40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Revin ca sa ma dau si eu junioara, si eu schimb prefixul peste 2 ani si ceva.
Si tare mi-e dor de un bebe mic si de o burtica cu lovituri de picioruse la interior. Doar ca ...la mine nu se mai poate.

Si inscrieti-ma si pe mine pe lista plangacioaselor cu/fara motiv, emotivelor si sensibiloaselor peste masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata pe scurt, azi n-am chef de nimic, poate pe la pranz imi fac un sprit rece si citesc ce-ati scris.
KUKI, m-am trezit cu gandul sa ma tund dar inca n-am curaj
Parul scurt mi se pare ca se aranjeaza mai greu ca cel lung.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nematics, trebuie sa-ti vina foarte greu sufleteste acum in Ro. Nu te poti stabili definitiv in State ?

Eu nu sunt plinagacioasa, de mica mi s-a interzis sa pling si urmarea e foarte simpla, nu pling ! Mi se face ciuda, necaz, obida, dar nu pling. Si nu cred ca e bine.

Ieri am avut un 'concert public' de plins cu cel mare. Sa va povestesc : ieri am lasat masina la garajul din sat (la5km de casa) sa sa-i schimbele frinele in spate. Bon ! ma duc sa o iau d la garaj, reparata gata, imi iau copiii de la scoala, si ne intoarcem spre casa. Incepe sa miroase masina a plastic ars, si incepe sa tziuie in spate, nu's ce ! Ma opresc pe marginea drumului, scot copii din masina, inchis si ne punem pe marginea drumului sa facem semne, poate s-o opri cineva (n-aveam portabil si la ferma de linga nu era nimeni). Trec vreo 5 masini si un biciclist si nu opreste nimeni ! pe cel mare il busheshte plinsu' "ca el ce face, cum o ajunge el acasa ?". O doamna mai in virsta opreste, ii explic si imi propune sa ne duca in sat direct la garaj. Ajungem inapoi la garaj, povestesc ce si cum si se duce mesterul cel tinar (frumos baiat !) cu un mecanic sa vada in ce stare e masina. Se intoarce cu masina cu tot, o pune in atelier si o examineaza vreme de 40 de minute. In timpul acesta cel mare plingea de-i sarea camasa de pe el : ca el vrea acasa, ca daca masina nu se mai poate repara, ca el nu mai poate. Cei mici se fugareau bucurosi si se uitau curiosi peste tot. Patroana garajului (mama mesterului) incerca sa-l consoleza.
Ajungem deci acasa mai tirziu cu o ora si cel mare era mozolit pe fata decit plinsese. Si-mi explica ca-i venea sa plinga si nu se putea opri.

Va pup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Laura B, nu esti singura, dar la noi colegul e foarte contra. Eu tot imi mai fac sperante sa-l conving. Intre timp ma antrenez - ieri am mincat aproape o lubenita intreaga, m-am facut ca un cimpoi. Asta cred ca a fost urmarea directa a faptului ca am pomenit de cura de slabire.. Apropos de amigdalite, eu nu inteleg cum de mai face cineva amigdalita aicea, cind totul se bea direct de la frigider.. Mai degraba ma gindeam la probleme de digestie, nu cu gitul..
Si apropos de plinsuri, pe mine m-a luat acu 10 ani, ca eram proaspata emigranta, si mai proaspata casatorita si negativii de la consulat o tot lalaiam cu viza jumatatii. A durat un an pina sa ne vedem din nou. Si de-atunci asa am ramas . Ultima m-a luat in ianuarie, cind s-a prapadit soacra-mea, in conditii tare idioate. dar... aia e... ma lasa, imi trece.. si tot asa..

Azi dimineata cercetam cu ochii cirpiti de somn monsteru dupa joburi - deh, reflex de-un an jumate, de la disponibilizare - si ce-mi vad ochii? Contract cu durata 0-30 de zile.. P-asta cred ca-l ocolesc de departe, ca ultimul de soiul asta a durat un an..

craciunita, depinde cit de scurt mai. La ultima strigare mi-am pus masina de tuns in cap si m-am facut catana, ca baietii. Si-acuma sufar ca nu mi se mai fac cirlionti in umezeala de-aici . Dar am probleme mici de aranjat. Spre zero. (basca economia de sampon)

Mik, baiat responsabil, nu gluma! Daca-l tine pina creste o sa-i cada mindrele secerate la picioare!

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

pauza de-o tigarasi ascultat un pic de muzica

mai la noi e o caldura de mori si trebuie sa stau cu geamurile inchise,imi vine sa mor este santier sub balconul meu si e un praf de la boltarii pe care ii taie de numa.ce bine ca mi-am spalat geamurile nu?
parpalak draga si eu m-a tunde zero dar cred ca m-ar da afara de la servici.
craciunitza sa stii ca eu mai repede imi aranjez parul cand e scurt.un pic de gel tras cu mana prin el si gata freza

v-am pupilit pe toate mai vb

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Si eu cred ca se aranjeaza mai greu parul scurt decat cel lung. Dar eu am noroc ca ondulat cum il am, cu putina spuma pe varful degetelor coafura e gata si aerul de "ciufulici" garantat. De aici cred ca vine si asa-zisa intinerie.

A fost ziua unui coleg, am mancat alune (de la care bineinteles ca urmeaza sa mi se faca rau) si am baut o gura mica de bere care mi s-a dus direct in picioare, parca. Acum nu-mi ramane decat sa ma rog sa nu-mi puna nici un politai fiola cand plec acasa.
Am uitat sa va spun ca in ciuda glumelor cu palinca de pe-aici, eu nu beau deloc alcool. Si o data la un cincinal cand pun gura...e jale. Chiar nu stiu ce mi-o fi venit azi cu berea.

Mik, nu mai stiu cati ani are baiatul tau cel mare, dar promite mult. Asa e si al meu, cand il apuca niste sensibilitati...nici nu-mi vine a crede ca se va transforma cat de curand in barbat aprig. De fapt deja au inceput sa alterneze starile. Cand barbat, cand copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Scrieti voi, fetelor, ca eu n-am timp nici sa mai citesc.
Si, spre deosebire de Mona(gan), eu sunt de-aia de ma-ntind la vorba, deci decat sa scriu putin, mai bine nu mai scriu de loc.
Trec si eu printr-o perioada nasoala (nasole, dottore, nasole… isi aminteste cineva poezia ???), si-mi dati ghes cu lacrimile voastre. As plange si eu putin, in scop de descarcare, ca parca prea se aduna presiune in ultimul timp si simt ca trebuie sa mai dau drumul la supapa, altfel explodez (aoleu, mi-am amintit-o pe aia cu cei sortiti sa explodeze, da’ nu v-o zic, ca e gretoasa).
In concluzie, daca o sa am timp (azi) sau daca o sa fiu in aceeasi stare (maine) o sa va uimesc cu deschiderea unui subiect nou pe care il tot clocesc de la o vreme. Daca.

Doua vorbe lui Mik, ca din pacate n-am timp de mai mult...
Si fii-mea a plans cand – eram in Romania – ne-a oprit „orgnul” ca ne fotografiase radarul. Si cum n-aveam un chior in buzunar, a zis ca opreste permisul lu’ tacsu’ pana se duce acasa sa caute bani (eram la 20 m de casa...). Iar eu am ramas cu Anca in masina, sa asteptam. Anca avea vreo 3 ani, dar asa s-a speriat ca ne opreste de tot, cand l-a vazut pe taica-su ca pleaca si noi ramanem, c-a plans, mititica si... cred ca e prima ei amintire... si printre putinele dati cand a plans cu lacrimi.

In alta ordine de idei, baietelul tau cel timid... Mie mi-a spus pediatra Ancai, in Romania, inca de cand era mica-mititica (si aveam eu impresia ca era cam timida... in tot), s-o incurajez in tot ce face si sa ma extaziez in fata oricarei nazbatii. Chiar daca face desene pe pereti, sa sar in sus de bucurie, ca vai ce frumos e, minunat, fantastic!!! Dar sa-i explic ca desenele se fac pe hartie... Asa am facut, si a mers ... iar acum e o capra si jumatate.
Pe mine – ca si eu sunt timida si n-am incredere in mine... si multe altele, si sufar rau din cauza asta – m-ar aranja niste cursuri de teatru. Am o cunostinta care cica era ca mine si a mers la niste cursuri din asta, de-au invatat-o aia sa-si exprime si pe mama lor de sentimente. Sincer, m-ar tenta. Poate-as schimba ceva pe ici pe colo, prin punctele esentiele, cine stie?

Restul fetelor, va pup si va iau la rand maine, promis!

Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetele azi vreau sa va imbarbatez cu acest mesaj, asa incit, indiferent ce vi se intimpla sau vi s-a intimplat, va rog stergeti-va lacrimile si priviti cu curaj inainte.Eu cred ca am trecut prin atitea incit am devenit imuna. Pling destul de greu dar ma enervez repede. Si in general nu ma consum, incerc sa-mi salvez neuronii (sa ii pun la congelartor pt. mai tirziu cind io da in mintea copiilor). Ah si din mesajul asta mi-a placut poanta cu elasticul :-)Anul trecut, in aprilie, Maia Popescu a fost intervievata de Teo cu ocazia celei de a 74-a aniversari. Teo a intrebat-o ce o parere are ea despre batranete. Si acolo, la televizor, Maia a spus: ,,Ma excita"!In ceea ce priveste modificarile fizice, ea a spus ca sunt multe, ca au loc zilnic, cum este si cazul sanilor ei. Acestia par ca suntintr-o cursa: care ajunge la talie mai repede! Publicul a ras cu lacrimi.O femeie atat de simpla si sincera cu vorbe atat de intelepte! Iata gandurile ei:- Am invatat ca indiferent ce se intampla, indiferent de cat de rea pare viata azi, viata merge inainte si maine va fi mai bine. - Am invatat ca poti caracteriza o persoana dupa felul cum se comporta in trei situatii: intr-o zi ploioasa, cand isi pierde bagajul si candpune instalatia electrica in bradul de Craciun. - Am invatat ca indiferent de relatia pe care o ai cu parintii tai, tot o sa-ti fie dor de ei cand vor pleca din viata ta. - Am invatat ca a-ti face un trai nu este sinonim cu a face o viata. - Am invatat ca viata iti da uneori o a doua sansa.- Am invatat ca nu trebuie sa mergi prin viata cu manile gata numai sa primeasca. Este nevoie sa mai arunci si inapoi din ce primesti. - Am invatat ca de cate ori hotarasti sa fac i ceva cu inima deschisa, sigur ai luat o hotarare buna. - Am invatat ca atunci cand am dureri nu trebuie sa fiu eu una. - Am invatat ca in fiecare zi trebuie sa atingi pe cineva. Oamenii iubesc o imbratisare calda sau o atingere prieteneasca pe spate. - Am invatat ca oamenii uita ce ai zis sau ce ai facut, dar nu uita niciodata cum i-ai facut sa se simta. - Am invatat ca am inca multe de invatat. Trimite acest mesaj la cinci femei fenomenale, azi.Daca faci asta se va intampla un lucru bun: vei face sa creasca stima de sine si a altor femei. Daca nu o faci, elasticul de la chilotii tai se va rupe si te vei trezi cu ei pe pantofi. Crede-ma!Eu nu am dat ocazia elasticului sa se rupa... am trimis mesajul la o multime de femei speciale ce imi sunt dragi. Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea la care am visat, dar, daca tot am ajuns aici, trebuie sa dansam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Pe mine ma surprinde in mod placut ce multe suntem. Si cum am ajuns noi pe forumul asta de tinerele stresate. Si cum supravietuim. Si tot asa. Ma luase azi un sictir la greu de forumul asta si de fite si de chestii si am zis ca nu mai intru. Iaca am intrat, sa vedem cat ma tine

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Craciunitza, nu te lua dupa pustoaicele tinere si obraznice:)
Parpalak, te-am trecut pe lista!
Cati, intreaba-ma daca ai ceva probleme!
Apropo de par, eu am scurt, fir gros, ondulat natural, pot sa fac orice cu parul meu ca tot asa sta cum vrea:)))) Deci in afara de tuns de 5-6 ori/an, vopsit de 2-3 ori/an si spalat nu fac nimic cu el:)

Mergi la inceput