40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sunt din Galati. Cand veniti, sa mergeti pe faleza. Altceva mai frumos nu cred ca ai ce vedea, un oras ca toate celelalte.

Si daca va intalniti vreau poze si o bere, fie ea si rasuflata, numai sa fie originala, de la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

nematics cred ca e o tipa foarte sufletista si a afectat-o mult revenirea acasa, da' isi revine ea, asa-i Iuliana? :)

Pe mine ma emotioneaza cel mai mult cand visez la copiii copiilor mei
Mama mea mereu imi spunea ca n-o sa-mi creasca copiii si nici n-a facut-o, eu mereu le spun baietilor mei ca abia astept sa le cresc copiii si chiar astept cu multa bucurie perioada aceea, sper sa ma lase sa-mi bag nasucul :)

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Craciunitza, ce idee faina sa te visezi bunica !
Eu ma visez la pensie, dar mai am cel putin 25 de ani pina atunci. Si eu cred ca as sta cu nepoteii, dar nu tot timpul ca sa am timp de mine insami. (Creatura egoista ce sunt !)

Kuki, si io-s geloasa ca fetele o pun de intilneala fara noi, dar ma obisnuiesc.

Craciunitza si aici se fac discriminari la angajare, nu chiar test de sarcina, dar nici prea departe nu e. Cind am inceput sa-mi caut de lucru dupa teza, gasisem un cabinet de ingineri f bun la Lyon, trecusem de citeva interviuri si mi s-a confirmat sarcina cu cel mare. Ei bine, m-au sfatuit mumos sa stau acasa sa-l cresc si sa-i sun dupa. Da' nu m-am lasat si tot mi-am gasit un job, chiar daca am plecat dupa 3 luni in concediu de maternitate. Sotul era ferm convins ca n-o sa gasesc nimic.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Nematics n-a patit nimic decit ca sotul meu (care era sufletul meu pereche) a fost omorit de un sofer beat acum un an si jumatate si de atunci lumea s-a oprit in loc pentru mine.

Dar traiesc pentru baiatul meu care este un adorabil si orice ar face tot copilul meu este, si el stie asta!!

Si de aia vin aici la voi, printre prietene, ca ma simt bine.

Acum o sa iau o mica pauza de DC ca ma duc cinci zile in Grecia (7 cu tot cu drumul), va povestesc cind vin cum a fost.

Va sarut, mai trec fugitiv daca mai gasesc minute libere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Vacanta placuta, nematics!
Imi pare tare rau pentru tragedia ta, este frustrant si fara alinare
KUKI, ti-oi aduce bere daca merg la intalneala, inca nu m-a invitat nimeni
Daca nu merg la intalneala ce sa-ti aduc? :)
Mik, asa cred si eu, ca depinde de fiecare om daca-si gaseste sau nu unde sa lucreze, ei poftim!, tu ti-ai gasit intr-o tara straina si aveai si copil mic, bravo, felicitarile mele!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

quote:
Vacanta placuta, nematics!

multumesc, dar eu imbin utilul cu placutul si ma duc la munca acolo!!! Chit ca e in insula Rhodos

Mergi la inceput

Lu,

ti-am trimis o rugaminte pe PM,

multumesc anticipat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Trec si sa va dau binete, ca nu stiu cand o sa mai apuc sa scriu mult si prost ca pe vremuri, ca abia apuc sa va citesc !
Iuliana (nematics) primit PM, notat, trimis PM (vezi c-am pus acolo o intrebare arzatoare).

Bine ai venit, Porumbel!
Mik, m-a facut geloasa Marghiolita : asa desene frumoase nici eu nu stiu sa fac ! Serios, sunt exceptionale ! Radiaza de bucurie, si cred ca pitica ta e o… cochina (n.a. botogasa mai pe romaneste)

Eu n-am baiat, am 1+2 fete. Nu ma vait, dar incerc sa raman vigilenta si sa le fiu in continuare aproape. Eu cred (in fine… sper) ca daca stiu sa-si deschida inima in fata noastra, daca le castigam increderea, mai tarziu nu le va fi greu sa explice de ce vor sa ia cutare sau cutare decizie si eventual sa ne ceara sfatul sau parerea.
Pana acum merge snur. Cel putin cu fii-mea (fiindca pe fetele sotului meu le vad rar). Imi povesteste micile probleme, ii spun ce cred, ma asculta si recunoaste ca bine a facut sa ma asculte cand i-am dat vreun sfat.
Mai nou, mi-a spus intr-o zi « Ce te-as mai necaji daca ai fi sora mea ! » ( !) Am intrebat-o daca i-ar placea sa fiu sora ei si mi-a raspuns, hlizindu-se, ca da. De atunci, pe langa « pisoi », cum imi place sa o strig, ii mai spun uneori « sor’meo » si o apuca asa o tandrete…

Craciunitza, tu ziceai ceva de examenul de capacitate si intrarea in UE ? Nu-ti fa iluzii (sau fa-ti, ce stiu eu…) : examen din asta se da si aici, se numeste « brevet » si incepe saptaman viitoare (legat de asta, bucuria fii-mi : oficial termina scoala pe 5 iulie, dar s-au incheiat mediile de pe acum, ca profesorii vor fi plecati la supraveghere si corectare. Trai pe ea !)

Iuliana (nematics) primit PM, notat, trimis PM (vezi c-am pus acolo o intrebare arzatoare).

Ma-ntorc la lucru. Mai trec (sper)

Pup pe toti.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mamici de baieti dragi voua
Am realizat,cititnd ce-am scris ca,poate,v-am suparat fara sa vreau prin afirmatia mea ca imi doresc fetita.Vin cu explicatia:sint prietena cea mai buna a sotului meu de cind avea el 15,io 16 si-am fost alaturi de el in toate suferintele adolescentei.I-am cunoscut trairile si grijile si alcoolismul dat de pb de suflet pe care eu,una,le-as fi pus pe ignore si mi s-ar fi rupt sapca de ele .
Si,intr-o mica masura,am realizat cit sint baietii de sensibili si cam in ce mod le functioneaza gindirea si cit sint ei de diferiti fata de noi,femeile.Apoi am avut si alte exemple,in familie,care mi-au intarit multe din parerile pe care le aveam.Si-ncetul cu incetul mi s-a format in creier dorinta asta,bazata mai mult pe ratiune,decit pe afect.Dar....
Doamne,Da!La cit imi plac mie copiii nici nu conteaza de fapt ce-a fi!Sanatosi sa fim ca viata are grija sa ne aduca pe drumul cel bun.Deci asta e.

Va doresc o zi frumoasa in continuare tuturor Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Dau cafea.
Pup

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput