40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

ok Gabi nu stiu sa-mi activez PM-ul.am incercat azi dar sunt c-am prostuta si n-am reusit.
craciunitza nu te-ai gandit sa scrii o carte? ti-am citit jurnalul si esti fenomenala,ar fi pacat sa nu incerci,sunt convinsa ca mai ai multe spus.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

Pe mine ma surprinde in mod placut ce multe suntem. Si cum am ajuns noi pe forumul asta de tinerele stresate. Si cum supravietuim. Si tot asa. Ma luase azi un sictir la greu de forumul asta si de fite si de chestii si am zis ca nu mai intru. Iaca am intrat, sa vedem cat ma tine

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Craciunita,

in 5 ani o sa vina un sfert din forum la noi !

Adrienne

cine e Maia Popescu? Scuza-mi incultura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nematics nu stiu; am crezut ca stiti voi (daca a fost la teo!) O sa o intreb pe prietena mea care mi-a trimis asta dar destul m-am conversat cu ea astazi pe tema ca am aflat din Catavencu, ca barbatul ei a lasat-o pt. o gagicutza de 25 ani, una Nety Badea. Am ramas masca. Astia imi erau prieteni de familie. Tin la maindoi la fel. Eu acum ce fac? Cu cine tin?asta e articolul:http://www.hazbank.ro/stire_det.php?id_opinia=2123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Bine v-am gasit! Noroc cu Liliana(Polux)!
Si eu sint in gasca cu voi....in decembrie..38!...dar totusi tinara ..caci am un bebelac de 22 de luni!
Un we placut!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Saliu si de la una bucata "mica si obraznica". Asta ca tot nu a pricipit domnisoara Parpalak. No, se vede ca nu fusi pe aici de la inceput, cand noi "coaptele forumului" ne doream sa fim tinere si nelinistite, si numai una dintre noi, nu spui care, nu voia. Ea voia mica si obraznica. Asa ca...si eu vreau tot obraznica si mica, decat tanara si nelinistita. Asta ca sa nu intelegi ca am insinuat ceva la adresa cuiva, doamne fereste.
Laura, junioaro, uite si colea una bucata curajoasa, care il vrea si pe al doilea bebe. Adeluta mea mica face 2 ani in iulie, si eu am inceput sa lucrez(cica) deja la proiectul bb2(hehehe si sa sa fie direct 2+3 ce mi-ar mai place). Si in ce priveste sensibilitatea...nu stiu daca se poate ceva, dar daca gasesti remediu spune-mi si mie te rog. Sunt in aceeasi oala.
Iulia mama, ce ai facut cu calculiciul? Mai eu stiam ca nevasta si luxul costa, sa inteleg ca e lux calculatorul. Si vrem poze cu tunsulici.Apropo Iuliana ce iti mai face laptoasa, mai canta Cd-ul cu mexicanii?
Mik, pai asa baiat mare ai tu de plange cand il lasa in drum masina. Ce o sa faca cand il lasa balta o fata?
Hai mai fetele, nu mai vorbiti de tuns, ca mie imi vine sa plang de bleaga ce am fost anul trecut. Dupa 30 de ani de par lung, m-am tuns scurt. Si asa ma lua un curent pe la ceafa. Obisnuita cu claia de par sa-mi tina cald.
Iulia, ce m-ai distrat cu ajunsul berii direct in picioare. Apropo, te-a oprit cineva pana acasa?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Lu, hai ca mi-ai amintit un banc...apropo de supapa.
Sper sa nu deranjez pe cineva pe aici.
Cica un tip se intalneste cu o tipa, o invita la un suc, o aluna. Tipa nu mananca nimic, nu bea nimic. Se gandeste tipul ca fata e mai de clasa, asa ca o invita la o cofetarie. Iar fata nu bea nimic, nu mananca nimic. Mai sa fie, o fi si mai de clasa, asa ca o invita la o pizza..tot asa, apoi la restaurant. Iar nimic.Pana la urma o intreaba de ce nu mananca.Fata ii spune ca ea nu mananca nimic sa nu se ingrase. Bine si cu ce traiesti. Cu aer, e raspunsul fetei.
Zis si facut, se gandeste baiatul, daca o iau pe fata in casatorie ma pricopsesc, nu mananca...e clar.
I noaptea nuntii, dupa ce se consuma actul...stiti voi care, fata se duce la bucatarie si incepe sa puna mancare pe masa. In timpul nuntii nu mancase nimic, dar nimic. Baiatul crezand ca pregateste ptr el spune, draga, nu imi e foame, sunt plin. Tu, dar eu? Pai tu ai spus ca traiesti cu aer? da, dar acum mi-ai spart supapa, asa ca a iesit aerul.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Adrienne, abia acum am citit mesajul tau. Mai cat adevar in vorbele acelea simple. Le-am salvat petru mai tarziu, caci tare mult spun.
Si apropo de prietena ta, ti cu amandoi, caci amadoi iti sunt prieteni.
Gabita, in privinta parului tu esti linistita. Cam asa il am si eu, doar ca pana mai anul trecut fuse(fuse si se duse, vorba lui nea Marin)lung.
Iuliana, nu vor veni in 5 ani un sfert de forum la noi, ca vom trece noi la altul, 50+ sau -, okay, nu in 5 , ar 6-7 ani, sigur.
Hei lume noua, bine ai venit Olivia. Sper sa te simti in continuare tanara linistita, caci noi asa suntem toate aici.Si sper sa te simti bine printre vorbarete.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna dimineata,drage tinerici !

Nu stiu daca ma tineti minte pt ca nu am postat decit de vreo 2 ori dar v-am citit frecvent.
Dar am lisit motivat !Acum sint foarte mindra posesoare a unei fetite superbe.
Si am intrat sa ma laud..si sa o "stimulez"intrun fel si pe NOMI (pe care o tineti ocupata si nu a mai dat pe la "adoptii"!)
Dar, categoric o sa va citesc pt ca ramin la parerea ca maturitatea si faptul ca sigur sinteti niste femei exceptionale au facut din acest "coltisor ",unul din locurile cele mai frumoase si calde de pe DC.
Va pup,va doresc sanatate si va invit sa-mi vedeti comoara!

SIMONA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/doru_gilbert/album?.dir=82d7re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

La Multi Ani! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

La multi ani si de la mine!!!... Cui? Ca eu cu sfintii nu prea le am ... Ce nume sarbatorim azi?!?

Adriana, chiar asa, cat adevar in ce ne transmiti tu acolo... Il primisem si eu odata pe mail, mai greu e cu pusul in practica...

Gabi, ma bucur ca-ti pregatesti vacanta asa cum iti doresti si, inca o data, regret ca Franta nu-i mai aproape... trageai o fuga... Poate alta data!
Parpalak, ciresul tau cu 17 cirese ma face sa visez. Imi amintesc cum numara mama caisele intr-un pui de cais, cand eram mica... Eu n-am pomi, dar imi bibilesc in fiecare zi boboceii de flori.

Laura, e mai bine Dienuta ta? Stii, si eu mi-am pierdut mama acum 2 ani si jumatate, tot fulgerator, tot din cauza unui cancer cu evolutie galopanta, si tot ca tine am plans, la 2000 de km, cand ea era pe patul de moarte, sau in ziua inmormantarii. Frustarea era imensa si am culpabilizat mult timp dupa aceea. Am ajuns la mormantul ei o saptamana mai tarziu. Faptul ca am putut sa ma reculeg acolo m-a ajutat mult. La cateva luni dupa, sotul meu si-a pierdut bunica si am asistat aici la inmormantare. In sicriu ... o vedeam pe mama. Si am plans in ziua aia toate lacrimile pe care nu le varsasem pe mana mamei. Apoi m-am linistit incetul cu incetul. Stiu cat e de greu...

Despre par scurt, eu una sa nu mai aud. L-am avut si eu si eram tare mandra de mine. Acum, cand ma uit la poze, mi se pare ca eram urata ca naiba. Concluzia... il pastrez pana pe la nivelul umerilor, desi marturisesc ca-mi vine cateodata sa-i sochez pe toti cu o tunsoare scurta si zburlita cu gel, si eventula sa-mi fac si vreo culoare zbanghie. Rosu - corrida eventual. Si cercel in nas si tatuaj pe umar, si m-am scos. Dar asta dupa ce o sa fac cursul ala de teatru Problema e ca daca ma tund scurt, trebuie sa trec mai des pe la coafor (sau invat sa ma tund singura?!?) si nu-mi place mai deloc.

Simona, felicitari!!! Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa si desteapta!!! Pai asa un eveniment si tu-l tineai secret? Sarbatorim impreuna? Palinca o da KUKI, ca auzii ca a pus damigeana la rece!
Am vazut ca vorbesti de adoptii - subiecte pe care eu marturisesc ca nu le citesc... De data aceasta am mers sa ma informez si vad ca fetita voastra, Patricia, este un copil adoptat.
Voiam doar sa spun cat de mult va admir pe toate/toti cei care luati o asemenea decizie, am cochetat si eu cu ideea cand Anca era inca mica si eu tocmai aflasem ca nu voi mai putea avea copii. Sotul meu de atunci nu era entuziasmat, iar acum... acum am devenit egoista si nu cred ca m-as imbarca intr-o asemenea aventura. Imi zic, cu egoism, ca de acum vreau sa ma ocup mai mult de mine... Dar nu incetez sa-i admir pe cei care au puterea sa se lupte!
Fetita ta e o frumoasa! L-am chemat pe sotul meu sa o vada in poze, si a facut niste ochi!!! Incep sa-mi fac probleme, ca eu nu-s nici blonda, nici ochi albastri n-am

Va pup, fug la librarie, ca mi-a dat fii-mea comanda sa-i cumpar ceva (ea nu e acasa, a plecat aseara la o prietena si se intoarce maine, Doamne, ce bine e cand poti sa te plimbi in fundu' gol prin casa daca ai chef! Vorba vina).

Pe mai incolo!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput