40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nu pot sa-mi imaginez cum adica invatati acasa. De ce nu la scoala ?

Fi-miu a plecat la intalnire. Emotii maxime, sa-l fi vazut..."imi iau tricoul albastru sau ala rosu, cu ce spray sa ma dau, cum imi sta parul, am 150.000, oare imi ajung, nu-mi mai dai tu 100 ?"

L-am taxat ! A plecat cu promisiunea ferma ca la intoarcere plimba cainele si duce gunoiul
Cica "in spatele oricarei femei de succes e un barbat care duce gunoiul" Si cum eu alt barbat n-am pe care sa-l chinui....

Mor de cald, simt ca ma tampesc...asa ca plec sa cumpar o tona de inghetata ca la altceva nu ma duce capul.
Astept inscrieri, care vrea de vanilie, care de cacao, preferinte la topinguri, alea, alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ursoaica si puii

Am o secretara noua, fusta scurta, sani mari si bluza mulata.
Si eu mor de cald da' as vrea sa tampeasca altii, se poate?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

porumbel cum adica nu vezi pozele.unde am gresit?

mama da cald e si la noi si innebunesc nu-mi vine sa fac nimic,ma dusalesc din 10 in 10 minute ca o rata.

kuki eu vreau de frisca si capsuni iamiami

rockeritza mea
cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by goodmomy24

porumbel cum adica nu vezi pozele.unde am gresit?

mama da cald e si la noi si innebunesc nu-mi vine sa fac nimic,ma dusalesc din 10 in 10 minute ca o rata.

kuki eu vreau de frisca si capsuni iamiami

rockeritza mea
cati

Cati, linkul pe care il dai la poze e :
http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photo
ceea ce nu inseamna nimic pentru fetele ne-conectate la Yahoo si pentru cele conectate, asta inseamna propriile poze.

Deci cind esti conectata la yahoo, apasa pe My photos, vei vedea albumele tale, iar in adresa navigatorului vei vedea :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/XXXXXX/my_photo
unde XXXXXX e id-ul tau yahoo.

(nu stiu daca am fost clara).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mey,chiar ca-i cald.Si nu mai ploua de trei zile.Drept pt care avem 33 la umbra.Ma intreb cit o fi la soare.Azi am beut la servici 4 litri de apa plata cu lamiie.Asta e mare realizare din partea mea pt ca io nu beu deloc. Apa.Colegii mei,barbatii,la sfirsit de program s-au spalat cu furtunul.Imi venea sa ma bag intre ei si s-o dau dreaku' caldura.Da' n-am putut pt ca singura varianta acceptabila era cea cu cirpele pe mine. Si n-aveam altele de schimb.Tztztz!
Mi-am luat vopsea de par caramel.Lol!Is curioasa ce-a iesi.Ca-n veci nu-mi iese culoarea de pe troaca.
Adrienne,sa ti se imbracane de munche.Doar vii acasa,nu?Ia sa te mai lase in pace!Am zis,am zis!
Kuki,unde sa te plingi daca nu aici? De-ai citi in urma cu neshte capitole sa vezi ce istericale mai faceam pe-aici.Si fetele au fost dragute si rabdatoare cu mine.
Io vreau inghetata cu capsuni.Si-apoi incerc nectarul de prune ce mi l-am achizitionat azi.
Cati si io tot 58 de kg. De la 50.Dar sa-ti spun ce-am constatat azi:dupe ce-am beut atita apa m-am gindit ca picioarele mele or ajunge cit burlanele.Nici vorba!S-au umflat,dar mult mai putin ca ieri.
Fetele io ma intreb ce-i cu Chatonel si Iuliana.Unde umbla fomeile astea?Ha? Helau,unde sinteti?!
Lu,
Mik,bine-ai revenit.Cind am citit postarea ta instantaneu m-a palit parfumul lor.
Porumbel caprifoiul este una din tufele mele preferate.Sint infloriti deja prin oras si-as intra cu totul in ei.Extraordinar ce parfum au!

Ma'c sa ma racoresc pt ca io una chiar nu mai pot!
Nomi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

no daca nici acum n-am facut bine ma las pagubasa

mi-o venit sotul cu un sac de castraveti,no numa de castravetii lui n-am chef acuma.
asa ca la treaba cu mine

rockeritza mea
cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Si la noi e cald, cald, cald...Afara mai ales, ca in apartament e suportabil(noaptea e mai rau), iar la firma e o racoare incredibila si minunata...daca prin primavara ma plangeam de frig la firma si stateam cu o jacheta pe spinare, acum e numai bine, ca si cum as avea aer conditionat non-stop si gratuit pe deasupra...

ma intrebati cum imi merge treaba...slabut deocamdata, lumea nu ne cunoaste inca si mai avem de lucru la capitolul asta. Avem cate o petrecere pe ici pe colo, cate un copilas de supraveghiat si cam atat deocamdata. Aaa, si unul care vine de 2 ori pe saptamana la engleza.
Acum ca e cald am umflat piscina copiilor si se balacesc toata ziua, fac plaja pe o patura sau pe scaunele si se joaca la nisip. La pranz, cand dogoreste prea tare ii bag in casa si tot asa...nu-i intotdeauna usor de strunit si distrat omuletii, dar este cu siguranta ceea ce trebuia sa fac...dovada cea mai concludenta e aceea ca merg zilnic cu drag la servici, stau cu bucurie si cate 12 ore acolo si fac cu placere de toate, de la predat engleza la spalatul pe jos, de la facut contracte la schimbat si spalat pantalonasi pisuliti...

Dupa cum spuneam si data trecuta sunt in urma cu cititul si nici nu cred ca voi mai ajunge sa recuperez. Incerc sa va cunosc din mers pe cele noi si sa inteleg despre ce povestiti, celelalte.

Sper sa nu ma uitati de tot acum ca dau mai rar pe aici. Va imbratisez cu drag pe toate si va urez vacanta placuta, care pe unde plecati, iar fetelor care vin acasa drum bun si revedere placuta...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
Craciunita..apropo de ursi..am vazut aseara un film dragut..An unfinished life....asta ca ai dus vorba de urs!
Cati nu am reusit sa vad pozele!
Iulia..ma bucur ca azi esti mai vesela!Ce virsta are fiul tau?
Restul ,,pupici de la mine..v-am spus imi trebuie ceva timp sa apuc sa va cunosc:)))

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetelor,mi-am adus aminte de-o kestie.De fapt Craciunitza a facut-o.
Ati vazut voi filmul 'Ursul' al lui Jean-Jacques Anaud?Superb.Cald,bun si f dragut.
Craciunitza,data viitoare cind va mai intilniti cu ursi fugiti cit puteti.Ursoaicele sint cele mai periculoase,iar daca ele cred ca puii le sint in pericol nu stau la povesti.
Nectarul de prune este beton.Am sa mai cumpar.

Cati spor la munca.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am ajuns la pag 22 si inca nu s-a inchis????
ok, am intrat doar la un salut ca mor de cald.

Mergi la inceput