craciunitza spune:
craciunitza spune: Intalnirea cu ursii a fost pe drum, nu aiurea in padure, de aia m-am si speriat. Nu stiu daca e bine sa fugi, cred ca mai bine te pui la pamant si stai cuminte. Mai bine sa nu aflam :)
Azi mi-a fost rau de la caldura, m-a durut capul si am avut ameteli, am ajuns acasa prelingandu-ma pe strazi si am dormit pana acum. Cald!
Mi-e foame si nu am nimic de mancare, doar o cana de apa, mi-am adunat piesele si ma pregatesc sa fac dovlecei pane. Aaaaaaa, am inghetata la congelator... 
Editez ca sa raspund Danei: citind ce ai scris, parca ma revedeam pe mine, acum cativa ani. Intamplator, am citit cu ceva timp in urma un alt mesaj de-al tau, scris chiar inainte sa-ti deschizi afacerea. Atunci am vrut sa-ti raspund dar nu am stiut ce, am fost insa cu gandul alaturi de tine si ti-am dorit sa reusesti. Acum esti obosita dar la fel de increzatoare, este - cred eu - principalul ingredient ca sa reusesti. Si stiu ca vei reusi, Dana. 
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

lu.more spune:
lu.more spune: Deschid eu capitolul urmator
................................................................................. Dragii de noi
Dragii de noi 
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »       
Kyo