40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mai, cica n-a fost banchet a fost doar petrecere.

Si la ei in clasa petreceri din astea au fost foarte des. Si cand incepe scoala si cand se termina, si de 1 iunie, si de ziua dirigintei si tot asa.

Daca mai adaug si petrecerile de la clubul de handbal...cand incepe sezonul, cand se termina, dupa fiecare turneu, de Craciun si asa mai departe... uite de-aia albesc eu vazand cu ochii, stand in balcon si asteptand odorul. Daca nu vreau sa pricep ca a crescut...

Glorie eterna inventatorului vopselei de par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fetele,servus!
Ufff!Parul este si pt mine o mare pb.Kuki stiu ce-nseamna rebel.Dimineata cind ma trezesc,exceptind cararea care e la locul ei(cu aproximatie),n-am doua suvite care sa-mi stea in aceesi linie.Una se curbeaza in sus,alta in dreapta,cealalta in stinga,etc,etc,etc. Si-arata ca o matura scoasa din gura ciinilor.Asta in conditiile in care e scurt.Se opreste undeva sub urechi.Cu mici exceptii il las in pace sa sada cum doreste pt ca al meu a zis ca-mi da un aer de zapacita-aeriana care-mi sta bine.Si daca sefu' a zis,eu ma conformez.In rest...Ma tund singura,il vopsesc singura.Ocazional il mai rasfat cu mersul la coafor,dar f rar.
Adrienne,ai o culoare f frumoasa intr-adevar.Daca mi-ar sta bine m-as vopsi si eu mai inchis.Coafura la noi a ajuns sa fie una standard:
parul de lungime medie,drept,f. filat pe capete si suvite.Partea cu suvitele e optionala.Mie una nu-mi place pt ca a ajuns ca uniformele pe vremea lui ceasca cel impuscat.
Craciunitza,ai grija cu placa.Oricit de buna sau scumpa ar fi,in timp distruge firul de par din cauza temperaturii la care lucreaza.Mai bine varianta clasica:bigudiuri cit casa.
'Pretina' m-a sunat azi si si-a cerut scuze.I-am spus sa ma caute peste un timp cit mai lung posibil pt ca eu n-o mai pot considera nici macar amica mea.(mi-a stat pe limba s-o trimit sa cinte la alta masa)Poate doar o cunostinta.A-nghitit si gata!
M-am aprins cam tare,ce-i drept,dar sint leoaica in modul in care reactionez cind cineva ma calca pe coada.In rest sint cel mai calm si mai intelegator om de pe lume.Dar toanta asta m-a lovit unde ma doare cel mai rau si mai tare si asta eu nu pot trece cu vederea.Rautatea gratuita.Poate e una din putinele chestii pe care nu o inteleg.Sau sint io mai proasta.
Cam atit.Ma duc sa-mi vopsesc viitorul raft de carti c-am promis.Si sint cuminte.

la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Spunea cineva ceva de chefuri si banchete?
Uitati-va la ce ora scriu si la ce ora imi astept fetele (cele mari) sa vina acasa! Aia mica doarme.
Aici nu se ma fac serbari de sfarsit de an, cand esti la colegiu (cazul fetelor). In schimb unele scoli organizeaza petreceri care se numesc "boum" sau "boom", naiba stie...
Boum sau Boom este atunci cand aduci de acasa de-ale gurii si sucuri de fructe, si o tii pe dans si petrecere pana la miezul noptii.
Scoala Oliviei a oragnizat Bouma sau Boomul in seara asta, si Anca a mers si invitata de sora ei. La inceput cu inima cam stransa, ca ea nu cunoaste, ca dac-o lasa Olivia intr-un colt, si... si...

... Tocmai ce m-a sunat sotul meu (s-a dus sa le ia acasa), si cica danseaza fii-mea ca o nebuna, Olivia canta pe scena, si prea multe n-am auzit la telefon, ca era o harmalaie!!!
Iaca deci. Sper sa n-o fi invitat-o vreun baiat la dans si sa mi se intoarca de acolo indragostita, nu de alta dar mai are pe unul la ea la scoala... dar cica, platonic, adica doar ei ii place de el si in plus mai pleaca si la liceu la toamna.
Ziceati ca e mai bine sa ai fete? Fete, na!

Hai week end placut!

PS Noemi (cred), ma intrebai cati ani are? 12 au, amandoua.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Lu fata prietenului meu tot pe acolo (12 in octombrie). Azi am ajutat-o sa faca bagajul ca miine dim pleaca in Turcia singura. O asteapta bunicul la aeroport. Are serviciul de insotitor care o ajuta sa schimbe avionul in New York.Partea simpatica a fost cind taica-su a venit in camera ei si a scos o gramada de haine din dulap (ca de ce nu le ia si pe alea) si dupa ce a plecat el fata le-a pus inapoi si tot ce a vrut ea a luat. Mi-a explicat ca nu vrea sa ia tricouri cu inscriptii in engleza ca rid copiii de ea, o numesc "american girl" si cumva ea nu vrea sa atraga atentia asupra ei. Mai ales ca nu prea vorbeste turceste. E o fisneata de fata dar e cam timida. Noroc ca-mi spune mie despre baietii care ii plac si aia care o plac pe ea. Lu asa ca tot sint de parere ca e mult mai usor sa ai fata.Weekend placut.

Mergi la inceput

Neatza, iar sunt prima, iar fac cafeaua

Eu lucrez si azi asa ca din start va spun ca sunt cu
fundu'n sus. As fi dormit dimineata cand a sunat ceasul...

Si eu cred ca e mai bine sa ai fete. La un moment dat baietii se inchid intr-o lume a lor si nu mai comunica. Sau cel putin asa e al meu. Greu scot ceva de le el, parca ar fi spion.
Si daca cu o fetita mai iesi la o plimbare, la un shopping, ceva, cand mai creste mai faci schimb de o bluza, de un ruj, ma rog...ei bine, cu baietii se schimba treaba. Nu mai merg ei cu mama prin oras asa cu una cu doua, de la o varsta am impresia ca trag mai mult spre tati...si e firesc, au preocupari comune, ca intre barbati, dehhh...

Ma duc sa-mi fac o cafea ca nu m-am dezmeticit inca si bat campii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

neatzaaaauuuuffff

am cam obosit pe drumuri, azi am lungit dimineatza in pat pina plec din nou la drum - ma duc sa dau din nou cu coasa -Kuki, parca tu ziceai ca e bine un petec verde - da, desigur, dar trebuie mult efort sa nu devii sclavul lui.

cit despre fete si baieti, sunt de partea lui Kuki - si-al meu are faze enigmatice cind nu scoti nici o vorba despre ce face, ce gindeste, pe unde umbla - mai are si faze bune (intr-o zi de exemplu a venit sa-mi prezinte noua lui prietena, dar nu m-a anuntat de dinainte!!!)

va pup, la greci a fost bine dar obositor si foarte dens. Partea rea a fost ca ne-au dat mincare prea buna si prea multe feluri din care nu te puteai abtine sa gusti - ne-am luptat noi cit ne-am luptat cu tentatiile pe-acolo dar n-am reusit sa le invingem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

hop si eu la apel!
La noi la job e dezastru, am de lucru de mi-am tocit degetele pe tastatura, si tot ce e mai greu inca nici n-a inceput:(((( Mama cu Robert sunt plecati la Brasov, eu acasa cu Lili, gatesc, hranesc, iar gatesc, iar hranesc si cam asa trece ziua...
Robert a intrat in vacanta, are numai FB-uri, e tare harnic copilul:)Abia astept luna august, se pare ca voi avea o vacanta foarte placuta, si daca reusesc, imi duc copiii pe rand in excursie:) Am incercat si varianta "impreuna toti trei" dar e prea obositor, si pt. mine, si pt. gazde, oriunde ne-am duce. Deci incerc pe rand:)
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Neatza, iar sunt prima, iar fac cafeaua

Eu lucrez si azi asa ca din start va spun ca sunt cu
fundu'n sus. As fi dormit dimineata cand a sunat ceasul...

Si eu cred ca e mai bine sa ai fete. La un moment dat baietii se inchid intr-o lume a lor si nu mai comunica. Sau cel putin asa e al meu. Greu scot ceva de le el, parca ar fi spion.
Si daca cu o fetita mai iesi la o plimbare, la un shopping, ceva, cand mai creste mai faci schimb de o bluza, de un ruj, ma rog...ei bine, cu baietii se schimba treaba. Nu mai merg ei cu mama prin oras asa cu una cu doua, de la o varsta am impresia ca trag mai mult spre tati...si e firesc, au preocupari comune, ca intre barbati, dehhh...

Ma duc sa-mi fac o cafea ca nu m-am dezmeticit inca si bat campii..

Iulia

Kuki, cel mare al meu imi fura cizmele de cauciuc ca am ajuns sa purtam amindoi 36 si manusile captusite ! Are numai 8 ani.
Toti trei il bat pe taica-su la cap sa-i duca la pescuit. Pina una-alta, cheltui cu toti patru sa le fac mici cadouase : o undita, pesti de momeala care se plimba singuri, huse de undite ....

Eu mai am de tras pina le 14 iulie. copii vor fi la scoala pina pe 7 iulie. intre cele 2 dare vor sta la o doamna (cu atestat de doica).

Lulu, mishto ! La virsta de dus la boum !
(da' eu tot mica si obraznica as vrea sa fiu : sa ma urc in copaci, sa dau cu pietre in copchii care ma enerveaza. paranteza mare : la bunica-mea la tara imi petreceam ziua mai mult in copaci si vedeam de departe cine vine in vizita. Intr-o zi m-am pus pe zbierat : Vine coana moasa ! M-am ales cu o palma la fund de la mama, ca cica o faceam de ris.)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nematics asa e si al meu monosilabic si scoti cuvintele de la el cu clestele. Si tot stau pina la mieul noptii si dupa intrebindu-ma pe unde umbla ca nu raspunde la celular. Si tot ma cert cu el dupa. Ca sa vedeti diferenta. Azi dimineata fetitza prietenului s-a trezit prima, s-a fardat discret (taica-su n-a observat, adincit in ziarul de dimineata), si-a pus lip gloss, a pus masa, a facut ceaiul. Si-a facut singura sandvis sa-l ia cu ea pe drum (ca are ceva de stat intre avioane).Acum cum isi face fiu-meu sandwis: ia punga de piine si punga de mezeluri in fata computerului si maninca. Iar daca mincarea nu e pusa in farfurie lui ii e prea lene sa-si puna. AM reusit sa-l fac sa aduca farfuriile murdare jos (ceea ce e o victorie). mai am sa invat sa le clateasca si sa le puna in masina de spalat.Mai vrea cineva baieti?

Mergi la inceput

Azi cum am iesit eu ostenita maxim de la serviciu, m-am gandit ca as merita si eu sa ma innoiesc cu ceva in vara asta. Si am plecat la "terapie prin shopping".
Dupa indelungi eforturi, am gasit in sfarsit o fusta si o bluza, marimi pentru elefanti. Dar, stupoare, la magazinul cu pricina nu poti plati cu cardul, numai cash.
Bun, ma duc sa caut un bancomat. Gasesesc unul, era off, mai gasesc unul, "tranzactia nu poate fi efectuata", mai gasesc unul "banca dumneavoastra este indisponibila momentan", ma duc la banca care a emis cardul...bancomatul din fata bancii off.
Si uite-asa am ajuns acasa plina de nervi dar cu bugetul intact. M-am razbunat pe o pizza ca nu mai aveam energie sa mai si gatesc.
Si de fapt m-am razbunat pe mine ca si-asa nu ma mai incape nimic

Mergi la inceput