40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 3
craciunitza spune:
Buna seara si de la mine.
Adrienne, nu vreau copilul nimanui dar mai vreau unul al meu, daca ai pile pune o vorba buna si pentru mine :)
Unde e nematics?, s-o fi cufundat in stele.
Mik, nu zi de doua ori cu pozele, azi ma inspectam la sutienul cel nou pana a sesizat sotul si m-a intrebat daca ma mananca, ca una-doua trageam de tricou sa ma admir
KUKI, va distrati, da? :)
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
KUKI spune:
Chiar ne-am distrat.
Ne-am plimbat pe faleza, am fost la un concurs de dans (noi ca spectatoare doar), am sporovait ca doua doamne ce suntem la cafeluta de dimineata si la berea de seara ...a fost frumos, dar a trecut repede.
Cica ne mai vedem mai la vara, poate la mare.
Voi? Cam liniste pe-aici.
Si totusi...Craciunitza, ne mai fierbi mult cu dantelutele alea?
noemi marian spune:
Fetelor,am ajuns si eu ,in sfirsit pe forum.Am fost ,nu mai stiu cind, si cind sa dau si pe-aici muri net-ul.
Lu, nu-mi faci ciuda cu stepper-ul pt ca-l astept pe-al meu,cit de curind,din italia.Spor la munca.Am auzit ca daca te tii de el rezultatele nu se lasa asteptate.
Eu,tre sa recunosc, m-am timpit de cap!Am instalat simbata seara Syberia si de-atunci ma joc incontiunuu.Cum prind liber comp-ul,cum sar pe el.Barbatu-meu isi face cruci constant pt ca eu nu intelegeam ce poate sa-i placa la jocurile pe comp si cum poate sa stea si sa se enerveze cu ele.Acu mi-a venit mie rindul.Si-i fac lui in ciuda.
In fine.De miine o iau de la cap cu serviciul si ma pregatesc sufleteste sa fiu relax si sa nu ma intereseze.
Va doresc o saptamina cit mai relaxata si cit mai frumoasa.
Noemi
adrienne12 spune:
Mik de acord. Pe bune daca nu e infinit mai simplu sa dai de mincare cu linguritza la 3 plozi sa-i stergi la fund sa le faci baita, spui povesti si sa-i imbraci decit sa stai la miezul noptii sa te gindesti unde ti-e kupilu' ca nu raspunde la cell phone, daca nu cumva a avut accident de masina, sa te gindesti ce drac o fi in capul unui teenagers care azi vine cu parul galben, miine cu parul rosu si in general isi schimba opinii;le si fetele de la o zi la alta. Celor care stiti povestea mea, fi-meu s-a certat cu prietena dar cred ca si-a gasit alta mai aproape de casa. Acum are parul rosu si a plecat de acasa cu un iepure mare de plus...Eu am cumparat o masina de spalat vase si am instalat-o asa ca acum va scriu din bucatarie, sint o gospodina fericita... despre kg... miine. va pup si o saptamina buna. Iuliana spune-mi si mie mai ca eu nu pricep cum pot mai sa le schimbe asa ca pe ciorapi in special ca de cealalta parea ca e indragostit lulea. Ori am imbatrinit ori nu mai inteleg nimic.
KUKI spune:
Adrienne, sa nu te superi, dar chiar ma amuza baiatul asta al tau. Stiu ca pe tine nu, dar numai cat mi-am amintit cum varuia el peretii vernil...tz, tz, tz...
Iepure de plus, zici? Hai, ca e misto.
craciunitza spune:
Buna dimineata,
Am zi grea azi, e ziua sotului!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Mik spune:
Craciunitza, la multi ani pentru sotul tau si succese la organizat !
Adrienne, feciorasul tau s-a despartit de tipa draguta vazuta in poze acu' citeva zile ? are alta ?
Spor la coasa, la menaj, la serviciu, fiecare la ce are !
Eu am programare la oftalmolog, asta ca sa-mi rescrie reteta pentru lentile de contact.
Pup you in grup.
Mik.
nematics spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Iuliana spune-mi si mie mai ca eu nu pricep cum pot mai sa le schimbe asa ca pe ciorapi in special ca de cealalta parea ca e indragostit lulea. Ori am imbatrinit ori nu mai inteleg nimic.
]Adriana,
nu iti mai pune intrebarea asta ca tot n-o sa pricepi!!! Eu asa fac. Adica asa am facut asta iarna, cind la noi norma era de trei pe zi plus de la Craciun si Girl Friendul - asta petrecindu-se in Bucuresti - venea acasa intre doua intilniri cu agrafe de par prinse de gulere, inelushe atirnate de lantisorul de la git samd samd...
Acum de cind a venit (4 saptamini) aparent e numai cu una, dar nu mai intreb - doar ca pe yahoo mess are in continuare cel putin 80 de nume de fete...
Craciunitza - sa-ti traiasca jumatatea!!
Eu n-am disparut in stele, am fost la amici linga Bucuresti, n-am mai cosit ca a plouat, am facut focul in semineu si am dormit - tot weekendul - cind n-am dormit am petrecut cu ghasca din sat
sau am plins la mormintul sotului meu, care e ingropat acolo
o saptamina buna la toata lumea va doresc
Nema
lu.more spune:
La multli ani la sarbatoriti, cu intarziere; asa-s eu, mai la urma... dar vine din suflet.
Stepperul meu nu stiu daca o sa faca minuni, nu de asta l-am vrut. L-am vrut fiindca eu merg foarte putin pe jos, nu prea fac miscare si-mi lipseste. Asa ca ma urc pe al un sfert de ora dimineata si un sfert de ora seara, il pun pe nivelul cel mai dificil si la numaratoare ies c-as urca cam 2600 de trepte pe zi. Ce-mi place e ca simt sangele cum se pune in miscare, la sfarsit imi bate inima ca si cum as fi alergat dupa autobuz, deci ceva efort fac. Imi simt muschii (de la gambe pana la fese) cum se incordeaza si-mi zic ca nu-i rau. Il pun in fata televizorului, si nu apuc sa ma plictisesc.
Nematisc, detalii despre venirea ta? Cand vrei, eu nu ma misc de aici. Doar daca ai putea sa fii tu libera in week end, ca-n timpul saptamanii nu am timp nici sa respir. Abia astept sa te cunosc!
Pup you all
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo