40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 21
noemi marian spune:
Mey,mi-ati distrus circumvolutiunile de pe creier.Nu c-as avea tare multe.
Dupe ce ca n-am in posesie decit trei neuroni,din care unul doarme,celalat se plimba si unul ,cica, e pe faza, veniti cu tehnica asta.'Iubirea' vietii mele si 'asul' meu din mineca.N-am 'teles nik(drept ii ca nu io trebuia),dar am cetit tot,tot.Ca nu se stie niciodata ce baiuri oi avea si-atunci mi-oi smulge venele cu patentu'.Iuliana,important este ca mere poala.
fetelor care se pricep.
Adrienne,nu te necaji.Stii ce se spune:America si Ro sint tarile unde totul e posibil.Ia de la mine o palinca. Si berea ingrasa mai tare.Dar oricum alcoolul ingrasa.
Daca vrei,poti trimite copil la noi,nici o pb.Ca noi nu prea avem minte de felul nostru si-l caram peste tot si-i aratam tot ce se poate:muzee,sate,cluburi,fete.Tot.
Craciunitza, sa te-nveseleasca si spune-le sa ti se coboare din cap ca faci tu tot ce trebuie.Ia si tu o palinca
Parpalak,multumesc.Asa va fi pt ca fi-mea e undeva pe-aici si m-asteapta.Si da,palinca este intr-adevar sanatoasa.Ca medicament se foloseste cea curata de malai pt probleme de digestie.
Asta de-o baui io ieri avea vreo 10 ani,era pruna curata si nu ardea deloc.Urca numa' la cap.
Lu, distractie placuta s-aveti.Mi-e dor si mie de-un dans,o petrecere ceva,dar pas,ca n-avem vreme.
Liliana,pupici si tie.Ieri m-am cam troznit.Na,s-a lasat cu lacrimi si toate alea,ca eu am fost intotdeauna cu umarul pregatit pt oricine.Mama ranitilor.
Ma duc sa pap ca mi-e tare foame.Iar n-am bagat sub nas nimik.Am un mod de viata f sanatos
Porumbel30 spune:
V-am mai spus ca-mi place de voi ? Si ca-mi place sa citesc ce scrieti ?
In afara de faptul ca mai invat cate ceva , imi descretiti fruntea !
Asa ca stau prin preajma !
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Mik spune:
Nomi, vreau si eu o palinca ! A capul calendar de treaba (acasa) si miine ma duc la serviciu si va fi idem.
Gabi, ai dreptate -CH2=OH e alcool ! Da' care e formula (radicalul) pentru acizi ? intreaba 'baba de informatica' pe cea de chimie ?
Lulu du-te si te distreaza ! eu nu poci cu pruncii pe cap.
Va pup pe toate.
Mik.
Mik spune:
Tot eu. Sa va scriu si perla celui mijlociu (5 ani).
L-am luat in brate si ne uitam la pozele de pe pereti. II arat una si il intreb :
- cine e ?
- eu ! deghizat in bebe !
Mik.
noemi marian spune:
Mik,ia si tu .Am vrut sa-mi editez mesajul,dar nu-mi place.Uite,palinca de-acu e pt tine in special si pt toate cele pe care nu le-am mentionat.Si-acu' dati-i drumul si beti ca eu am facut-o 'eri.Da' nu va dau decit un picusor ca deveniti alcooliste .
Porumbel,vrei si tu? Iti dau si tie.Si nu trage numai cu geana,da-i drumul la povesteala ca io azi am innebunit de tot si cineva ar trebui sa ma opreasca.
Sint ingrozitor de obosita.Azi noapte n-am dormit aproape nik.Ori e luna plina,ori se-apropie.Si-n plus Ghiompalau' a fugit pe balcon si de-acolo la vecini in casa,care-l 'plac' f tare.Pe la 4 azi-dimineata ma chinuiam sa-l momesc in casa. Va dati seama cit a fost de fain:io 'pis,pis' si el imi raspundea,ca-i mare vorbaret, si io'shshsht' si el 'miau' vreo douazeci de minute.Si totul cu surdina pusa ca trezeam casa si vecinii.
plec,dar,poate ma intorc mai incolo daca ma lasa de berbantul.Nomi
adrienne12 spune:
Fetele e lunch time si ma duc la magazin sa-mi iau sims. Api ce pitpalaci, gunoieri ii fac pe toti, mama lor… AM uitat sa va spun ca aseara cum ama adormit si eu cu tuica care m-a dat gta fiu-0meu a venit de la job duap ce adormisem si a lasat usa de la bucatarie deschisa vre 10 cm cit sa intre pisicile. Na va spun ca de dimineata cind sa ma duc si eu somnoroasa la bucatarie era sa calc pe un soarece adus de mitzele mele in semn de cadou pt. mine…
craciunitza spune:
Wow, Mika, super bebe!
Noemi, uite eu editez special pentru tine, probabil mita ta cauta mitele lui Adrienne
Adrienne
Eu ma uit la Cronica Carcotasilor si fac tocanita de cartofi noi cu marar
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata
nematics spune:
Craciunitza,
zi repede cum faci cartofii noi ca mi-ai dat o idee!
acu' am dat si eu pe circotashi!
Muc cel Mic
Laura B spune:
Cu o cafeluta in mana si ceva timp la dispozitie (sistemul nostru de la servici e blocat de juma’ de ora) incerc sa ma pun la curent cu ce se mai discuta la grupa mea de varsta. Deocamdata pricep ca nu pricep nimic. Nu-i nimic, dau si eu ceva de baut ca am motive de inecat necazul: ieri a fost ziua mea si sunt cu un an mai aproape de schimbarea prefixului.
In alta ordine de idei, scuzati intrebarea proasta, dar ce-I Sims-ul?
Laura
craciunitza spune:
La multi ani, Laura!
nematics, iau 1 ceapa, o tai fideluta, o pun la calit cu doi stropi de ulei de masline si 1 morcov taiat rondele, cand s-au facut galbiori de rumeni pun cartofii taiati cuburele, apoi pun apa, sare, piper si dafin si bag 30' la cuptor. Cand e gata pun marar
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Pui de mita alintata