40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Craciunitza mi-ai dat o idee excelenta. Asta o sa gatesc si eu diseara dar circotasi n-am. oana, cum, nu stii ce e simsu? uite aici http://thesims.ea.com/us/ba sint si siteuri unde se poate juca free

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Am uitat sa ma loghez si cind am trimis mesajul....eroare
Asa ca mai scriu o data.
Laura,La multi Ani! frumosi,sanatosi si voiosi.Nu fii trista.Nu ne vezi? Sintem la virsta la care femeia este cea mai desteapta,frumoasa,cuminte,inteleapta.
Pai, sa-ti spun eu cum e cu varza de-aici,partea mea din ea,imi asum raspunderea,ca io-s responsabila citeodata:baui io ieri si-acu' dau la toata lumea.Adecatelea poshtalim o palinca virtuala.Ia si tu ca-i buna.Zau.Am cam luat-o pe aratura,dar voi deveni serioasa.

Craciunitza tzuc io la tine pt ca imi doresti asa un bine.Sa-ti explic:daca mitzu' meu umbla dupe mitzele Adriennei,inseamna ca stau la casa in America.
Fac si io cartofi de-ai tai,dar pe simbata ca azi am papat facuti cu marar si smintina.O minunatie.

Mik,am uitat.Copilul tau este un dragut.Recunosc ca am ris si mi-au dat si lacrimile in acelasi timp.

Adrienne,cunosc senzatia.Mitza noastra ce-a batrina vina in tineretile ei si tot ce prindea depozita pe presul de la usa.Dimineata,cind ieseam in viteza din casa,calcam pe tot felul de lighioane:soareci,sobolani,lacuste,pasari,te miri ce.Era festival.

Ma duc sa fac un dus si-apoi la nani ca miine la ora 5 ma trezesc.
si noapte buna sau buna ziua dupa cum e ora.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

va salut, am intrat FULGER, ca mi-e cam somn si ma grabesc la...pat. Pupici de la mine tuturor si scuze ca nu am reusit sa va citesc, dar...recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Mama , iar scriserati un pomelnic.Dar asa imi palace de voi, sincer. Nu cum obisnuiati uneori sa va culeaga omulo de pe la pagina 4-5.
Lu, tu ai dreptate, noi toate tratam problemele un pic mai "haz de necaz", caci suntem mai trecute olecuta prin ale vietii valuri, si stim ca sunt x motive de albit parul. (Cel de sus, nu va ganditi la prostii).
Hehehe Nomi, distractie mare la tine acolo.Pupam pe Giompalau, care saracul o fi in calduri si de asta umbla brambura noaptea.
Adrienne, te si imaginez, cu ochii carpiti de somn, alunecand pe o bucatica de "cadou" adus de mate.
La multi ani Laura. Sa inteleg ca esti geaman?Si schimbi prefixul la anu? Lasa ca mai stiu si eu una, nu spun care , care tot geaman, si tot la anu schimba prefixul, adica face 30. Caci de cand am facut 36 de ani, am inceput sa numar invers 35, 34....dar nu cobor de 30, ca nu vreau sa ma intorc stiti voi unde, nu de alta dar sunt mare si nu am loc.
Pupici si tie MG si noapte buna.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata si ajutoooorrrr, am de munca de n-am timp decat un minut sa trag chiulul sa iau o gura de palinca sa mai prind puteri si sa scriu doua vorbe.

Punctul unu pe ordinea de zi : cartofi noi cu marar, ceea ce am sa fac si eu diseara. Misto ca mancam aproape toate acelasi lucru. Ca la cantina, frate !

Punctul doi, dar care il devanseaza ca importanta pe punctul unu : seria "paranormal in gashca" continua. Mi s-a stricat calculatorul de acasa. Pur si simplu brusc si deodata s-a inegrit moitorul si nu mai face nimic. O sa vina azi un flacau priceput si zice ca-i da el de capat. Important ar fi sa nu ma coste prea mult ca asta-mi mai lipseste in perioada asta.
Oricum e de-a dreptul interesant cum se strica computerele pe la subiectul asta. O fi vreo karma colectiva?

Punctul trei pentru care sunt nervoasa la culme si imi vine sa rup urechile copilului din dotare (Nomi, il vrei tu?) Il rog aseara sa plimbe cainele, ca sa-mi rezolv si eu oarece treburi. M-am bazat pe el ca l-a dus. Cand colo, ce credeti, azi noapte la ora 3.23 fix, tragea bietul animal de mine ca nu mai putea sa se tina, plangea mititelul la usa de ti se rupea inima. Asa ca m-am schimbat de pijamale si am iesit vitejeste cu cainele in fata blocului la ora 3 noaptea.
Deci Nomi, daca iti trebuie specimenu' (copilul, nu cainele) ti-l dau cu draga inima vreo 2-3 ani asa, pana ii mai vine mintea la cap si devine mai responsabil.

Cam atat deocamdata , sper sa ma mai strecor mai tarziu, sa mai citesc ce ati scris din urma, ca n-am reusit decat nitel pe o diagonala, trebuie sa vad si pe diagonala cealalta ce si cum, nu vreau sa-mi scape nici un cuvintel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

ma primiti si pe mine in clubul vostru?
mai am un pic si eu si schimb prefixul termen de gratie 22 zile
v-am citit si imi place de voi sunteti foarte de treaba.

cati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'na ziua!
Oooohh!! Lume noua, lume buna!!!! Bine ati venit! Face placere sa va primim!
Si La multi ani, Laura B !!! (Cati (Goodmomy), pe tine te sarbatorim peste 22 de zile...)

Porumbel, ne-ai mai facut o data o declaratie de dragoste din asta, si de atunci, liniste! Pai se poate? Doar sa tragi cu ochiu' pe gaura cheii fara sa ne spui ce mai faci? Bataita, bataita!

Kuki, da' ce i-ai facut catelului, de s-a razbunat asa pe tine? Sau o fi mancat ceva sarat si pe urma a baut prea multa apa? Zic si eu...

Mik, ala miku' e un smecheras, sau mi se pare mie?

Sa va zic si eu in seria cu paranormalu'?
Intru ieri intr-o incapere la cineva si aud un zgomot strident, un tiuit asa fin si enervant, in fine, n-am zis nimic, dar dupa vreun sfert de ora am inceput sa ma doara capul si sa ma senzatie de voma. De la bazaitul ala. Deci caut eu sa descopar de unde vine, si gasesc o cutie de plastic conentata la o priza. Intreb ce e si aflu ca e un aparat cu ultrasunete, contra tantarilor si moliilor etc.
Eu il auzeam. Nu doar il auzeam, dar ma facea sa ies din camera, asa de rau m-a facut sa ma simt! Bineinteles ca eram singura care auzeam ciudatenia. Au venit cu totii, mama, tata, copilul, copila, vecinul, vacina, au lipit urechea de aparat, nimic! Eu, sa-nnebunesc cu ei acolo! Dupa care stapana casei zice "Acum imi explic de ce cu mai vrea cainele sa intre in camera asta!" Deci, sa recapitulez: tantarii, moliile, fluturasii, cainele SI EU. Cica ar mai avea o frecventa pentru soareci, dar am zis ca nu vreau s-o incerc!

Fuseram sa sarbatorim MUZICA.
Am ramas pana la miezul noptii. Strazile pline de lume, orchestre mai mari sau "ilustri necunoscuti", estrade improvizate sau mai elaborate, muzica pentru toate gusturile, noi am cascat ochii la gipsy, la hard din ala la greu, la muzica africana, la funk, sau à la Bob Marley.

Spectacolul de flamenco s-a dovedit a fi o mare pacaleala, in sensul ca in piata in care ar fi trebuit sa se aduna puhoiul de lume, pusesea mese si se servea mancare (sa scoata si ei un ban), si era plin de varsta a treia care asculta muzica intre doua inghitituri de paella.
Cu toate astea am dansat (intre mese, sa-i incurcam...) si am strigat "OLEEEE!" timp de vreo ora. Dupa care am mers sa cautam alte concerte pe alte strazi.
In concluzie, a fost cam asa

Iar acu' va pup cu foc!
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Draga Lu , am simtit virtual palma ta pe partea mea dorsala , asa ca ma conformez...
Chestia e ca voi mancati tocanite de cartofei noi , ceea ce-mi aduce lacrimi in ochi , pt. ca-mi aminteste de bunica mea care , desi mai traieste , e cam departe de mine si nu mai e ca atunci cand eram eu mica si ma invata sa curat cartofii noi si sa fac mancare...Of !
MG , sper ca te-ai odihnit si azi vei avea mai mult timp sa ne spui mai multe...ia exemplu de la mine !
La multi ani ! pt. Laura si Liliana !In legatura cu schimbatul prefixului , nu va agitati atata , Nu spunea Noemi ca suntem la varsta la care femeia e ceam mai frumoasa , despteapta , cuminte , inteleapta ? (Naomi , sa ma corectezi daca am uitat ceva !)Spuneti-va asta in fiecare zi...
Iulia (Kuki) , la culcutoare - nu , nu e greseala de tipar , asa le spune baiatul meu ! - nu ma bag , ca n-am patit pana acum asa ceva , si recunosc ca nici nu-mi doresc sa se intample vreodata , dar in legatura cu copilul , zic si eu ceva : instituie si tu un sistem de genul recompense-restrictii pt. indeplinirea sarcinilor primite de la centru si sper ca in curand sa dormiti linistiti si tu si catelul !
Cati , te inteleg f. bine ! Si eu stateam pe marginea palniei si trageam cu ochiul , si , nu stiu cum , am alunecat ! Aterizare placuta si iti urez sedere placuta !
Adrienne, ce ziceai despre site-urile alea unde-i poti juca cum vrei pe alde Sims ? Ca devine interesant...
Lulu , tot la tine ma intorc ma bucur pt. tine ca te-ai simtit bine impreuna cu fiica ta ! Va doresc cat mai multe ceasuri placute petrecute alaturi !

Acum fac o pauza, imi dau seama si singura ca ar fi cazul sa ma opresc , nu-i neoie sa-mi spuneti voi , dar fiti sigure ca citesc in continuare ! Un rand nu o sa-mi scape !
Iuliana (Nema), mai ales pe tine o sa stau cu ochii atintiti !

Va pe toate !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Va pup pe toate. cind va citesc fata mi se deschide in zimbet. Citeoadata chiar rid in fata calculatorului si unele expresii m-au uns la inima (sari pe burta ..., prietene artificiale).
Comuniunea (Doamne ce cuvint savant !) dintre noi imi place, chiar daca suntem departate geografic, avem meserii diferite.
Asa ca, Porumbel, pune mina si ne scrie !

La multi ani, Laura B !

Lulu, fain ca te-ai distrat ! Asta e avantajul cind ai copii mari, poti sa-i scoti la plimbare.

Virgile, (cel deghizat in bebe), e un copil tare cuminte si chiar retras, l-am dus si la psihiatru, batuta la cap de educatoare ! (cum spune maica-mea sunt eu proasta, copilul e normal). El e singurul care-mi seamana fizic.

Ieri am facut 2 prajituri ca sa le duc la gradinita pentru aniversarea lui Virgile (cu oarece anticipatie), dar cel mare si-a bagat degetele (la propriu) in prajitura cu capsune ! Asa ca n-am dus azi decit prajitura cu ciocolata (in plus de bomboane si sucuri de fructe). Virgile reclama pe amindoua prajiturile pentru colegi, si cel mare imi propunea generos jumatate din ce mai ramasese !

Va pup in grup.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goodmomy24 spune:

LA MULTI ANI LauraB asta tine loc de tort

multumesc porumbel30 pentru incurajari chiar aveam nevoie
de fapt ar trebui sa ma simt chiar bine doar o data implinesc 20 ani nu?

cati

Mergi la inceput