40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Kim, bine ai venit! Spune-mi data si te trec pe lista, decembrie ce zi?
Simona, felicitari pt. bebica ta! Povesteste-ne despre ea, ce varsta are, cum ai gasit-o?
Cati incearca din profil personal sa activezi PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

mersi gabi am reusit nici nu era asa de greu.
bine ai venit kim.
lu, azi este SF ANA (SANZIENELE}

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Kim,bine-ai venit!
Simona,intru la adoptii si citesc,nu scriu pt ca nu am ce si mi-e jena sa si scriu din moment ce nu am mai miscat nimic.Dosarele noastre zac undeva intr-un capat de camera,80% finalizate si nedepuse pt ca sintem cu ccc casa in santier.L-am luat pe-al meu la 11 metri ca de ce nu la depunem,ce daca vine asistenta sociala si casa zboara? A recunoscut ca-i e frica sa nu fim aminati din cauza asta si vrea ca totul sa fie perfect.Nici unul din argumentele pe care i le-am adus nu l-au convins.L-am pus sa citeasca postarile voastre si degeaba.La inceput am crezut ca nu mai vrea si m-am speriat ingrozitor si-am luat decizia ca de-mi face asta il parasesc.N-a fost cazul.Si el n-a scapat Dar stiu de realizarea ta si a altora si ma bucur din tot sufletul pt toti cei care reusesc.
Deci sint pe faza la tot ce misca la adoptii,dar am luat decizia sa nu mai scriu nici un rind pina nu depunem dosarele.Pt ca vreau si eu sa intru acolo cu ceva concret si nu cu vorbe.
Acu' mi-au dat si lacrimile.Vedeti? Si eu sint foarte plingacioasa.Dar mie mi se trage de la nervii mei facuti praf.Bietul meu sot a-ncercat sa ma 'repare',dar am ramas cu sechele.Pe mine ma impresioneaza tot ce-i trist,durerea si suferinta altora si urgent pling.Din cite stiu eu nu prea exista remediu.Si daca-mi dau lacrimile,io le las sa-mi curga in voie,nici macar nu mi le ascund pt ca sint ale mele.De m-ati vedea cum arat cind ies de la Umanitare...
In rest am invatat sa iau lucrurile asa cum sint,sa nu incerc sa ma pun impotriva suvoiului ci sa-l accept si sa-ncerc sa-i fac fata cum pot.Si cel mai important sa iau fiecare zi din viata mea,buna sau rea, ca pe un dar pretios de care trebuie sa am grija si sa ma bucur.De-aceea am rabdare si sint calma.Pt ca m-am acceptat.Si pt ca nu mai sint in razboi cu nimeni.C-am avut si eu bataliile mele si-am realizat c-au fost pierdere de vreme.Si de neuroni.Recunosc ca ma mai ia langoarea citeodata,dar imi trece repede si-o las in urma.
Si cel mai important sint optimista pina la ultima celula.

Am gatat pt moment si va tzuc pe toatele.Simona inca o data iti urez sa ai parte numai de bucurii.Si stai linistita,n-am renuntat, doar fie-mea sta si m-asteapta undeva.Si nu ma las pina n-o aduc acasa.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare tuturor
Ma bucur ca ne-am inmultit. Bine ati venit fetele cele noi si o sa vedeti ce bine o sa va simtiti la noi.
Simo, sa-ti traiasca fetita mare, frumoasa, sanatoasa. Felicitari.Ce rochite sexoase si dragute areeeeeee!!!!!
Eu nu prea am multe sa va spun ca sint in urma cu povestile,dar am reusit totusi sa va citesc.Azi am reusit sa dorm si mi-am mai revenit din oboseala acumulata in cursul saptamanii, asa ca acu sint fresh si am chef sa gatesc muuulte chestii.
Va pup pe toate si sa aveti o duminica placuta. Mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

uite ca am stelute galbene!!!! ha ha. Oare de cand s-a modificat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Of, fetelor, dragelor, greu mai ajung pe la voi si imi e tare dor...Ca sunt in urma cu cititul e putin spus, m-am uitat doar la cateva mesaje de mai sus...am vazut ca au aparut nume noi, bine ati venit si cautati sa stati prin preajma ca e tare bine aici...eu nu stiu cand imi voi pune net la firma, ca ceva timp sa mai arunc un oki as gasi eu, dar ce folos? Acasa nu mai reusesc sa intru decat foarte rar, am ramas si cu altele in urma(a se citi treburile casei).
Sper ca sunteti bine ...mi-e tare dor de serile petrecute cu voi...va imbratisez cu gandul pe toate...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Ufff, ce ma enervez pe mine ca-s tuta: mesajul pe care l-am scris ieri cu truda si sudoarea unui neuron inmuiat in beutura, l-am resetat dintr-un simplu click. Dus a fost, si acum incerc sa-l refac cat de cat.

In primul rand, va multumesc mult pentru urari. Ieri am fost in pauza de panz cu colegele mele (4 fete cucuiete) la un pub sa sarbatorim evenimentul, si ne-am cam facut de cap- in frunte cu sefa : pe langa mancare am baut si cate o bere. Va imaginati ce ne-a mai ars dupa asta sa muncim…
Lu, multumesc de intrebare, pe scurt povestea ar fi ca dupa o noapte cu temperatura, fata mea amigdalata s-a trezit dimineata mult mai bine si cu chef de “copii”. Am dus-o la gradi cu medicamentele la ea si am dat indicatii femeii sa ma sune daca I se pare ca Diana e din nou rau. Din fericire nu a fost cazul. Oricum continuam cu antibiotic in urmatoarea saptamana, dar altfel Diana pare ca a reintrat in normal.

Kim, bine ai venit in club! Pai, ce? La 22 de luni copilul tau mai e bebelac? E deja “toddler”, pe picioarele lui!

Simona, sa-ti traiasca papusa frumoasa! Si sa va aduca multe bucurii!

Polux, curajoaso! 2+3 de-odata!!! (Matematica mea zice ca 2+3=5). Wow…
Hi-hi-hi, asta am priceput eu ieri in primul moment, ca mai vrei inca 5. Dar sa stii ca si mie m-ar place 2 gemeni, fata si baiat ar fi ideal. Doar ca nu stiu cum as face fata fizic la 2 bebei, vai de batranetile mele.
Cat despre supapa… am ras cu pofta, desi am o diamai musca pe caciula. De 2 ani tot sunt la cure de slabire. M-am ingrasat, evident, dupa ce m-am maritat. Cam in aceeasi perioada in care am sosit in Canada. Si cand m-am lasat de fumat ca eram gravida si ma ingretosa numai gandul la o tigara. Ultima gaselnita cu care sper sa topesc kilogramele e ediet. Doamne-ajuta, ca in Octombrie suntem nasi la nunta sora-mi, si ce e rau e ca nu am gasit inca nici o rochie/costum de ocazie care sa-mi placa, sa-mi vina bine si sa fie la un pręt accesibil (ca asa am vazut ceva interesant la Norstrom, dar l-am pus rapid la loc cand am vazut pretul cu 4 cifre).

Va pup si mai revin!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Simona bine ai revenit pe plaiurile tineretii. Si felicitari pentru fetita dulce si superba Patricia. Am vazut-o, e o dulceata de copil. Sa va traiasca.
Lu, astazi sunt Sanzienele, sau cel putin asa mi-a spus maica-mea la telefon acum cateva minute.
Mai, se plangea mama mea de ploi torentiale,ce prapad fac prin tara. La voi cum sta situatia fetele. VOrbesc de cele din Romania, ca in alta parte nu am auzit sa aiba asa efecte negative ploile.
Gabita, sa inteleg ca va pregatiti de vacanta? Cu cine ramane tiza? Cu sotul?
Hai mai Laura si Lu, nu mai vorbiti de pirdut parintii. Si eu sunt pe aceasta lista, caci l-am pierdut pe tatal meu anul trecut in octombrie. Si sincer il visez de atat de multe ori, si imi lipseste atat de mult. Eu am avut norocul ca m-am dus la inmormantare, chiar daca au trebuit sa-l inmormanteze abia a 5 zi, de spuneau doctorii si preotul ca nu sunt intregi la minte. Si in calatoria mea spre casa atunci am mai avut si ghinionul sa stau in Amsterdam 17 ore, in loc de 2 cat trebuia.Dar gata, nu mai spun nimic.
A, Lu, tu sti ce dreptate ai cu chestia de umblat in dansa goala daca ai chef. Asa ca eu, cateva luni cat mai sta Adeluta in tara, in loc sa ma smiorcai ca nu am fata langa mine, as face bine sa savurez clipele de libertate. Cu teoria stau bine, practica e mai grea. Ia aminte Olivia, si fa si tu la fel, caci AMR 25, nu?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Va multumesc pt primire!
Data nasterii: 21 decembrie 1968
Laura...asa-i spun eu bebelac..ca deja mi se pare ca a crescut prea repede!
Am citit ce-ati scris..dati-mi ceva timp sa va cunosc:)))Eu socotesc in fiecare zi ..zilele..AMR 25 de zile...si venim ACASA!!!! V-am spus ca baietelul meu este in Ro?Si noi murim de dor!
O seara placuta....

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Sint singura cuc acasa.Husbandu e plecat la chef.
Danna ce bine ca totul e ok la tine.Faptul ca intri asa de rar inseamna ca totul e ok cu afacerea ta.Eu asta sper.
Mona,pe unde ai umblat? Tot am vrut sa intreb,dar uitam.
Liliana,avem parte de-o vreme timpita.Ploua zilnic parca in ciuda si cu ura.In citeva minute totul e transformat in lac,ca apoi,dupa ce se termina,caldura sa revina ca o obsesie.Da-i mai rau din cauza umezelii.Incep sa cred ca sint la tropice.Azi-miine voi cultiva orhidee.

Va Nomi

Mergi la inceput