40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 7
noemi marian spune:
Porumbel bine-ai alunecat!Si sa-ti traiasca feciorii!
Voi discutati aci kestii care pe mine ma depasesc.Rau.Ma, si stau io si cujet:oare am habar la ce vreau sa ma-nham?Nici ce-a mai vaga idee.Da' o fac!Pt ca fiecare din problemele sau experientele voastre cu pruncii, pt mine reprezinta o poveste.Spusa pt mai tirziu.Si mie tare-mi plac povestile.
Citind ce spuneti de feciorii vostri,mi-am amintit ca al meu m-a-ntrebat ,cind a fost povestea cu adoptia,ce ma fac daca nepoata lui naste un baietel?Ca nu ma vede sub nici o forma mama de baiat.Si ca mi-oi prinde orechile. Eu am dat raspunsul pe care l-am dat:fac eu sa fie bine,m-oi descurca intr-un fel.Dar ,tre sa recunosc,am avut sufletul usor indoit.Pt ca eu mi-am dorit si imi doresc dintotdeauna fata.Poate si pt ca tare-mi place cum ma simt io ca femeie.
Mik,zinuka ta mi se pare o mare pishichera.Nu stiu de ce,cind am vazut desenele ei m-am gindit ce copil vesel are Mik.Calul ala al ei are un zimbet demential!Iar omuletul e hitru.Ce conteaza ca si unul si celalalt au niste anexe in plus?Important este ca toti sint veseli.
pe toatele,Nomi
nematics spune:
Porumbel, bine-ai venit printre noi!!!
Mik, chiar ce frumoase desene (am mai spus-o dar uite ca daca-s necajita azi ma gindesc la ele si zimbesc si eu!) - sa ne mai pui daca mai deseneaza!
Noemi, uite era o vorba "Cine are- sa-i traiasca, cine nu, sa nu-i doreasca!"
nu prea sunt eu de acord, sunt mai aproape de filozofia ta. SI imi amintesc cu placere de desenele lui fimiu' cind era mic - eh, sa va spun: aproape nu era desen sa nu aiba un Soare in el si desenat sub forma de Soare care zimbea!!!
Era naiv, optimist si increzator in viatza - scoala romaneasca in degradare avansata insa, cu inechitatile ei, cu modul obtuz de a preda materii si materii, l-a schimbat; intr-un fel nu am de ce sa ma supar, poate l-a pregatit pentru viata mai bine.
Acum e ditamai barbatul - poate s-a maturizat brusc, anul trecut, cind a murit tatal lui si a preluat el, instantaneu si inconstient, rolul de barbat in casa.
Eu zic ca toti baietii trec prin acest proces firesc de evolutie de la copilarie la o personalitate pregatita pentru legea junglei in care traim azi, mai ales in RO, unde in aceeasi clasa stau alaturi copii care nu au cu ce se incalta si copii care-si fac vacanta la hotelul de 7 stele din Dubai, ca sa dau numai un exemplu, sa nu mai zic de primejdia de a te trezi cu un cutzit infipt in spate la vreun coltz de strada mai intunecat - vorbesc de Bucuresti.
Trebuie sa ne gindim cum ii putem pregati mai bine pentru viata - si trebuie sa va spun ca eu tot nu stiu raspunsul la intrebare
zi buna,
Iuliana
KUKI spune:
Porumbel, bine ai venit. Cat despre baieti, tinem legatura.
Nush ce m-a intristat din mesajul Iulianei. Nu-s prea lamurita da' m-a apucat o jale...ma mai gandesc si revin cand mi-o trece.
Porumbel30 spune:
Iulia , Noemi , Iuliana , multumesc pt. primire ! Mi-ati facut aterizarea de pe topogan usoara si placuta !
Iuliana , de ce esti necajita ? Imi place atat de mult sa citesc ce scrii , si nu sunt obisnuita sa te vad trista...Banuiesc ca e ceva grav daca tu , cu optimismul tau, te-ai necajit...Sper ca un de la mine sa te ajute un pic...
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
nematics spune:
fetelor, pai eu n-am vrut sa va-ntristez de fel!!!
ma mai lupt si eu cu amintirile si cu depresia, e drept, da in ce-am scris mai sus nu voiam decit sa exprim optimismul ca-n bancul ala in care pesimistul spune - mai rau nu se poate, iar optimistul spune: ba se poate!!
craciunitza spune:
Bine-ai venit, Porumbel!
Acum am ajuns acasa si toata ziua m-a framantat un gand: daca intram in UE nu scapam cumva de capacitate? Deschid subiect nou la "Parintii intreaba".
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
adrienne12 spune:
Bine ai venit Porumbel. Mik sa ne mai pui desene caci imi place tare mult cum deseneaza Marcelina. Dragelor eu am vrut baiat caci m-am gindit ca trec mai usor prin viata, nu tu spalat, nu calcat, nu facut mincare. Dar acum zic si eu ca Noemi, fetele sint mai apropiate de mama, ajuta in casa, se maturizeaza mai repede, ai incredere in ele. Eu daca ii zic lu' fiu-meu sa faca ceva nu sint sigura ca aude. Citeam la zezeu ca fata Ana maria care are 20 ani face ostropel!!! Fiu-meu nici daca e mincarea in frigider nu-si ia. daca nu ii pun eu brinza topita pe piine el lasa cubuletzul de brinza pe farfurie ca ii e lene sa-l desfaca. Nu va spun ce certuri am cu el pe tema asta. Daca nu ii las eu breakfast pe masa el nu se oboseste sa-si ia decit daca il taie foamea. Cind era mic isi lua, era mai ordonat, avea naibii apucaturi umane. Acum nici pace. daca il intreb zice ca nu-i e foame. sau isi ia masina si se duce in oras sa manince. Iuliana capul sus, lasa ca vin in Buc si te scot la bere. Nomi inteleg de ce vrei fata dar dpdv-ul meu nu pot decit sa zic ca iuliana (cine are sa-i traiasca cine nu sa nu-i doreasca). Daca mai aveam inca doi ca fiu-meu cred ca imi faceam bagajele si ma mutam la balamuc. Ca al meu de mic a fost puturos la mincare. Cit a fost sugar nu minca de la sin ca nu curgea bine; adormea pur si simplu si nu puteam sa-l trezesc. pai de ce sa munceasca el sa traga laptele, cind era mai simplu din biberon? Cit era mic umbla maica-mea cu lingurita prin toata casa dupa el si ii spunea povesti la masa. Acum e inalt si slab si cu hainele lalii pe el si la fel de puturos la mincare. Va pup.
craciunitza spune:
Buna-dimineata!
Am citit de doua ori si nu am gasit ce-a patit Iuliana, Iuliana e KUKI sau e alta Iuliana? E drept ca sunt si zabauca de cap, am cateva zile foarte grele la firma :( Luminati-ma si pe mine, pls!
Adrienne, cred ca toti sunt slabi la varsta asta, au arderi intense, lasa ca nu mai e mult pana-ncep sa fac burta :)))
Alo, vreau si eu la bere, eu n-am fost cuminte?
Azi am 3 vesti buneeeee:
1. se asfalteaza Serban Voda, cine e din Bucuresti stie ce vorbesc, Serban Voda cred ca e neasfaltata de 30 de ani :)
2. la anul vom avea milioane de turisti pe litoral, vin sa ne vada ruinele :)
3. si e ilegal sa ti se ceara test de sarcina la angajare... oare cum se proceda, te trimitea sa faci pipi in timpul interviului? :)))
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
KUKI spune:
Iuliana=Nematics
Eu sunt KUKI si atat ca sa nu ne mai incurcam (ca si pe mine tot Iuliana ma cheama) Te-am luminat? Sau mai tare te-am zapacit?
Mai, ce ne-am adunat aici mame de baieti slabanogi si sensibili !
Misto aia cu testul de sarcina. Si nu cred ca te trimitea la baie si te asteptau sa vii cu betisorul ca daca masluiai rezultatul, aveai de exemplu betisorul pregatit de acasa? Cel mai sigur era sa te puna sa faci acolo la fata locului, sa se asigure ca nu-i minti.
Se profileaza o iesire la bere ? Si io, provinciala de mine...o sa stau cumintica acasa si o sa astept poze.
craciunitza spune:
M-ai luminat, merci :)
Vrei sa-ti aduc bere de la intalnire? Suntem invitati la un chef la Braila si ma duce sotul sa-mi arate si Galatiul, ca n-am fost niciodata. Sau nu esti din Galati? Nici din Braila? :)))
Caut sa vad ce a patit Iuliana=nematics.
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele