40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Intalnirea cu ursii a fost pe drum, nu aiurea in padure, de aia m-am si speriat. Nu stiu daca e bine sa fugi, cred ca mai bine te pui la pamant si stai cuminte. Mai bine sa nu aflam :)

Azi mi-a fost rau de la caldura, m-a durut capul si am avut ameteli, am ajuns acasa prelingandu-ma pe strazi si am dormit pana acum. Cald!
Mi-e foame si nu am nimic de mancare, doar o cana de apa, mi-am adunat piesele si ma pregatesc sa fac dovlecei pane. Aaaaaaa, am inghetata la congelator...

Editez ca sa raspund Danei: citind ce ai scris, parca ma revedeam pe mine, acum cativa ani. Intamplator, am citit cu ceva timp in urma un alt mesaj de-al tau, scris chiar inainte sa-ti deschizi afacerea. Atunci am vrut sa-ti raspund dar nu am stiut ce, am fost insa cu gandul alaturi de tine si ti-am dorit sa reusesti. Acum esti obosita dar la fel de increzatoare, este - cred eu - principalul ingredient ca sa reusesti. Si stiu ca vei reusi, Dana.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Deschid eu capitolul urmator

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

oare ce capitol?

buna a fost inghetata fetelor?

rockeritza mea
cati

Mergi la inceput