Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara...

Repede pe fuga ca poate iar raman fara conexiune spun si eu :

LA MULTI ANI Anthony...
LA MULTI ANI Theodora...

...sa cresteti mari,sa fiti sanatosi,mereu voiosi,sa fiti norocosi si plini de daruri,sa fiti alinarea parintilor vostri...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andutzy, super tortul frate... Cu pitici cum imi place mie... Nu mai zic de voi, ca aratati super belea... Iar puiutul un frumos foc!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Tonila! Sa cresti mare si cuminte si sa nu o mai superi pe mami.

La multi ani Theodora!

La cat sunt de zapacita am uitat sa va multumesc pentru urari si pentru complimente. O fac acum si va doresc si voua sa va traiasca micutii, sa fie sanatosi si voi pe langa ei.

blackpanterro-Aidan este scump foc si are fata intra-devar de neamt. Sotul este cumva neamt?
Maya cred ca s-a considerat ca este potrivita pentru Early Intervention pentru ca am fost la cateva sedinte si ne-au dat si un plan de exercitii pentru acasa. Am totusi incredere in soacra mea, care este un medic foarte bun si care mi-a spus ca in afara de faptul ca este cam grasuta si pare sa aiba carenta de vit. D, ea nu crede ca are altceva. Am incredere in ea pentru ca Maya a avut probleme mai grave de sanatate (o operatie la inima) si soacra mea a fost cea care a depistat ce are. Acum o vad linistita si incerc sa ma linistesc si eu si sa astept. Oricum, Aidan este inainte fata de Maya, pentru ca ea nu se ridica in genunchi. Se taraste si ea in cerc, dar foarte rar inapoi, iar inainte niciodata. Si oricum, Aidan este mai mic cu o luna decat ea.

Nelia-refacere rapida Tudorei. Cum eu nu am patit niciodata asa ceva cu Maya, azi am rugat-o pe soacra mea sa faca un instructaj cu mine, ca in caz de febra asa de mare eu cred ca intru in panica si ma pierd cu firea.

Andutzy-frumoase pozele si Dragoselu un dragut. Ai un tatic foarte tanar si prezentabil .

Maya imi face niste figuri de nu stiu ce sa mai cred. Ori a devenit rasfatata peste noapte, ori nu stiu ce sa mai cred. Face niste crize de isterie, nu vrea decat la mine, cum vrea sa o ia altcineva in brate incepe sa urle. Nu ma lasa nici o secunda libera. Chiar daca sunt in camera cu ea, nu se joaca singura ci are nevoie mereu de asistenta mea. Cum sunt si singura cu ea am cam ajuns la capatul rabdarilor. Nici sa mananc nu mai pot. A, si mai face niste crize la masa pe care nu stiu cum sa le interpretez. Ea mananca foarte bine, dar la fiecare 2-3 guri incepe sa se zbata si sa se agite in scaunel si daca ma fac ca o ignor si o las putin sa se calmeze ii itrece si-mi arata castronelul in semn ca pot continua sa o hranesc. Dupa care, dupa cateva lingurite, o ia de la capat cu criza. Ai vostri fac asa?

Si am si eu o intrebare. Mai este vreun copilas care isi suge degetele si la ora asta? De cand sunt in Romania, toata lumea pare sa ma condamne ca nu incerc sa o dezvat de asta, de la rude pana la oameni de pe strada. In America mentalitatea este ca micutii se dezvata singuri de asta si ca nu trebuie intervenit. Acum , ca sa fiu sincera, si daca as vrea sa intervin, nu prea as sti ce sa fac. Pentru ca eu ardei iute pe manute nu-i pun.

Va zic noapte buna acum si pe maine. Vreau sa vina vara!!!!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Olga, pana si fi-miu (pe care poate l-ai vazut in poze - nu e tocmai slabut..) face figuri din astea la masa. Credeam ca numai pe el l-au apucat fitele. La fel imi face: dupa 2 lingurite ori se agita si plange si daca nu ii dau si lui o lingurita pe care sa o bage in castron, nu ma mai inteleg cu el. O fi o faza prin care trec, asa ca mai bine ii lasam in pace si cautam sa avem rabdare. Usor de zis, stiu..

Azi ne-am uitat la o caseta video pe care era filmat Erci cand s-a nascut. Nu-mi vine sa cred ca era asa mic... ca a trecut un an.. Lui Androix i-am zis: simt ca ma paste un hohot de plans cand o sa-i serbam prima zi de nastere.

Andutzy, sa-ti traiasca Dragos! Sa fiti fericiti mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

danelutza, i-am gadilat si eu o banana, dar o treime a ajuns in stomacul ei si 2 in al meu. oricum e mai bine asa decat cubulete, e mult mai rapid.

blackpanterro, nu stiu ce-s astea peanut butter & jelly, or fi pe aici, dar nu le stiu. cerealele i le dai ca pe biscuiti, sa le crantane? sau le pui in iaurt sa se moaie? eu nu ii dau nimic intre mese, sa nu-i stric pofta de mancare. si a mea e mofturoasa cu mestecatul, i-am dat cremwusti si cand a vazut ea ca trebuie mestecati, i-a aruncat cat colo. si are 6 dinti, poate sa muste din ei! mai, chiar asa de frig e la voi??? m-am uitat si eu la manechinul tau!! numai ochii aia frumosi se vad!!!

iuliana, ii dau sa ciuguleasca cand suntem la masa, dar nu ii dau sistematic sa manince ce mancam noi. cred ca ai dreptate cu borcanelele. eu eram sigura ca o duc la cresa mai rapid si m-am gandit ca acolo o sa fie pe borcanele, asa ca i-am dat borcanele. pana acum nu mi-a respins nimic, doar ca mananca f putin. i-am dat si grapefruit crud, s-a strambat dar l-a mancat si pe asta. dureroasa faza cu spaghetele, am sa incerc si eu sa i le dau intregi, ca ii plac, doar ca i le taiam bucatele!

Oana C, ce fel de branza ii dai? facuta de tine sau cumparata? si wheat germ unde se gaseste? acum daca ne ispitesti... tipa de care zici e romanca sau americanca?

elisor, banana intreaga? a mea musca bucati mari si dupa aia se ineaca cu ele. ai curaj sa ii dai asa. si bucatelele i le dai toate odata? a mea daca vede multe le arunca pe jos. si atunci ii dau cate 3-4 odata. si dureaza masa de ne ies ochii la amandoua din cap...

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

LA MULTI ANI ANTHONY!!!

LA MULTI ANI THEODORA!!!

Pisik, brinza e Farmer Cheese, cumparata de la mag alimentar (super-magazin, din acela mai mare - marca Friendship ... sau cam asa ceva, acum mi-e lene sa imi misc suncile pina in bucatarie sa vad exact ).
Wheat germ este tot de la acelasi magazin (cel la care merg eu cel mai des se numeste Publix, dar daca aveti Albertsons, ar trebui sa aiba si acolo). Este in borcanel mai inalt, pe rafturile unde se gaseste si oatmeal; are textura de pesmet maruntit.
Tipa e americanca si are 37 ani. Pina acum citeva luni a fost vegetariana inraita, de vreo 14 ani, ca nici baiatului nu a vrut sa ii dea macar o bucatica de pui sau turkey, dar am corupt-o eu. A vazut ca e ok daca ii da, asa ca s-a apucat si ea de mincat pui si turkey.
Cum n-ai auzit de peanut butter & jelly? Pai tu cind ai venit in America? Intreaba orice student, care este mincarea lor de baza la prinz. Aici sandwich-ul asta este ca si cartofii prajiti ai studentilor romani. Uita-te www.peanutbutterlovers.com/" target="_blank">aici si aici .

Eva a descoperit ca poate sa vorbeasca in fraze, asa ca a inceput sa clampaneasca toata ziua, fara oprire; spune cuvinte de-ale ei, cu intonatie si mimica a fetzei, ca te cocoshezi de ris . Vorbeste cu taica-su, dar pe el il striga mereu "daddy" cind i se adreseaza. Cind ii cerem sa spuna un cuvint anume, il spune imediat, stalcit, dar il nimereste. Azi chiar ii spusesem ceva, apoi am intrebat-o: "oki-doki?", iar ea mi-a raspuns "dokioki"
Si repeta cite un cuvint de mai multe ori/zi. Ieri a fost ziua lui "kabus", azi "tabum". Nu stiu ce inseamna pt ea, incerc sa imi dau seama.
Acum o aud prin monitorul audio si vorbeste si in somn Este exact la fel cum a facut cind a descoperit ca poate sa se rostogoleasca, sa se ridice in fund sau in picioare. Vreo saptamina le-a "exersat" si in patut, noaptea. Acum vad ca are o noua pasiune: vorbitul.

Si incerc sa o prind si pe Eva pe film, cum danseaza, ca e foarte comica. Imediat cum aude muzica, se ridica in picioare tinindu-se de ceva si incepe datul din fundulet si genunchi. Dansatoare o face mama Si cind sta si se joaca cu jucariile ei cu muzica, se misca a dans.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

LA MULTI ANI Isabella...

... sa cresti mare si frumoasa,sa ai noroc si sanatate,sa te bucuri de toate frumusetile lumii...

Vai da rau este fara net...ieri mai de loc si azi pana acum vad ca nimic...nu-mi dau seama de la ce o fi fost,de la mine...de la ei?!

Ieri Delia mi-a tras niste scaune diareice de ma bagase putin la idei,plus ca nu mi-a mancat nimic inafara de lapte...nici la somn nu a excelat...dar a fost vesela si asta m-a multumit ca daca ar mai si bazait o luam razna...
Am dus-o la acvariu si ma umfla rasul cand o vedeam cum vroia sa pupe pestii si ii si mai imita cu gurita...Pacat ca arata ca naiba Acvariul si plus de asta scump biletul rau de tot...in schimb pestii cred ca erau aceeasi de pe vremea cand eram eu copil...

Olguta din America si Delia isi suge degetul mare,de la mana stanga si o face de la 3 luni si sincer inca nu ma stresez deloc cu dezvatul si nu o voi face deloc prin metodele indicate de toate babele binevoitoare din parcuri.Cand s-o satura copilul de supt va da semne de dezvat...deocamdata il foloseste pe post de suzeta seara la culcare...sau daca este suparata sau o dor gingiile...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI ISABELLA!

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, inteleapta si sa aduci multe bucurii parintilor...

Si un mare , sa treaca repede varicela, dar cum naiba la varsta asta, o fi intrat in contact cu cineva, ca e o boala care se face mai pe la vremea gradinitei. Andreas mi-a facut la 5 ani si a avut peste 300 de bube si in cap, si in fund, si pe talpi, si in gura, culmea e ca un an inainte facuse sora-mea si atunci nu a luat. Bine ca nu a ramas cu urme.
Sanatate multa!

Nu am citit mare lucru din urma, inca.
Bianca e mai rau ca sambata, mucii sunt obraznici, nu-i mai pot stapani ca nu ma lasa sa m-ating de nasul ei (am incercat sa-i pun ser fiziologic si numai dupa ce atinut-o si ta-su am reusit, dar cu o floare nu se face primavara) dar cred c-a facut conjunctivita ca are in continuare ochii incarcati, dupa somnic de-abia si dezlipeste, vrea numai in brate la mine, cum o pun jos urla de parca o pun pe carbuni incinsi.
I-am dat kanamicina pt. ochisori, nurofen si ser fiziologic.
Si bonus de ieri avem si o tuse violenta.
Azi merg la pediatra sa vedem daca o poate ajuta si cu altceva.

Sanatate si Deliei ca am inteles ca sunt pe-aproape simptomele, Tudorei asisderea si daca mai sunt puiuti bolnaviori.
Multumim pentru urarile de sanatate.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Elisor tusea poate fi data si de secretiile nazale prea abundente...oricum ei nu stiu sa-si sufle nasul si atunci ori cat ai scoate tot mai raman cei care sunt undeva pe canalul nas-faringe-laringe si se plimba si le provoaca tuse si evident cate-o voma mica...
Delia este bine acuma ca i-am tras din scurt niste oscilo si nurofen plus baile fierbinti de rigoare urmate de frectii.Aseara in schimb s-a inecat cu ei si mi-a varsat tot laptele...
Bianca a avut cojunctivita purulenta la ambii ochii si m-am chinuit cu ea o saptamana ...sters la ochi cu ser,apoi pus picaturi Visine si la 5 minute dupa ele altele,Pivalone se chemau...chinul naibii ca nu prea vroia sa stea dar nu avea incotro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI THEODORA ANNA!
LA MULTI ANI ANTHONY!

Sa fiti tot ce va doriti, sa ajungeti oameni mari!
Sa fiti sanatosi, norocosi si inconjurati de multa dragoste...

Laura ai dreptate cu tusea, chiar mi-a vomat laptele, dar nici nu ma mir, i-am inrosit nasucul saracuta la cat l-am tot sters si parca nu se mai opreste robinetul. In orice caz si kanamicina a dat ceva roade ca s-au mai limpeszit ochisorii chiar daca inca au secretii.
Si nu sta de nici o culoare la tratament. Of, daca ar pricepe ca e spre binele ei si daca si-ar mai sufla si nasucul ar fi super.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput