40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 30
KUKI spune:
quote:
Originally posted by noemi marian
Pacat ca nu se topeste grasimea de pe mine.Ce tare ar fi!As lasa dire dupa mine ca melcii. Da' as fi faina.Ca o pita cu unsoare.Ar mai trebui o rosie.
sari pe burta c-apa-i mica
Nomi, cu chestia asta chiar m-ai dat gata. Rad cu lacrimi. Nu de alta, dar sunt in aceeasi situatie.
Vorba cantecului: "traiasca pita cu slanina"
goodmomy24 spune:
gabi concediu placut iti doresc si eu.
eu mai am saptamana viitoare din concediu si poate reusesc sa plec la cluj cateva zile.
kuki vezi ca " pita cu slanina" nu-i buna fara un pic de ceapa.
PS.nu ma lamuriti si pe mine ce-i cu AMR-ul asta ca sunt in ceata.
cati
kim222 spune:
Wow Adriana..8 zile!!! Imi rod unghiile de invidie..si daca nu ma insel..tot din Dr Taberei..asa-i?
AMR..este formula folosita in armata...sa numeri zilele ramase pina la terminarea stagiului..Asa ca eu o folosesc...sa numar zilele care au mai ramas pina vin ACASA!!!!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
goodmomy24 spune:
mersi kim pentru explicatie,AMR stiam ca din armata vine vorba ca doar eu am numarat 11 luni cand l-am asteptat pe iubi meu sa termine armata si stiu doamne ce greu trecea timpul.Dar nu banuiam ca se refera la cele care sunt plecate din tara.
Dar asa-i ca parca trece timpil mai greu cand stai sa numeri zilele?
cati
kim222 spune:
oricum trec greu..cind esti departe...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
craciunitza spune:
Buna seara la 1 noaptea, abia am aterizat acasa. Am vrut doar sa va salut da' de cand cu revolutia asta pe forum (de parca asta era problema, ca nu-s stele colorate) nu stiu daca am voie doar sa salut asa ca inventez un raspuns ca nu am nimic de povestit, vad ca voi ati vorbit o gramada, recuperez maine la cafea.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata
adrienne12 spune:
Kim asa e tot din Dr. Taberei. Nomi, m-ai distrat la culme cu mesajul tau despre topitul grasimii. ABsolut de acord. La noi aici ploua in fiecare zi. Ma uit la meciuri si ma minunez ca ai mei colegi de servici au fost la job in weekend si eu nu. Si refuz sa ma simt vinovata de asta si de faptul ca merg o luna in concediu... va pup si o saptamina placuta
polux spune:
Adrienne, cum mama sa te simti vinovata ca pleci in conced. Lasa sa le ridice lor statuie, ca muncesc in weekend, tu du-te si relaxeaza-te la Romania. Deci pe 1 iulie decolezi.Numai maine nu-i poimaine, asa ca banuiesc ca mintea iti e mai mult la concediu decat la algoritmii pe care trebui sa-i schimbi, nu-i asa?
Si spui ca merge si baiatul cu tine, sau ramane cu girl frienda lui?
Craciunita, welcome back. Hai nu mai plange dupa stele, ca-ti mai imprumut eu doua stele logostele daca vrei.
Olivia, deci cat AMR?
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Cati, mama asa pofta mi-ai facut de pita cu slanina si cu ceapa, dar am pita (nu e dupa pofta inimii, dar e), am ceapa, dar ce fac cu slana?
Nomi asa cald e la voi, ca eu auzisem ca ploua prin tara, mama, mama.
Liliana
Poze cu maimutica mea
kim222 spune:
Iulia...de ce plingi? Scuze..dar nu am fost pe faza!
Eu una cind vina acasa..nu vad nimc din cele rele...
Adiana...bucura-te de vacanta si uita de ..robotii americani!
Liliana.....AMR 23..ca ziua de azi nu o mai pun...se poate?