40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 31
Mik spune:
Bine ati venit printre noi, Kim si Simona !
Vacanta placuta, Gabi !
Iulia, curaj cu mutatul !
Lulu, .
Am disparut in ceata caci am fost la soacra in Sudul Frantei. A trebuit sa suport hachitele la unuu-altu si mai alaes sa-i suport javrele. (iubitoare de animale, iartati-ma, dar ciinii imi plac numai de departe).
A fost fain drumul : la dus am circulat seara, si aerul era lejer si mijeau stelele, la intors am avut soare o buna bucata de drum si apoi am avut fulgere. Oleandrii erau in floare, idem cimpurile de lavanda.
Hai nu mai vorbiti de par ca eu as vrea sa ajung la tuns + suvite si nu apuc. imi trebuie 3 ore !
Saptamina se anunta grea, sper macar ca voi o duceti mai usor.
Va pup pe toate.
Mik.
craciunitza spune:
Mik, sa-ti traiasca! Frumosi copii ai
Lu.more, tu esti timida ? Pe forum pari stapana pe situatie.
Adrienne, Nety Badea nu cred ca are 25 de ani si nu e genul tarfulita, sau poate o fi ? Neplacuta surpriza cu implicarea ei in despartirea prietenilor tai, of !
Felicitari celor cu copii adoptati, mi se pare un act extraordinar de frumos!
Danna36, cum iti merge afacerea? Bafta !
Simona, fetita ta este un ingeras, sa-ti traiasca !
KUKI, ce faci, te-ai mutat ? Citeam cat te-a costat calculatorul, foarte mult, domnul nu poate sponsoriza calculatorul copilului sau ? Pe al meu l-am pus sa cumpere biciclete de sfarsit de an scolar terminat cu premii, pai nu ?
Kim222, bine ai venit!
Noi am dat nas in nas aseara, pe munte, cu ursii. Prima data am intalnit o ursoaica, avea trei pui. Apoi inca o ursoaica cu un pui si la final un urs. N-am patit nimic da' ne-am cam speriat, de ce-or fi iesit asa din barlog???
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata
Mik spune:
Craciunitza, da' unde erai ? la Predeal ?
(cind ii povesteam sotului ca in Ro ies ursii la plimbare prin statiune la caderea serii nu voia sa ma creada; a trebuit sa vina in Ro si sa ne povesteasca gazda de la Brasov de ursi).
Mik.
Porumbel30 spune:
Unele se plang de ploaie , altele de caldura...iar eu de oboseala !
De fapt si aici e cald , dar adie putin vantul , asa ca e suportabil (inca ! ) . Dar mie mi-e somn si e frustrant ca nu pot dormi cat si cand vreau .
Trebuie sa marturisesc ca le invidiez pe cele care socotesc AMR -ul...
Anul asta nu putem merge in Ro.!Offff! Asa ca trebuie sa ma multumesc cu Marea Moarta , si eventual cu Elat ! Dar nu e acelasi lucru !
Vreau si eu sa vad ursii aia pe care i-a vazut Craciunitza !
Va urez spor la treaba , la distractie si la ce vreti voi ! Eu ma duc sa fac lectiile cu copiii !
Vorbim mai tarziu !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
KUKI spune:
Gata, nu ma mai vait de nimic, m-am vaitat destul aseara.
Azi sunt iar calma si happy. Dar o sa ma apuce nervii imediat. Ma duc sa ma apuc de bucatarie, curatat aragazul, frigiderul, cuptorul...stiti voi...ufff...
Craciunitza, nu pune sare pe rana. Tatal copilului plateste pensie alimentara, draga. In consecinta, cica n-am de ce sa-l deranjez. Pai omul a vrut libertate si eu acum ce fac? Il bat la cap cu nevoile baiatului? Eeee...
Ati apucat sa faceti vreo poza cu ursuletii? Sau ati fugit cat va tineau picioarele. Ce-i drept...nu prea era de stat pe-aproape.
Porumbel, dar copiii tai nu au vacanta? Sau nu inca?
Mik. M-ai facut sa visez oleandri in floare si campuri de lavanda. Mmmm...
Bunica mea la tara avea un oleandru roz, imens. Peste iarna il baga intr-o camera neincalzita si cum nu avea ea bani sa-mi faca mie brad de craciun, imi atarna in oleandu cateva globuri si niste beteala si eram cea mai fericita copila. Si vara, ce de flori avea si doamne, ce frumos miroseau. Parfumul copilariei mele.
craciunitza spune:
Da Mik, la Predeal eram aseara pe la 10 cand ne-am intalnit cu ursii.
KUKI, eu-s mai a drq, negociez fiecare intalnire copil-spermatolog.
Am facut si poze cu ursii da-s cam miscate, ori se miscau ei ori tremuram eu :)))
Ce este oleandru?
Copiii
Noi doi
Mik spune:
Craciunitza, oleandri sunt asa :
http://www.aujardin.info/plantes/laurier-rose.php
http://www.plantyfolia.com/fiches16-31/index.php
In Romania sunt plante de interior sau de sera de iarna (tratementul indicat de Kuki (intrat ghiveciul in casa iarna) e perfect).
Cind clima e dulce, minunile astea sunt plante de exterior, si acum e vremea la care infloresc.
(la mine pe munte nu cresc, da' Lulu trebuie sa aiba la ea pe Coasta).
Kuki, si eu decorez plantele mari din casa de Craciun.
Porumbel, tu citi copii ai ?
Mik.
goodmomy24 spune:
mama ce desteapta sunt am reusit sa-mi pun si eu poze cu rockeritza mea.
sunt mandra de mine.
rockeritza mea
cati
Porumbel30 spune:
Kuki , noi invatam acasa...asa ca ne facem programul cum vrem noi..si e mult mai bine !!!
Mik , am trei baieti , dar deocamdata fac lectii doar cu 2 !
Am terminat caisele din copacelul nostru drag , am cules si corcodusele ...acum asteptam rodiile !
Mi-am luat caprifoi , sa-mi mai aline dorul de cel de acasa din Ro !
Asta ca tot vorbeati de plante...
Cati , eu nu pot vedea pozele !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
craciunitza spune:
Ursoaica si puii
Am o secretara noua, fusta scurta, sani mari si bluza mulata.
Copiii
Noi doi