40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ok, Adrienne, asteptam pozele. A fost si teenager-ul cu voi sau a ramas cu fata aia cu iepurasul roz?

Eu am facut-o lata. Mi-am luat un balsam de par nou si dupa ce mi l-am aplicat am citit pe eticheta ca e special pentru par roscat. Si eu sunt blonda, desigur. Sper sa n-am parul rosu maine dimineata.

Noapte buna Europa/Buna dimineata America

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor,

eu sunt in Rhodos - frumos nevoie mare - la o conferinta - problema e ca ne da pra mult de mincare si de baut si e prea bun si nu poate rezista nimeni - si azi a plouat si miine poate nu si ieri si alaltaieri am fost si la plaja la mare si e fain per total si va saarut si gata ca-s intr-un internet cafe si e deja o coadaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Am trecut sa va pup.
Polux, pupa pe Adela din partea mea, e o frumoasa si o expresiva.

Nematics, conferinta faina pina la sfirsit !

Kuki, se ne pui poze daca ai vreo culoare interesanta la par.

Lulu, ce fain e sa ai o fetita despteapta si dezghetzata ca Anca !

Intrebare : in Ro a inceput vacanta scolara ? Mie mi s-a facut un dor teribil de 15 iunie si dor de coronitza (Doamna, iarta-ma ca-s batrina si cu idei).
Si eu imi supraveghez, cica, silueta. Frecventez chiar un topic cu fete care vor sa slabeasca. Numai ca eu nu poci rezista la diverse tentatii (par exemple, un pahar de vin bun) si pace !

Cel mare a fost in excursie cu clasa, a fost in Alpi si s-a intors cu fundu'n sus e motiv ca s-a certat cu toata lumea.

Va pup pe toate in grup : la

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Noemi, si eu ma intrebam pe unde umbli. Nu am fost pe aici, asa ca spune repede cum s-a descurcat Picasso al tau. De reincarcat bateriile? Da si nu, caci mi-a facut si bine si rau statul in tara. Mi-a fost asa de greu sa ma despart din nou de puiul meu. Pozele sunt vechi din album, dar cat de curand pun unele noi , caci a crescut zana mami.Doar azi am facut un an si 11 luni.
Iuliana conferinta placuta. te asteptam cu poze dupa.
Mik pai daca iti e dor de 15 iunie ia ia-ti mataluta o vacanta, fugi pe camp si fa-ti o coronita si simte-te iar tanara si nelinistita. Nu ca acum ai fi batrana, doar matura si chibzuita, asa spune teoria.
Iulia hei ne arat si noua culoarea de la par...sigue e super. Hai ca te pandesc la cafeluta, caci am vazut ca esti tare matinala.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neatza.
O cafeluta, ceva?

Am scapat, sunt tot blondaPoate usoare reflexe aramii, dar foarte vagi, mai mult o parere. Noroc ca balsamul ala era "o braila" cum ar zice baietii de cartier.

Mik, copii azi predau manualele si maine e ultima zi de scoala. Oricum ultimele zile au fost asa...cu incheierea mediilor, dat drumul mai devreme acasa...jucat carti in timpul orei...ahhhh ce vremuri !
Nu mai vreau sa fiu matura si chibzuita. As vrea sa-mi dea mana macar ocazional, cand merg prin magazine sa fiu nechibzuita. Da' nu-i chip.
Si as mai vrea sa ma prefac si ca sunt imatura da' nu va zic cand

Iuliana, deci vii acasa in Obor cu bronz de import.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragele mele am intrat sa va pun poze din Florida. Aseara m-am vopsit si eu un medium brown. De tuns ma tund inainte de a veni in Ro. Teenagerul n-a venit cu noi a stat acasa caci lucreaza si si-a invitat prietenii la meci. Si afuritsitul mi-a zis de dimineata ca il batea gindul sa ma sune sa-mi spuna ca mi-a busit masina asa ca sa-mi strice cheful. Cred ca il mincam cu fulgi cu tot….http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/26dere2&urlhint=actn,del%3as,2%3af,0Am uitat sa va spun ca pozele sint facute la Busch Gardens si acvariu. Leoaica pe care o vedeti dormind in sdpatele unei camionete statea cu fundul in aerul conditionat. camioneta era zidita in geamul care separa camera vizitatorilor de afara. La fel hiena care dormea cu labutele in sus ca pisicile mele. Era f. cald. Hipopotamii dormitau sub apa... Vedeti intr-o poza unde e fetitza pe o banca inspate e un rolercoaster rosu care are bucle si un unghi de 90. Ei bine ne-am dat pe dracia aia. In caderea libera mi-am simtiti stomacul lipindu-se de spate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Va scriu printre mici picaturi.Saptamina asta terminam una bucata camera a cotetzului.Cel putin sper.De aproape 6 saptamini nu facem altceva.Acu' am descoperit cit ii de faina pluta si 'plutim' pe ici pe colo.Si ca sa-ti raspund ,Liliana,Picasso s-a superat pe mine la un moment dat pt ca am hotarit ca 'opera' lui nu potriveste cu unul din pereti si a zburat.Opera.Na,nu-i bai ca si-a facut alta care,de data asta, a intrunit majoritatea si-a ramas(combinatie de verde cu mov)
Am promis ca voi pune poze cind va fi gata.Sper ca intr-o luna va fi.Oricum nu ma las si fac chef cind terminam.
Na!Da' avem si altele pe cap si e supermisto.De-ar trebui sa ne omorim n-am putea din lipsa de timp.
Citeodata sintem asa de obositi incit nici nu povestim unul cu altul.
Noroc ca nu ne-am pierdut,inca,simtul umorului si ridem una-ntruna.Cind apucam.

Acu'-l astept sa zie acasa si sa-i povestesc cum am porcait-o pa una de mi-i 'prietina'.Timpita a avut tupeul sa ma trimita sa-mi fac dreaku' un copil si sa nu mai umblu atita dupa kuru mitzului din dotare.Asta in conditiile in care stie istoria nefacutului de copii din fam noastra.Nu ma intrebati cum am facut si ce-am facut cu ea.Am scos-o din casa de ciuf si-am si vrut sa-i zbor una,dar m-am abtinut.Ca io-s o mare duamna.Dar,data viitoare cind ma calca pe coada o pleznesc.Si-am o directa de dreapta....

In acest moment regret ca m-am coborit la nivelul ei,dar chiar s-a umplut paharul si a facut o greseala capitala.Mai ales ca era in cunostinta de cauza si stia exact ce spune.Sper ca nu o sa ma mai deranjeze.Doamne!Am mare nevoie de un concediu.

Mik,vreu si io coronita!Da' n-oi avea veci c-al meu nu ma lasa sa culeg floricele de pe cimpii si paduri.
Mai vroiam sa zic ceva,dar nu mai stiu.Is ca secuiul care-a vazut pt prima data o broasca testoasa.Il stiti pe asta?Na,ca vi-l zic.Vede o testoasa,ii da ocol de nu'sh cite ori,sa scarpina in cap si zice:'apoi,asta ori ii oarece,ori mere oareunde!'.Mi-am amintit inca unul:vede o girafa la gradina zoologica si spune:'Na,d-apai animal din asta nu exista!'(sper ca n-am suparat pe nimeni)

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Eu nu ma pricep la facut complimente da' citind ce se scrie pe aici zau ca sunt convinsa ca e cel mai fain loc de pe forum, numai chestii interesante citesc. Adrienne, foarte bine iti sta vopsita, cum vrei sa te tunzi? Noemi, povestesti cu patos, unele prietene sunt prietene numa' cu numele. Nematics, aici conferintele sunt maxim 2 zile, fain la voi la conferinte, mergi des? Mik, eu nu vreau coronita, vreau numa' premiu, se poate? :)
Kuki, tu unde lucrezi de esti asa matinala?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important, unde si cum va coafati voi? Azi a comentat sotul meu tunsoarea care e acum la moda, cea cu parul drept in suvite, a zis ca s-a saturat sa vada aceeasi tunsoare la toate femeile. Si eu tocmai mi-am cumparat aparat de indreptat parul, na, m-am scos :)))

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Hai ca-s de coma, uit de la mana pan' la gura.

La multi ani, dana d!

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput