40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza, sa incep cu inceputul :

La multi ani dana d !

Pe urma sa-i marturisesc Craciunitzei, ca sunt inginera si lucrez la Mittal. Doar ca mie imi place sa-mi savurez drogul de dimineata pe indelete, in liniste si facand ce-mi place. Si mai nou imi place sa clicaresc aici cu voi, in sfarsit mi-am gasit locul. Asa ca prefer sa renunt la o ora de somn, important e sa-mi savurez licoarea in voie. Dehhh...tabieturi de babaciune.

Adrienne, in frumoase locuri v-ati preumblat. E si un spectacol pe-aclo prin poze.

Nomi, e o placere sa-ti citeasca omul postarile. Aleia de zici ca ti-e prietena, bine i-ai facut.

Eu constat ca ccc cu cat inaintez in varsta, cu atat nu mai accept nici un compromis fie el masculin ori feminin. Era bine sa fi fost suficient de desteapta sa nu accept niciodata compromisuri, dar... nu-i tarziu nici acum.
De exemplu am o amica ca prietena nu-mi vine sa-i zic, care-mi tot barfea pe toata lumea, cunostinte comune sau nu. La mine ii facea albie de porci, pe fata erau prietene la catarama. N-a durat mult pana am zis stop, n-am timp de pierdut cu asemenea amice.
Acum fata nu prea pricepe ea ce anume m-a suparat atat de tare, ma gandesc ca poate si eu am devenit prea drastica, doar nimeni nu-i perfect, dar chiar simteam ca nu am incredere in ea si ca amicitia noastra a devenit pierdere de timp, exact asa o simteam. Asa ca mai bine ma plimb sau citesc ceva in timpul alocat altadata barfelor.

Cat despre coafuri...eu am parul nitel ondulat natural, de-ala care te trezesti cu el in fiecare dimineata in alta directie si nu mai stii ce sa-i faci. Poate ar fi o idee buna placa de indreptat, dar nu-am eu atata rabdare sincera sa fiu.

Cam atat ca m-am lungit cat o zi de post, mai opriti-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Fetelor, n-am timp nici sa mai citesc ce mai faceti!!!!!
Sunt in urma cu toate, mi-e dor de voi si vreau in vacanta! Sa ma odihnesc si sa am timp de voi! Si sa nu ma mai gandesc la nimic.
Va pup in trecere, pe toate, si sper (SPER!!) sa imi fac timp sa va citesc si sa va scriu mai mult...
O zi buna (Adriana, m-am uitat pe pozele tale si un lucru am a spune : mi-a placut cum faceai pe viteaza langa gorila aia din plastic )
Si-am mai vazut-o si pe frumusica lui Polux, dar pozele acelea le stiam deja.
Si LA MULTI ANI Danei d, dar nu stiu cine e...
Si... si... as avea de spus cate ceva pentru fiecare in aprte dar...va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, azi e ultima zi de scoala
Am o stare, asa, de euforie relaxanta
O fi si datorita faptului ca stau acasa pana la 12, sa pregatim flori si costume de banchet.
Kuki, si tu ai avut prietena artificiala? De ce nu se gasesc fetele astea intre ele, fara sa intermedieze pe la altele, intai? Pentru ca nu conteaza unde/cu cine barfesc ele si cand nimeresc o persoana la fel de barfitoare nu au loc, intotdeauna vor alege o persoana care asculta, nu care barfeste :)))
lu.more, relax, e vara, e vacanta, toate panzele sus! :)

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Craciunitza, m-ai facut sa zimbesc larg de tot cu excelenta expresie : pietena artificiala.
Pe mine ma loveste la vremea asta dorul de coronitza (premiu erau carti, da' asta nu tin neaparat) caci vad trandafiri agatatori si mama imi impletea coronita din asa ceva. Toate prietenele ei care stateau la casa ii dadaeau flori sa-mi faca !
Liliana, eu nu vreau tinara si nelinistita, eu vreau sa fiu mica si obraznica !

Nomi, fain bancu' !

Ieri l-am dus pe cel mijlociu la o aniversare si Marghiolitza ramasese in masina. Cind a vazut ea baloane si animatii s-a dat jos, a aparut ca un star de cinema si nu s-a mai lasat dusa. Deci am scapat de 2 cupii toata dupa-amiaza.
Trebuie sa organizam si noi o aniversare cu prunci de 5 ani. De acu' in 2 saptamini.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Buna dimineata dragele mele si eu la cafea cu voi si la salata cu peste caci ati vazut ce grasa sint. Pe bune mai ma putin s-o ajung pe maica-mea. Asa ca neaparat tre’ sa dau jos ceva kg. O sa-mi pun poza aceea pe usa frigiderului.Fetelor spuneati despre nu stiu ce coafura se poarta in Ro acum. Puteti sa elaborati ca eu nu am prea inteles. La noi se poarta parul cit mai drept si taiat oblic mai scurt in spate si mai lung in fata (cam cum eram eu dar acum a crescut, arata bizar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna si de la mine, printre corecturi de teste. Uff scoala asta, ...si abia a inceput. Dar e semestru scurt de 8 saptamani, asa ca pe 27 iulie iau si eu vacanta.
Mica si obraznica...hehehe,vreau si eu, ca eu cand am fost mica nu am fost deloc obraznica. Dar lasa ca recuperez acum, cand nu ma las deloc calcata in picioare...si cica sunt obraznica.
Eu sunt suparata, caci mon husband a uitat CD-urile cu pozele Adelutei in Romania...auziti si voi 3-4 mii de poze uitate...si nu mai am decat cateva in aparat. Imi vine sa-l omor, sau sa-l mananc cu fulgi cu tot.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

polux maimutzica ta e tare frumusica. kuki unde esti cu cafeaua?eu ma duc la culcare fetelor. va prind mai tirziu

Mergi la inceput

polux, sa-ti traiasca minunea! Intotdeauna mi-a placut galbenul si fetei tale ii sta foarte bine in galben. E singura nepoata, nu? O sa fie tare rasfatata :)
adrienne, aici se poarta parul drept si semi-lung, tuns in scari, o sa vezi cand vii, nu-i nimic deosebit, toata lumea arata la fel desi fiecare se vrea original :)))
Kuki? Absent nemotivat!

Sunt putin suparata pentru ca nu pot merge la serbarea copiilor, astazi se dau premiile si voiam sa fiu in curtea scolii, ca in fiecare an, dar azi nu pot lipsi de la firma si nici copiii nu ma vor la scoala, cica sunt mari, e rusine sa vina cu mama :(

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Nu sunt, mai, absenta. Doar un pic intarziata.
Unde puserati cafeaua aia?

Dimineata am rasturnat dulapul si m-a cuprins depresia ca nu stiam cu ce sa ma imbrac. Tipic feminin, s-ar putea spune. Insa motivul este ca nu-mi mai vine nimic, nu ca n-as avea cu ce.

Copilul meu a terminat scoala, aseara a avut petrecerea de sfarsit de an, la un restaurant in oras, bineinteles fara parinti.
A venit acasa la 23.30. Nu pot sa va spun cum am stat mai mult in balcon pana la ora aia si cate ture prin casa am facut, desi stiam ca e cu colegii, cu profesori, ca are cine sa-l aduca acasa...

Uite ca am aflat si eu cum se poarta parul anul asta. Al meu se poarta zburlit vesnic. Asa am o ciuda pe cele cu parul drept...

Mergi la inceput

Ce banchet e asta, la sfarsit de clasa a VII-a? Kuki, al tau a facut banchet si anul trecut? Sau s-a mutat banchetul de la a VIII-a la a VII-a? Eu stiu ca banchet este la sfarsit de clasa a IV-a, a VIII-s si a XII-a, mi s-a parut ciudat cand mi-a zis copilul ca are banchet, asa a fost si la noi, la restaurant, fara parinti (da' 2-3 tot s-au dus, asa ma enerveaza parintii astia bagaciosi!).
Eu n-am stat in balcon, am fost si noi la o petrecere :)))

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput