40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

sa stiti ca imi pare rau ca nu am intrat mai demult in grupul vostru.
acuma seara am citit aproape tot din ce ati scris si va promit ca in fiecare zi voi fi prezenta(cel putin pana merg la servici)bineinteles daca nu incurc pe nimeni.eu sunt o persoana cam pesimista dar poate cu ajutorul vostru ma voi schimba.
adrienne12 se pare ca noi doua ducem aceeasi lupta, schimbarea totala a copiilor nostri.si a mea dintr-o fetita eleganta practicanta de dans sportiv cu rezultate chiar foarte bune in doua luni m-am trezit in casa cu o rockeritza, cu idei despre viatza de statea mita in coada.
tu si craciunitza ati postat pe subiectul meu si chiar mi-a prins bine ce am citi incercand sa fac asa cum am fost sfatuita .
de cele mai multe ori imi reuseste si atunci sunt fericita .dar de de cele mai multe ori imi pierd cumpatul si dupa aia imi pare rau.
va multumesc tuturor pentru primirea pe care mi-ati facut-o.
prea mult nu o sa va stresez ca mai am concediul doar 1 saptamana si dupa aia iar calvar.
va pup pe toate!

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Cati,

eu as lasa fata sa experimenteze ideile - binenteles cu supravegherea ta de la distanta si cu sfaturi daca ti le primeste; de la un moment dat incolo in evolutia copiilor suntem gaini care au crescut pui de ratza si se uita de pe mal disperate cum se plimba pe lac

asa invata sa inoate, sa stii, si sa ia viata in piept singuri, caci nu vom putea fi tot itmpul linga ei

Adrienne, pai asa se impacheteaza by default sarmalutzele si la noi, cu partea lucioasa deasupra

recunosc, iar am tras o portie de plins ca acum o ora am gasit o caseta pe care n-am mai ascultat-o tot de atunci de cind am inregistrat-o, din 1992, in care fimiu ne spune poezii, ne spune colinde, bancuri si povestea cu fata babei si fata moshului - avea 4 ani si o verva cit zece la un loc, cind se apuca de vorbit nu se mai oprea, de altfel nu tacea decit in somn - acum ii scoti vorba cu clestele!

binenteles ca in fundal se mai auzeau si vocea mea si cea a sotului - e singura inregistare cu vocea lui...

eh, gata, a trecut

Mergi la inceput

mersi pentru sfat.oricum de ieri mi-am propus sa fiu mai cumpatata.
iar despre casete sa nu-mi spui ca eu si azi plang cand ma uit la caseta inregistrata cu fiica-mea in rolul lui Alba ca Zapada.inca de atunic isi arata personalitatea. ei se pare ca azi nu mai am acces la pc dar fa citesc maine.

pa si somnik usor

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am crezut ca am gresit forumul. Mama da mult mai scrieti, ca nu poate tine omul pasul cu voi.
parpalak, esti o draguta,dar cred ca niciodata n-am sa pot scrie mult, ptr. ca nu-mi place. Nu mi-a placut niciodata sa scriu, sa nu mai vorbim de scrisori.
goodmomy, bine ai sosit la noi.
Nu zau ca ma las pagubasa, ca acu sint in pana de idei.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la mine. Eu ca de obicei cu tona de lucrari de corectat.
Iulia, sincer esti de coma. M-ai bine dispus asa tare, incat rad de una singura, de ma intreaba catarul din dotare(a se citi sotul din dotare) cine ma gadila asa tare.
Asa ca punctul unu, sa nu aud de cantina, pardon sa nu aud de marar si nici de cartofi. Unul din motivele ptr care am plecat din Romania este ca ma saturasem de cartofi, de toate felurile.
Punctul doi, mai o fi vreo molima prin calculatoarele noastre, ca prea ne dau bataie de cap la toate.
Cati, bine ai venit printre tinerele nelinistite, pardon, micutele obraznice.
Lu pai e de inteles de ce auzeai tu sunetul facut de aparatul de tantari, ca esti fluturas si de asta.Si imi faci un dor de Franta cu povestile tale, care desigur ptr mine nu sunt numai povesti.
Acum 4 ani, inainte de a veni in USA, am fost 6 luni la Perpignan(Franta). Si a prins si eu festivalul muzicii, era exact ce povesteai tu, cu scene improvizate peste tot, cu flamenco si teatru de strada. Mai ce dor mi se face.
Iuliana, Noemi nu a mancat nici un e din nume, dar asa ii place ei sa se alinte. De fapt numele vine mai de departe, de la cineva drag ei.
inca nu am terminat de citit.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cati, bine ai venit! Te-am trecut in lista!
Io tot din Oradea, mai exact din Rogerius:)
Fetelor voi v-ati pus serios la treaba! abia pot sa tin pasul cu voi:)))
Eu m-am scufundat in munca la servici, si asa o voi duce pana la sfarsitul lunii viitoare Insa veste mare: sotul si-a dat acordul la notariat sa-l scot pe Robert din tara, deci prin 29-30 iulie plecam spre Germania!!! Saptamana viitoare merg sa-mi cumpar bilete la autocar.
Va pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

Cati, bine ai venit! Te-am trecut in lista!
Io tot din Oradea, mai exact din Rogerius:)
Fetelor voi v-ati pus serios la treaba! abia pot sa tin pasul cu voi:)))
Eu m-am scufundat in munca la servici, si asa o voi duce pana la sfarsitul lunii viitoare Insa veste mare: sotul si-a dat acordul la notariat sa-l scot pe Robert din tara, deci prin 29-30 iulie plecam spre Germania!!! Saptamana viitoare merg sa-mi cumpar bilete la autocar.
Va pup!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

gabi mersi si eu tot din rogerius de vreo 29 de ani maine poimaine. mai invatati-ma si pe mine cate ceva cu forumu asta ca nu intotdeauna ma descurc . o sa va zic eu cand ok?

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Oooohhh.... sarmalutele au o parte lucioasa?????? Ma faceti de ma duc la vitza s-o studiez. Macar de frunze am belsug. Anul trecut s-a facut un ciorchine, care insa a disparut fara urme inainte sa se coaca. (Da' anu asta ma uit cu jind la toate cele 17 cirese, din care vreo 5 s-au si inrosit! Bine, doua au cazut deja, din pricina de paraziti sau alte belele la care nu ma pricep!)

monagan, da' nu tre sa scrii mult! La mine-i scrisu pe post de terapie, asa ca de-aia.. Nici sa citesti mult nu-i musai Io-mi promit de mult ca fac o citeala de capitole precedente, da' uite ca n-apuc.

gabi, ma pui si pe mine la 4 februarie pliiiiiiiiiiiiiiiiiz???????
Apropos de acord la notari, dana d nu s-a urcat azi in avion din pricina de acord absent - folosit la obtinerea vizei. Uf, daca stiam ca tre si la urcarea-n avion, ii ziceam sa-l aiba la ea, si ne vizitam vikendu asta..

nematics, hugs. Macar tu ai motiv de plins. Eu pling si cu, dar mai mult fara. Poate facem o intrecere odata dac-om apuca sa ne-ntilnim. In ideea ca plinsu-i sanatos si contribuie la echilibrarea organismului. Sau si mai bine, ii tragem o palinca. (si n-am habar despre ce inseamna delphi4)

polux, io n-am ca noemi (mie-mi place mai mult cu 3 silabe, fronda impotriva tendintei americane de a scurta cuvintele cit mai mult posibil) toti 3 neuronii activi. Unicul existent s-a autodeclarat in greva, asa ca te-ntreb direct, ca de sinapsa n-am sanse: tinara is, nelinistita is, mica nicidecum iar obraznica sper ca nu (cit mai rar). Deci, despre ce ziceai?

Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Revin si va pe toate! Polux, tot geamana-s si eu, insa prefixul il schimb peste o-ho-ho 2 aaaaani. Asta ca sa "ma dau" junioara! Apropos pe juniori, Diana tocmai mi-a facut prima amigdalita din viata ei. Temperatura ii oscileaza- cand 37.5, cand 38-, iar eu mai citesc/scriu pe aici, mai dau o fuga sa o controlez si sa-i pun cate un prosopel umed pe picioare. Ufff.. Si eu cica as mai vrea un copil (mai e cineva amator de bebel in viitorul apropiat, sau eu sunt singura din grupa noastra de varsta? )

Si, ca s-a pomenit aici de plans, voi aveti idee daca se poate educa sensibilitatea excesiva? Nu stiu daca e exact expresia potrivita, insa am sa incerc sa ma explic: imi dau lacrimile din de miri ce, si ce e mai rau, mi s-a intamplat chiar si a servici cu o colega in timpul unei discutii mai triste ce e drept, dar totusi! Bine, as avea eu o explicatie pentru manifestarile mele, pentru ca au inceput de cand tatal meu s-a prapadit pe neasteptate de cancer (eu abia sosisem in Canada, nu am apucat sa-l mai vad, nici la inmormantare nu am ajuns), eveniment coincis cu aflarea faptului ca sunt insarcinata... Dar au trecut aproape 4 ani si as vrea sa ma pot controla din nou. Or fi ceva metode, sau o trebui sa caut un psihi?

In alta ordine de idei: parpalak, am in ghivece pe terasa niste rosii, super! Deocamdata au numai flori, dar sper sa ma pot lauda si cu ceva productie. Oricum, e primul an in care mi-au iesit si mie frumoase! Deosebirea fata de anii precedenti: plantele stau in mult soare, iar rasadurile le-am cumparat "de-a gata".

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza, ma numesc...si sunt in sevraj.

Din cauza de calculator defect acasa. Si anume placa de baza si cica implicit si procesorul, care in total ma costa vreo 5 milioane, adica in traducere libera juma' de salariu

Si e din cale-afara de frustrant fara calculator, zau daca nu ma simt izolata de lume. Asa ca am sa fac un efort sa-l repar cat mai repede.

Doresc sa va anunt pe aceasta cale ca m-am tuns si anume scurt. Si cica operatiunea asta m-a intinerit cu vreo 5 ani, asa.

Bun venit cu intarziere Cati.
La multi ani cu intarziere, Laura.

Mai vin

Mergi la inceput