40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 6
Mik spune:
Uite am scanat operele. Sunt mindra ca e prima oara cand face desene din care intelegi ceva :
http://community.webshots.com/album/551119249jZNyqJ
Mai trec pe la voi, acum fug sa fac repede ceva pentru cina si sa le fac baie.
Mik.
adrienne12 spune:
Iulia, nu vreau sa te sperii insa exact asa era si al meu. Vorbeam si eu cu parinti ingrijorati de cum o sa fie cind vor exploda hormonii in odraslele noastre (aveau vreo 12 ani pe atunci), si eu ziceam "ia uite ce norocoasa sint eu, ce copil bun si cuminte am, fara probleme" dar si cind a inceput... vad ca al tau e un mic Tom Sawer (tii minte faza cu vopsitul gardului)?
nematics spune:
meeeey
eu ce sa mai zic ca lu' al meu deocamdata ii colcaie pe peste tot (hormonii....)
Mik,
ce dragutze sunt desenele!!! Si ce fericit e calul!!!
KUKI spune:
Ha, ha...Mik, uite cum m-am inveselit eu de dimineata cu desenele Marcelinei.
E nemaipomenit calul ala cu 8 picioare (le-am numarat) si coada carliontata. De om nu mai zic, haios tare, desi nu i-am numarat degetele de la maini, da' nu cred sa fie in regula
Adrienne, m-ai pus pe ganduri cu copii astia...
Craciunitza, cel mare al tau nu e tot asa cumintel? Ca din poze asa pare.
craciunitza spune:
Mik, super desenele Marghiolitzei, ce cal zambaret, fata ta e talentata, e atenta la detalii, foarte mult imi plac desenele, le-am aratat in tot biroul :)
KUKI, baietii mei sunt total diferiti, cel mare a fost batausul scolii pana anul trecut cand s-a potolit, acum e rocker, are fite din astea de om matur si serios, ii place sa fie serios si sef. Cel mic e mut, l-am prins cu niste chestii tare dubioase, nu-i place sa faca nimic, l-a prins frate-su in pauza ca fugea la clasele mari, avea acolo o mandra si o pandea.
Doamne ajuta, ce-o fi, o fi! Mai mult de cat fac pentru ei nu stiu ce as mai putea face.
Stiti vorba aia, bucurosi le-om duce toate... :)
Vad ca majoritatea avem baieti, toti sunt sensibili si naivi, cum devin sensibilii astia mitocanii de maine, ce se intampla?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
gabibarta spune:
Craciunitza, bun intrebare al meu e sensibil ca o mimoza dar deja e mitocan Deocamdata ma streseaza la capitolul sensibilitate, mai ales cand ii e foame si e obosit, e dezastru! E in stare sa planga ore in sir din orice nimicuri. O fi deja prepubertatea, sau doar "sensibilitatea masculina"? Fata e altfel, isi vede de treaba, doar sa fie lasata in pace. Daca are ceva pe suflet, se cere un pic in brate si in cateva secunde se linisteste si fuge mai departe:)
Mik spune:
Merci, fetelor, de complimentele pentru Marghiolitza mea. Si eu i-am aratat operele puse pe Net si s-a bucurat. O mica dracoaica.
Eu sunt de aceeasi parere cu Gabi : sensibil nu exclude mitocan (cuvintul asta mi se pare insulta suprema). Din 2 baieti, numai unul corespunde portretului : si .. si .. Face, dom'le, copilul asta niste capricii si se pune sa te insulte daca nu-i faci pe voie, de nu-ti vne a crede urechilor. Dar nu ma las si-l pun la punct.
Cel mijlociu e copil bun si blind pe toate planurile si un pui mai politicos ca el, inca nu am vazut.
Cu fetele problema mi se pare alta (sa ma corectezi, Gabi, daca la tine e altfel) : cu Marghiolitza mea nu esti niciodata sigur daca e laie sau balaie. in citeva secunde isi schimba complet parerea, de nu mai stii cum te cheama.
O marturisire : eu voiam 3 (TREI) baieti ! Mi se parea ca se pot tine mai usor in mina si ca nu-si schimba parerea de la o discutie la alta.
Dar nu regret ca am si eu o fetita.
Mik.
craciunitza spune:
Pentru mine mitocan inseamna omul care se poarta urat intentionat.
Si eu am vrut numai baieti dar uite ca acum tare mult imi doresc o fetita.
Altfel, baietii sunt mai apropiati de mame, imi convine :)
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Porumbel30 spune:
Si cum stateam eu asa...pe marginea palniei , nu stiu cum...am alunecat !
Mik , eu AM 3 (trei !) baieti , si sunt diferiti unul de altul ca soarele , luna si stelele (ce comparatie am gasit si eu ), asa ca ma astept sa aiba comportari diferite...abia astept sa vad cum si ce vor face mai tarziu...
Kuki , asa e si baiatul meu cel mare...sa vedem cum va fi peste cativa ani...Ramanem in legatura , da ?
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."