Petrecere frumoasa!
Nelia, ma bucur ca Tudora e bine! 
Duminica placuta!
mstroie spune:
LA MUTI ANI THEODORA ANNA!
LA MULTI ANI TONYYYYYYYYYYYYYY! nu-i asa ca te-ai facut baiat cuminte?![]()
N-am mai scris demult ca nu prea mai am timp de nimic inafara de copil, si-a facut program sa doarma doar la pranz 2-3 ore si ma terorizeaza toata ziua, cat doarme el la prinz nu stiu ce sa fac mai repede, spalat vase (care niciodata nu se termina), calcat, mancare.. stiti si voi. Noaptea a inceput sa doarma mai bine se trezeste o data sau de 2 ori. De cateva zile a devenit foarte lipicios vine la mine sa-l iau in brate sa-l mangai, noaptea are momente cand se suie pe mine si asa vrea sa doarma si pe mine ma termina de spate, ce mai distractie mare la noi noaptea. Se trezeste la 6 bea laptele si nu mai are somn si de-bia il pacalesc sa mai motaie pana la 8, ba leganat pe picioare, ba calare pe mine.
Nelia ma bucur mult ca Tudora e bine.
LA MULTI ANI OANAC!
Mari si DAVID(9.05.2005)
andutzy spune:
hello si de la noi! iata ca am taiat si noi motzul, a fost un party destul e reusit, cel putin asa ni l-a laudat toata lumea! Baiatul nostru a fost un cumintzel, ce mai, vedeta in toata regula, a socializat cu toata lumea, inclusiv cu soacra-mea, spre fericirea ei, nu de alta dar intotdeauna cand a vazut-o a plans de s-a innegrit, numai la ea in brate nu ar fi stat...
Nasii au fost la inaltime, au venit la restauramt si cu piticul lor in varsta de 7 luni, care de asemenea a fost super cumintel si sociabil!
Dragoselu a primit o tricicleta si multe multe hainute de la nasi, un robotel cu telecomanda de la soacra-mea, hainute multe de la mama mea si de la ceilalti invitati.
Restaurantul La mama a fost ca de obicei foarte primitor,cu mancare multa si buna, poate putin mai harababuriti de data asta, mai ales ca ne servea o singura fata la 22 de insi...
De pe tava a ales: FOARFECA, CHEI MASINA LOGAN NASU', INEL SOACRA-MEA, ICOANA SI CENTIMETRU(bine, cred ca ar fi luat toate lucrurile de pe tava pe rand daca il lasam....)
Norocul mare a fost ca Dragos la un moment dat l-a plimbat mama pe afara si a adormit si a dormit in restaurant dupa aceea nu mai putin de 2 ore si a fost bine dispus pana la sfarsitul petrecerii.
Cu tortul ne-am enervat dar pana la urma a fost tare reusit, dar de unde calculasem ca ne va csta vreo 50 RON ne-a dus la 120 RON, nu de alta dar nu ni se mentionase ca fiecare pitic in parte de pe tort ne va costa cat vreo jucarie sofisticata....Dar am avut noi tort cu Alba ca Zapada?
.
Poze trebuie sa le descarc de pe CD pe Yahoo Photos si probabil la urmatoarea postare le veti vedea si voi! Acum sunt mahmura de parca as fi baut toata noaptea, petrecerea de ieri pe cat de frumoasa, pe atat de istovitoare a fost!
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi
Danelutza spune:
Chris Dun adica sa ma resemnez
ca-i doar alergie, putea fi si mai rau, febra, lipsa poftei de mincare....
Fetelor care atzi facut chestia cu amprentele pentru bebelushi, cum atzi reushit, ca Isa mea cind a bagat mina a plecat cu tot cu aluat. Am reusit eu intr-un sfirsit ceva, voi vedea daca n-a dospit aluatul de la cit m-am chinuit. Ma duc sa pindesc amprentele din cuptor ![]()
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andutzy spune:
Am reusit sa descarc pozele! Ma apuc acum sa scriu si comentariile. Daca vreti sa vedeti vedeta noastra, va invitam sa "vizionati" pozele MOTZULUI lui DRAGOSELU.
Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005
DRAGOS ALEXANDRU- la botez
poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi