40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 29
polux spune:
Nomi, draga de tine, asa ma emotioneaza pe mine mesajele tale. Hai capul sus, ca asa cum spui, fata ta te asteapta, acolo, undeva.
Monagan, ce spui ca gatesti bun? Nu vi si la mine, ca eu ieri am gatit ciorbita de pui, si spun ca am gatit ptr o saptamana. De fapt nu mai vreau sa gatesc nimic, caci vreau sa mai pierd ceva pounds,daca se poate ceva mai multi.
Laura, pupam neuronul inmuiat in beutura. Hei Laurici, matematica ta nu e buna, 2+3 insemnand bb2 si bb 3 deodata, adica gemeni.Dar ai pricipit tu ca nu de matematici vorbeam eu acolo. Iti spune una bucata profa de aritmetica. Mai dar din ce era rochia aceea de era cu 4 cifre. O fi fost vre-un punct pe undeva, pe acolo, ca doar nu era din aur?
Liliana
Poze cu maimutica mea
adrienne12 spune:
kim bine ai venit. eu te-am intrecut: amr 8! De abia astept.Lu mie imi place tare mult cum iti sta parul si nu mi te inchipui cu el scurt desi cred ca ti-ar sta bine si asa.Polux mersi de mesaj dar o sa ma vad cu ei separat si mi-e cumva penibil. Ea o sa-mi vorbeasca numai de el iar el nu stiu daca va putea sa ma vada (daca gagica aia il tine din scurt). Ori mie mi-e dor de ei amindoi, si de zilele bune pe care le aveam cind eram tineri cu totii si mergeam in tabere si fumam fara filtru. Eh,,,Fetelor care va doriti copii, mult succes, eu am inchis capitalul asta de muuuult... si sper sa nu devin bunica prea curind :-)Eu ma uit la cupa mondiala de fotbal si nu-mi vine sa cred ca timpitii astia de americani nu se uita la el. Laura in Canada cum e?
simona dragusin spune:
NOMInu am avut nici o clipa intentia sa te fac sa plingi ! Ba din contra ! Am vrut doar sa te incurajez.Si nu te mai stresa atita cu amenajarile ca oricum nu acesta e criteriul pe care se dau atestatele.
Si eu eram disperata ca nu arata casa cum trebuie si am cheltuit ceva bani sa o 'infrumusetez' dar categoric nu asta a contat.
O sa termini si cu actele si cind ai sa-ti gasesti sufletelul o sa poti plinge...de bucurie.
Dar acum chiar te rog sa te inveselesti la loc! Ca ma raporteaza fetele la moderatori( daca esti trista din cauza mea) ca le privez de frumusete de postari haioase !
Va multumesc tuturor .Sint foarte fericita si abia acum incep sa ma simt si implinita.
Ce as putea sa va spun pe scurt..sintem printre putinele familii norocoase carora le gaseste dir. protectiei copilului bb.
O cunosc de la 2 luni,acum are 7 luni si am luato acasa de doua sapt.
Si probabil ca pina la sfirsitul anului va fi incheiata adoptia.
Deci palinca va las sa o savurati singure pt ca eu trebuie sa fiu cu mintea limpede...sa nu scap cupilul din brate!
SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2
goodmomy24 spune:
simona sa-ti traiasca puisorul,mama da scumpica e,tare as mai face si eu unul.
nomi sa stii ca si eu am fost fara sot aseara,a mers la pescuit sa aduca hrana la familie,asa ii place lui sa zica.
cat despre umblatul dezbracata prin casa si mie mi-ar place mai ales cu caldura asta care e la noi,dar eu nu pot ca stau cu parintii.
o duminica placuta va doresc tuturor!
cati
KUKI spune:
Buna din nou, dragelor
Zic din nou, caci am intrat si dimineata si am scris un mesaj luuuung de tot pe care n-a vrut al naibii computer cu nici un chip sa-l trimita.
Deci, dupa cum vedeti, am reusit sa repar calculatorul, nu stiu cine intreba undeva mai sus daca calculatorul e un lux in Romania. Ei bine, se pare ca e un lux. Am dat 7 milioane pe placa de baza + procesor + RAM, iar salariul meu e 11 milioane, deci....
In alta ordine de idei, am inceput sa strang in saci si cutii, marti ma mut. Sortez haine, carti, CD-uri, fel de fel de maruntisuri, incredibil cate chestii absolut inutile se pot aduna intr-o casa de om.
Asa ca desi e duminica, sunt franta de oboseala, iar caldura de afara ma inebuneste de-a binelea.
Bun venit fetelor noi, Kim si Simona, parca.
Spor la bagaje, fetelor cu AMR-ul in scadere.
Pup pe toata lumea in ordinea sosirii.
Ma duc sa mai strang prin casa si mai vin mai pe seara cand s-o mai racori si oi reusi sa fiu si eu mai coerenta.
PS. Da' Craciunitza pe unde e ? Parca n-am zarit-o.
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by polux
[br.
Gabita, sa inteleg ca va pregatiti de vacanta? Cu cine ramane tiza? Cu sotul?
Liliana
Poze cu maimutica mea
fata ramane cu mama:)Si da, ne pregatim de zori! Mai urmeaza sa-mi cumpar biletele de autocar!
polux spune:
Gabita distractie placuta.
Iulia, eu dedusesem ca e un lux in Romania calculatorul, daca te costa 3/4 din salariu sa-l repari. dar de luxul se plateste peste tot. Si vorba aceea, din aia nu, din cealalta nu...dar de ce mai traim daca nu ne rasfatam un pic.
Simona, asa,asa tine mintea limpede, ca frumusetea de copchil are nevoie de mami limpede la cap...si fericita, ca starea se transmite si la pui. Apropo cum stati cum mancarea, ai inceput sa-i diversifici mancarea, caci ar fi timpul. Dar sunt convinsa ca sti tu destul de bine totul.Pupici dulci.
Mai dar a mers forumul cu bombe zilele astea.
Liliana
Poze cu maimutica mea
noemi marian spune:
Simona,nu-ti face nici o problema,ca nu tu m-ai facut sa pling.Pune tu un =frustrari si asta e de fapt problema mea.Si oricum cind e vorba de copii eu sint mai plingacioasa.Incerc sa las totul sa curga firesc si in ritmul impus de situatie,dar citeodata, imi mai pierd rabdarea si rabufnesc.Asta e tot.Ti-am zis ca nu ma las.
Gabi,concediu placut!Vreau si eu.Da' pina in august mai am destul.
Si distractie placuta.
Este atit de cald incit mi-as da jos pielea de pe mine.Zau.Mi-s gleznele cit parizeru'.Cred ca asta ma supara cel mai tare.Da' atita timp cit exista apa rece e bine.Pacat ca nu se topeste grasimea de pe mine.Ce tare ar fi!As lasa dire dupa mine ca melcii. Da' as fi faina.Ca o pita cu unsoare.Ar mai trebui o rosie.
Kuki,sa-ti dea D-zeu putere,ca pe caldura asta e groaznic sa faci ceva cit de putin.Daramite sa te muti!Au!
Cati,tu ziceai de sotul pescar? Cred ca da.Cunosc boala si-am si fost contaminata de ea.Aveam 7-8 ani si mergeam cu ai mei la pescuit cu cortul.Tata era mare amator.M-a invatat tot felul de smecherii.Ce vremuri!A fost frumos.
Kim,rabdare!Usor de zis,stiu,dar vei avea parte de copilul tau.Iti doresc un AMR cit mai usor.
Lu,ce faci?In afara de faptul ca te-ai facut petrecareata?
Liliana,sa stii ca e un lux compul.Noi l-am cumparat in rate,cu credit si-am tot platit la el fo doi ani.Noroc ca tot in perioada aia al meu a fost cuminte si a scos banii dati.Daca ar fi sa-l iau cash nu l-as avea veci.Noroc ca in Ro se poate cumpara tot ce vrei in rate ca altfel....Si de s-ar strica...Nici nu vreau sa ma gindesc.
tuturor,mi-e mult prea cald.Ma duc la vana mea cu apa rece.
goodmomy24 spune:
da nomi boala grea pescuitul asta,ca norocu ca nu ma pune pe mine la curatat de prajit.mie imi place numai sa-l mananc.a prins ceva carasei frumosi,isi face plinul acuma,ca daca incepe lucrul pauza pescuit.
si eu pc-ul tot pe rate l-am luat vineri am platit ultima rata yessssssssssssss,dar parca ma bate gandul sa imi iau alt credit pentru altceva.
ps. si eu am picioarele ca si parizeru desi nu pot sa zic ca sunt asa grasutza am numai 58 kg.
cati
KUKI spune:
Bineinteles !
A venit vara, murim pe capete din cauza caniculei si...s-a oprit apa calda pentru o luna de zile. Ca atare...punem oale cu apa sa se incalzeasca pe aragaz, ca asta mai lipsea pe caldura asta, le caram la baie si...uite-asa ne facem de lucru.
N-are rost sa va povestesc ca fara pastile de tantari n-am putea supravietui...
Si cireasa de pe tort, maine ma duc cu masina la RAR.
Mai opriti-ma ca nu stiu ce m-a apucat de ma plang atat de toate alea, eu care de obicei mi-s vesela si optimista. Cred ca prea s-au adunat toate odata pe capul meu.
Fetele din Ro, macar voi cred ca ma intelegeti.
Fetele de "afara" va doresc din suflet sa stati in tara suficient de mult incat sa va ostoiti dorul de cei dragi, dar atat de putin incat sa nu va loviti de toate neajunsurile de tot felul din societatea romaneasca.
Na, ca mi-am varsat si eu frustrarile. E voie?
Promit ca acum, daca a explodat supapa, o sa-mi revin la starea initiala de calm si optimism.
Ia mai ziceti, care si ce AMR mai aveti ?