40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 4
adrienne12 spune:
Mik asa mi-a zis ca s-a certat cu prietena sapt. trecuta (aia din poza) dupa ce ea s-a mutat inapoi la ai ei. Cum fiu-meu plingea in hohote (l-am auzit nopatea cind credea ca dorm si nu-l aude nimeni) a doua zi de dimineata ca o soacra ce sint, am pus mina pe tel. si am sunat la fata si i-am lasat mesaj ceva de genul. Draga dupa o luna de stat in casa mea ii faci asta lui fiu-meu? Eu m-am saturat de certurile voastre si impacarile voastre si ar fi bine sa fii sincera cu tine insati si daca nu-I imartasesti sentimentele sa o terminati si sa-l lasi in pace. O data pt. totdeauna. Ah, partea dura a fost ca eu am crezut ca am lasat mesaj pe celularul ei cind de fapt am lasat mesaj pe telefon acasa si l-a auzit ma-sa. Dar pe buna dreptate mai. Adica inainte de a veni in casa mea, exact cu o zi inainte fiu-meu era iar teminat cum ca s-a certat cu ea definitv pt. ca a doua zi sa mi-o aduca pe cap!!! Pai eu ce sa cred decit ca fata l-a luat de prost, s-a impacat cu el ca sa aiba unde sta. S-a intors la ai ei gata, nu mai avea nevoie de el: i-a dat papucii. Cum sa nu ma enervez cind l-am vazut pe fiu-meu cit sufera. Seara am avut o cerata groaznica cu fi-meu (ca de ce ma bag pe viata lui) dupa care vreo sapt. a iesit cu prieteni dupa care l-am vazut ca se duce la intilnire cu iepurele dupa el. Ca sa vedeti voi ce soacra a dracului voi fi. Trebuie sa nu stau in oras cu el si sa nu stiu ce fac.Deci Mik inca iti mentii parerea?
Mik spune:
Sorry, Adrienne !
Ale tineretii valuri ! Concluzie : al tau copil e atit de pasional ca nu-si da seama cind e dus de nas.
Mik.
adrienne12 spune:
Mik si ca o mama closca ce sint am pus pe o nepoata de-a mea din Ro cu care fiu-meu se converseaza pe messneger sa-l traga de limba si sa-l sfatuiasca asa cum l-as sfatui eu. Problema e ca pe mine nu ma asculta pe ea insa cred ca o va asculta. Dar eu imi ating scopul :-)Va pup si va doresc o saptamina usoara cu vreme placuta. Joi eu si prietenul plecam in Florida/Tampa. Are el o conferinta si eu ma duc sa ma plimb cacin-am fost niciodata acolo.
Mik spune:
Adrienne, mama closca, mama closca, dar parca ai o picatura de Machivielli ! E drapt, ca trebuie sa-l scoti putin din starea lui de june credul.
Sa ma laud si cu realizarile a'lor mei : Marghilitza a desenat primul omulet cu cap, corp, miini si picioare. A pus si degete la miini, e drept ca mai multe decit ar trebui, dar tot imi place. Pe alta foaia a desenat un cal (cica!) cu enorm de multe picioare.
Mik.
nematics spune:
quote:
Originally posted by Mik
Adrienne, mama closca, mama closca, dar parca ai o picatura de Machivielli ! E drapt, ca trebuie sa-l scoti putin din starea lui de june credul.
Sa ma laud si cu realizarile a'lor mei : Marghilitza a desenat primul omulet cu cap, corp, miini si picioare. A pus si degete la miini, e drept ca mai multe decit ar trebui, dar tot imi place. Pe alta foaia a desenat un cal (cica!) cu enorm de multe picioare.
Mik.
vrem poze!!!
nematics spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Mik asa mi-a zis ca s-a certat cu prietena sapt. trecuta (aia din poza) dupa ce ea s-a mutat inapoi la ai ei. Cum fiu-meu plingea in hohote (l-am auzit nopatea cind credea ca dorm si nu-l aude nimeni) a doua zi de dimineata ca o soacra ce sint, am pus mina pe tel. si am sunat la fata si i-am lasat mesaj ceva de genul. Draga dupa o luna de stat in casa mea ii faci asta lui fiu-meu? Eu m-am saturat de certurile voastre si impacarile voastre si ar fi bine sa fii sincera cu tine insati si daca nu-I imartasesti sentimentele sa o terminati si sa-l lasi in pace. O data pt. totdeauna. Ah, partea dura a fost ca eu am crezut ca am lasat mesaj pe celularul ei cind de fapt am lasat mesaj pe telefon acasa si l-a auzit ma-sa. Dar pe buna dreptate mai. Adica inainte de a veni in casa mea, exact cu o zi inainte fiu-meu era iar teminat cum ca s-a certat cu ea definitv pt. ca a doua zi sa mi-o aduca pe cap!!! Pai eu ce sa cred decit ca fata l-a luat de prost, s-a impacat cu el ca sa aiba unde sta. S-a intors la ai ei gata, nu mai avea nevoie de el: i-a dat papucii. Cum sa nu ma enervez cind l-am vazut pe fiu-meu cit sufera. Seara am avut o cerata groaznica cu fi-meu (ca de ce ma bag pe viata lui) dupa care vreo sapt. a iesit cu prieteni dupa care l-am vazut ca se duce la intilnire cu iepurele dupa el. Ca sa vedeti voi ce soacra a dracului voi fi. Trebuie sa nu stau in oras cu el si sa nu stiu ce fac.
Deci Mik inca iti mentii parerea?
Adrienne,
si la noi a fost cu lacrimi grele la despartirea din vara trecuta...
si suspine periodice, fiindca si ea o fo 'scorpie, il tot atitza dupa ce l-a lasat
dar eu nu m-am bagat, ce sa mai fac??? n-am scos un comentariu...
adrienne12 spune:
io=s mai machiavelica, are mik dreptate. dupa ce am gasit in jurnalul lui personal (in decembrie trecut) ca scrisese ca si-ar da si viata pt. ea si ca daca il paraseste pt. el viata nu mai are sens... te crez si io ca intervin. ca nu se stie cu plozii astia si mi-e frica.Mai ales ca acu' citeva zile am vazut pe cnn interviu la Larry King cu Andreson Cooper. Mie-mi place baiatul asta de mor. nu stiam ca ma-sa e gloria vanderbuild. Ei bine Anderson a povestit cum s-a sinucis fra-su pt. ca era deprimat si ma-sa i-a citit odata o povestire din new Yorker de Michael Cunigham (al de-a scris romanul 48 hours (paralele cu Virginia Wolf) care a luat Pulitzer si s-a facut si film)) in care povestire tot asa un tinar deprimat s-a sinucis in fata maica-sii. Ei bine dupa asta fratele lui Andreson a iesit pe balcon si s-a aruncat de la etaj in fata maica-sii... Cu plozii nu-i de glumit si al meu are istorie la shrink... si mai bine intru in fatuca aia decit sa se intimple mai stiu eu ce... Doamane fereste
nematics spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
io=s mai machiavelica, are mik dreptate. dupa ce am gasit in jurnalul lui personal (in decembrie trecut) ca scrisese ca si-ar da si viata pt. ea si ca daca il paraseste pt. el viata nu mai are sens... te crez si io ca intervin. ca nu se stie cu plozii astia si mi-e frica.
Mai ales ca acu' citeva zile am vazut pe cnn interviu la Larry King cu Andreson Cooper. Mie-mi place baiatul asta de mor. nu stiam ca ma-sa e gloria vanderbuild. Ei bine Anderson a povestit cum s-a sinucis fra-su pt. ca era deprimat si ma-sa i-a citit odata o povestire din new Yorker de Michael Cunigham (al de-a scris romanul 48 hours (paralele cu Virginia Wolf) care a luat Pulitzer si s-a facut si film)) in care povestire tot asa un tinar deprimat s-a sinucis in fata maica-sii. Ei bine dupa asta fratele lui Andreson a iesit pe balcon si s-a aruncat de la etaj in fata maica-sii... Cu plozii nu-i de glumit si al meu are istorie la shrink... si mai bine intru in fatuca aia decit sa se intimple mai stiu eu ce... Doamane fereste
OOOps!
la mine era sa fie pe dos, ma rog, nu chiar cu aruncat de la balcon totushi, acu el e cu ochii pe mine ca pe butelie...
ana_maria222 spune:
ma scuzati ca intervin! asa sunt eu ca (a se citi musca) in....lapte! vroiam doar sa spun ca mai stau uneori si ma gandesc de ce exista varstele astea in care dam atata bataie de cap parintilor. sunt unele lucruri care nu tin de noi....asa simtim..asa facem. cred ca asta e pb noastra la varstele astea (16-21,22)....ascultam inima si nu mintea..nici macar nu gasim un echilibru intre ele si iese un dezastru. ma uit la mine ca am stat si am suferit un an(un aaaaaaan) dupa un tip care nici nu merita...dar deloc, deloc...care a sters cu mine pe jos cum a avut chef si eu nu eram in stare sa spun decat "cum zici tu pui"...ca cica il iubeam de mama-mama si nu mai era nimeni ca el...pai acum ma rog la dzeu sa nu mai existe ca el pe pamantul asta...m-am gandit la nusht cate mii de prostii( multumesc lui dumnezeu ca nu le-am pus in practica) si stau si ma gandesc ca nu e de joaca cu gandurile astea la adolescenti...ca noi suntem mai tembeli...si sentimentalisti tampi si nu stim prea multe ! de aceea e f bine ca esti atenta la tot ce se intampla cu el....eu nu am avut norocul asta...eu m-am luptat cu mine...dar am reusit!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
nematics spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
ma scuzati ca intervin! asa sunt eu ca (a se citi musca) in....lapte! vroiam doar sa spun ca mai stau uneori si ma gandesc de ce exista varstele astea in care dam atata bataie de cap parintilor. sunt unele lucruri care nu tin de noi....asa simtim..asa facem. cred ca asta e pb noastra la varstele astea (16-21,22)....ascultam inima si nu mintea..nici macar nu gasim un echilibru intre ele si iese un dezastru. ma uit la mine ca am stat si am suferit un an(un aaaaaaan) dupa un tip care nici nu merita...dar deloc, deloc...care a sters cu mine pe jos cum a avut chef si eu nu eram in stare sa spun decat "cum zici tu pui"...ca cica il iubeam de mama-mama si nu mai era nimeni ca el...pai acum ma rog la dzeu sa nu mai existe ca el pe pamantul asta...m-am gandit la nusht cate mii de prostii( multumesc lui dumnezeu ca nu le-am pus in practica) si stau si ma gandesc ca nu e de joaca cu gandurile astea la adolescenti...ca noi suntem mai tembeli...si sentimentalisti tampi si nu stim prea multe ! de aceea e f bine ca esti atenta la tot ce se intampla cu el....eu nu am avut norocul asta...eu m-am luptat cu mine...dar am reusit!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
chestia cu ascultatul inimii nu tine de virsta, Anamaria!!