Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, principesa ISABELLA!
Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa, norocoasa, bucuria casei si mandria parintilor tai!

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor eu de fiecare data inainte de a incepe vidanjarea ii explic ca-i fac numai bine,ea saraca ma intelege si plangeeee si daca vede ca-i face prea bine urlaaaaa...cert este ca ma dispera...si fara tac-su nu pot sa ma apropii de nasul ei...

Fetele pe unde sunteti?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Fetelor help!
I s-a infectat lui David un colt de unghie de la degetul mare de la picior cred ca i-am taiat eu aiurea unghia si are puroi nu stiu cu ce sa-i dau e si umflat.

Mari si DAVID(9.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza fetele!
LA MULTI ANI ISABELLA!!!
LA MULTI ANI BIANCA TEODORA, CATALIN ,BIANCA ,THEODORA ANNA, ANTHONY!Multi pupici din partea noastra!
Absenta mea de cateva zile e partial motivata de faptul ca Alex a facut de vineri seara kk foarte des, acid, s-a oparit rau la fundulet si am tot schimbat-o de pampersi, spalat-o, am tinut-o dezbracata prin casa...Nu stiu inca ce are, in afara de diaree nu are alte simptome, feba sau varsaturi. Cred ca e de la dintisori, daca nu-i trece nici azi cu smecta, regim si ceai de menta merg sa-i fac analizele.
Am vazut ca mai sunt puiuti bolnaviori, ii pupam pe toti sa le treaca repede.
Eu sunt franta de oboseala, Alex nu mai vrea sa stea deloc in casa, ma trage mereu la usa si ia cheile sa descuie. Daca nu o scot, urla de nu o mai potolesc cu nimic. Doarme de obicei doar o data pe zi, la pranz. Asa ca eu in fara de mancarica ptr ea nu mai sunt in stare sa fac nimic prin casa, vin obosita moarta si cocosata din plimbari.Inca nu si-a dat drumul la mers singurica, nu stiu de ce, ca tinuta de manuta sau sprijinita merge foarte bine. Cu hamul nu vrea, cand o las singura isi tine echilibrul, dar cand e vorba sa faca pasi se incordeaza, incepe sa tremure si se lasa in fundulet.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

LA MULTI ANI Principesei Isabella, sa fie sanatoasa si sa va lumineze viata!

Am o intrebare la voi: copilasii vostri au cearcane? E cumva semn de viermisori? Poate am pitici pe creier, insa am observat ieri si azi ca zgatia mea are cearcane... Sotul zice ca e din cauza ca de-abia s-a trezit din somn, insa parca n-am mai vazut-o asa niciodata. Ma rog, azi Carina s-a trezit la 5.45 , dar ieri a dormit destul...

Sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

OlgaM, ti-au mai spus fetele ca, in momentul in care Maya va merge in 4 labe, se va ridica in fund si apoi in picioare va fi super evoluata datorita tie, ai facut din ea o mica intelectuala. Revin din nou, chiar de ma repet, lasa lucrurile sa decurga firesc si de la sine. maya e un copil absolut normal si superb (apropos, am vazut-o in poze si e atat de scumpa cum sta pe paturica, asa pe coate, parca ar sta la o barfa mica) si sa te tii cand isi va da drumul ca numai asta va vrea sa faca.
Imi place si movul cum o prinde. Tu arati superb!
Si legat de ce zic rudele sau oamenii de pe strada, lasa-i sa vorbeasca ca de-asta sunt romani, sa-si exprime ineptiile universal valabile, cred ei, tu fa ca tine, ca stii ce-i mai bine pentru puiul tau. americanca dolofanica!

Danelutza scuze, acum am citit ca nu e varicela, petrecere frumoasa!

OanaC LA MULTI ANI! Sa ai parte de dragoste, bucurii, sanatate, noroc si fericire!

Pisik da, ii dau banana intreaga sa muste din ea si nu se ineaca, cand ii dau bucatele ii pun doar cateva ca altfel se plictiseste si incepe si le arunca pe jos sau le strange in mana de numai intelegi ce-i acolo.

Mstroie daca e infectie probabil ii trebuie un unguent cu antibiotic, dar exact care n-as stii sa-ti spun. Vezi ce spune si pediatrul. Vindecare rapida si baietelul curajos.

Laura burticile pisoilor, tare dragalase sunt, mai ca-mi vine sa-mi iau (din nou), dar probabil o voi face la batranete cand se cara copiii pe la casele lor.

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cristina nu avem cearcane si mi-e greu sa cred ca e de la oboseala sau somn putin. Fa investigatii!

Florentina ma bucur sa aud ca te simti bine, Maya mai are viermisori?

Oana da-i si zeama de la orez fiert si elimina-i marul, caisele si alte fructe laxative. Noi am facut progresul de la 4-5 kk/ zi am ajuns la 3-4, sper sa tina minunea ca m-am cam saturat de atatea ture la chiuveta si cele mai multe pe tura mea
Daca s-a iritat la fundic sterge-o cu albastru de metilen - e un dezinfectant foarte bun si apoi pune-i crema sau ungunet. Noi o tinem de aproape o luna cu probleme si bubite la pasa (de fapt mai mult in zona fundului) si acum in sfarsit incep sa se vada ameliorari. Sanatate!

A & B
Eli si puisorii Bianca Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI ISABELLA !!! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii, sa fii sanatoasa, fericita si plina de noroc!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

aoleu,mstroie,mergi la dr.nu-i de glumit.am patit-o si eu imediat dupa ce am nascut.mi-au taiat juma' de unghie sub anestezie.musai smacuri in cazul cel mai fericit.daca nu trece, antibiotice sau chiar interventie chirurgicala daca unghia va fi incarnata. nu zgandari,dezinfecteaza,da-i sandalute,nu ghetute sa-l stranga si mergi la dr.eric a patit si el asta cand era mititel,din cate-mi amintesc.poate iti spune mai multe andreea.a. eu n-am mers la dr din timp,se umflase rau,sefacuse puroi,unghia era deja incarnata, asa ca mi-au scos-o pe jumatate.si nu-i o fericire,crede-ma.doare,nu mai poti sa mergi calumea,iei antibiotice,mergi zilnic la pansat.nu mai sta,te rog.vb.cu dr.SANATATE!

adina&ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, ISABELLA!

Eu am ramas pe fusul orar din perioada bolii Tudorei, ca si asta-noaptea si in noaptea asta nu am avut somn pina pe la 4. Se pare ca Tudora a avut totusi o banala de Roseola Infantum, dar asa reactioneaza organismul ei la febra mare. Si cind a facut laringita aia din iarna, tusea a tinut-o citeva zile, dar ziua in care a facut febra aia mare nu o voi uita: convulsii, albastreli, dar ochi peste cap... Brrrr! Acum nu a facut convulsii, poate si pentru faptul ca m-am prins cum sta treaba si am impachetat-o imediat ce vedeam ca nu-i scade nici o linie la jumatate de ora dupa administrarea antitermicului. Eruptia nu e cine stie ce, citeva bubute pe fata, git, urechi, ea se reface deocamdata prin somn, a dormit doua nopti aproape neintrerupt si ziua cite 4 ore. Si in seara asta a mincat! De trei saptamini nu a mai mincat atit de bine. I-am facut supa de pui cu paste si legume, pastrav cu legume la cuptor... mai aveam rezerva si pastai cu vita si cu sos de rosii. A mincat un castronel de supa, o bucata de carne de pui si orez cu peste si legume. Sint fericita de-a dreptul! Acum sa nu va imaginati ca a mincat ea chiar prea mult, dar a mincat cum minca pina acum trei saptamini. Miine ma duc totusi la pediatra ei, mai ales ca vin si restul rezultatelor.

Doresc sanatate la toti puiutii si putere mamicilor sa ii ajute sa se faca sanatosi!

Mstroie, eu stiu ca varza face minuni la asa ceva. Pune-i o foita de varza curata pe degetel, macar cind doarme. Au mai fost fete care au avut asa ceva parca, poate te ajuta ele cu un sfat.

Hai, ca ma duc si eu sa ma culc, ca e 4 dimineata si miine iar am o zi incarcata, cu drumuri de facut. Va pup!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput