40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Parpalak, matusa-mea din USA pune rosii la ea in gradina si-I ies ca-n poze, cand vine din concediu o intreb care-I secretul si ti-l spun J
Noemi, esti foarte draguta dar eu la palinka fac urat, asa ca mai bine ma abtin J
KUKI, ai rezolvat cu concediul si cu mutarea ? Daca ai nevoie de ajutor, numa’ spune si venim.
Goodmomy, bine ai venit si distractie placuta !
Lu, pe tine de cate ori te vad ma ia cu fluturasi la stomac de dor de Franta, mi-e asa un doooor… of !
Mik, cine e Vergile ? Va reamintesc ca nu sunt la curent cu datele familiale si amicale ale voastre da’ ma straduiesc J
Porumbel, tu esti porumbita sau chiar porumbel? E a doua oara cand ii declari Iulianei simpatie nemarginita, ma cuprinde gelozia.

Eu am schimbat prefixul anul trecut si pot sa va spun ca dupa 40 e si mai si, adica mai bine, sariti fara grija
Asta nu are legatura ca m-am trezit ok dar dupa doua ore am tras un bocet bun, aparent fara motiv, cred ca aveam oarece acumulari negative la sufletel. Acum sunt vesela si imaculata ca o porumbita :)))

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Cine vrea rosii in gradina ? Ca si mama a pus , si i-au iesit super !S-o intreb si pe ea secretul ?

Craciunita draga , nu fii geloasa , ca va iubesc pe toate ! Uite un special pentru tine !
Imi pare rau ca ai adunat cateva suparari in sufletel ! Data viitoare sa nu le mai lasi sa se adune ! Da-le afara pe masura ce apar !

Mik , mi-ai facut pofta ! Auzi la ea : prajitura cu ciocolata si alta cu capsuni ! Macar ai pus si frisca ? Sa stiu o treaba !

E clar . Ma duc sa ma culc. Aici oamenii se respecta : siesta de dupa amiaza e obligatorie ! Si eu respect regulile (care-mi plac , bine-nteles ) .

Vorbim mai tarziu !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Laura - La multi ani!!!

Goodmommy - welcome!!! adica bine-ai venit printre noi, Cati!

Porumbelu - promit ca am sa fiu cuminte ca vad ca stai cu ochii pe mine!!!

Fetelor - Noemi a mincat un "e" din numele ei in sara cu palinka, dar va rog eu sa-l puneti la loc, "Noemi" -ce nume frumos!!

Kuki - s-o fi ars o siguranta - sigur nu erai nervoasa pe kupil cind sa-ntimplat?? Ca la mine pe vremea cind ma enervam si eu pe fimiu ca tine am ars 2 surse de calculator si un monitor!!! Si de cite ori mi se apropia pulpa piciorului de cutia de la calculator (care era pe podea) se ingalbenea ecranul de la monitor!! La monitorul stricat i-au schimbat sigurantele si un condensator si a mers.

Si acum am doo intrebari existentiale:

Lu - gasesc frunze de vita de vie, leushtean si niste coaste afumate ca la noi la Nisa sau iar tre' sa le car in bagaj ca in 2000 cind am mai fost acolo si le-am facut sarmale la prietenii mei?? Ca pliculetzul cu borsh magic il iau de aici.

Adrienne (sau cine shtie) - am un manual de Delphi4 din 2000 - mai e bun la ceva? Adica mai poate folosi cuiva?

va las, azi am zi de spalare de creier si ordine prin hirtii si documente; cartofii nu i-am gustat ca-s la supa de varza, m-o pus doftoru sa slabesc si are si dreptate: la virste de astea nu mai e cazul de festine ca ala de de la greci - as vrea sa va pun o poza de la greci cu mine si cei de pe acolo dar nu stiu cum sa fac - imi puteti pune si mie un link sa ma lamuresc?

Muc cel Mic

Mergi la inceput

PS: v-am spus eu ca azi mi-am dat liber la creier - am uitat sa mai spun cite multe:

Craciunitza - Porumbelu' e cu ochii pe mine sa nu fac prostii, adica sa nu m-apuce iar plinsul zilnic - da' de aia fusei la hoemopat luni, mi-a dat ceva pentru reechilibrarea organismului si cum e si prietena buna m-a tinut 3 ore sa-mi faca si un pic de terapie si sa-mi dea curaj, azi e a patra zi in care nu mai pling. Promit!

Mik - lasa copilul in pace!! Cum sa duci la psiholog asa un flacau? E un mucalit, tace tace da' si cind le zice! Doamne, sa-ti dea dumnezeu putere sa tii asa o familie frumoasa in echilibru! Ca ccc cu trei puisori, fiecare cu personalitatea lui nu-i usor dar e un lucru minunat!

Cit despre rosii - eu am pus (in 2003) aici linga Bucuresti si au crescut fara sa le fac nimic altceva decit sa le ud si sa le iubesc - si au fost printre putinele din sat care nu s-au manat in anul la

Parca mai voiam sa scriu ceva, da' mai bine ma opresc, sa dam ragaz americancelor sa ne citeasca in liniste la noapte!

Muc cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ce-mi place mie la mine e ca am memorie buna… cand nici nu te astepti.
De exemplu Noemi se semneaza « Nomi » de cand Adrienne i-a spus ca-i place cum suna. Asta se-ntampla de mult, deci eu zic ca nu e de la palinca. Mama, ce pe faza sunt!!!! Acu’ aia buna ar sa vina cineva sa-mi spuna ca nu-i asa. Cine indrazneste ???

Nematics, frunze de vita cica s-ar gasi, dar nu stiu sa spun unde. Daca vrei, intreb. Era ceva de genul magazin arabesc sau sarbesc. Eu am mancat deja sarmale-n frunze de vita, facute aici de o prietena romanca, dar cum eu nu ma dau in vant dupe bucataria romaneasca, nu m-a interesat de unde le-a luat.
Leustean nu se egzista. Din cate stiu eu. Daca vrei, iti dau eu marar (din asta gasesti si aici, dar parca nu asa de aromat).
Coaste afumate ca-n Romania nu stiu, ca nu m-a interesat. Sorry, nu te poti baza pe mine, stiu, dar ce vrei daca eu mananc numa’ salate cu pui si peste (partea proasta e ca-i oblig si pe ceilalti sa mancance la fel…)…

Pup

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Lu, lasa, nu mai intreba ca mi-am adus aminte ca acum am niste vita de vie la mine in curte!

Muc cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nematics, si mama mi-a spus acelasi lucru despre Virgile.

Porumbel, erau 2 prajituri dar aluat de la baza era acelasi, un blat deschis la culoare si foarte lejer care suporta bine si fructele si nitica cacao pudra ca sa devina de ciocolata. Va scriu reteta, e de pe forum si fff buna.

Craciunitza, am 3 prunci : Guilhem 8 ani, Virgile 5 si Marceline/Marghiolitza 3 jumatate.
Poze vechi de o luna :
http://community.webshots.com/user/mik_da_rau

Caty, bine ai venit si sa indici data ta de nastere explicit ca sa te puna Gabi in tabel.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

nematics spune-mi si mie ce terapie faci ca si eu cam plang in fiecare zi , zici ca-s nebuna ( ei zici)
mi-ati facut pofta de sarmale in foi de vitza hmmmmmmmmmmmmmm si cu multa smantana,maine fac si eu ca azi am facut deja mancare.
ce zice-ti de niste dovlecel umplut la cuptor.v-am facut pofta?

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

m-am nascut in 1966 luna iulie ziua 14 si am o fetita Andrada si in 10 august implineste 16 ani.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Bre , Nema , dar ce-ti facui de ma bagasi in gura lupului la subiectul Sabinei (de la jenerale ) ? Aud ?
Ca nu pot sa dorm !
Si tot pe tine e intreb : ai mancat la greci niste sarmalute in foi de vita doar cu orez ? Au un sos un pic acrisor si nu-mi dau seama cum sa-l fac...Am frunze de vita , trimise de socrela din Ro , am orez , dar cum sa fac sosul ala ? (daca nu stii , ma duc la ZZ , ca acolo o gasesc sigur pe Michelle si poate stie ea)
Daca stie altcineva , o rog sa-mi sopteasca si mie secretul...
Astept nerabdatoare !
Pana atunci ma duc sa ma joc cu puiul mic !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput