40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 12
KUKI spune:
Eu intreb, eu raspund.
Craciunitza s-a intors din Ardeal, i-am vazut "urmele" pe forum pe la 3 dimineata
Asa ca azi doarme pana tarziu. Sssstt...umblam in varful picioarelor sa n-o trezim.
craciunitza spune:
Buna dimineata, pe la pranz.
Daca vrea cineva cafea, sa spuna, e amara si fierbinte, fara zahar.
Fug la munca, vorbim un picut mai tarziu.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
parpalak spune:
Uite ce-mi face diferenta de fus orar... Acuma trebuie sa ma multumesc cu ness rece..
Imi vine sa pling ca n-am apucat sa ajung la intilnirea de 20 de ani... ma uit la pozele primite azi dimineata si incerc sa-i ghicesc care-s aia care s-au schimbat.. Am tot avut impresia ca am timp sa-mi fac planuri si sa ajung, si uite c-a trecut deja...
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
craciunitza spune:
Cure de slabire, vacanta copiilor si concediul parintilor. La noi ploua torential si e frig, as bea un vin fiert si as dormi. Si eu prefer durdulie si linistita, din pacate eu cand sunt stresata ma-ngras. La mine e obligatoriu sa fiu linistita :)))
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
polux spune:
Hop si eu in prag de seara la Romania, caci la mine abia acum incep munca.
Lu multumesc ca intrebai de mine...da a trebuit sa o las pe zana mea in Romania caci aici te usuca un daycare, in primul rand si in al doilea vreau sa invete romaneste. Apropo simpatica foc fiica ta.
Dar i-am luat viza mamei mele pe 10 ani si in iarna, adica dupa noembrie incolo vreau sa le aduc pe amandoua, dar mai intai sa-mi revin financiar.
Liliana
Poze cu maimutica mea
adrienne12 spune:
Fetele eu ma incadrez la 72+/- (vorbesc de kg). Atit aveam cind l-am nascut pe fiu-meu iar acum ma invirt in jurul cifrei de 70 desi as vrea f. mult sa slabesc vreo 10 si ca soarta sa nu-mi mai scoata in cale prajituri, torturi si alte bunatati.
KUKI spune:
Neatza sau somn usor, care pe unde sunteti imprastiate.
Craciunitza, azi speram sa fii in forma ca ieri n-am scos mare lucru de la tine. Cum a fost la neamuri, ce prajituri ai mancat, a plouat sau nu...uite cate ai sa ne povestesti.
Cand e cheful la Braila, te tot astept cu berea aia
Adrienne, cum a fost in week-end? Ma chinui sa-mi amintesc cum se cheama locul ala unde ziceai ca mergeti, dar...nu-mi vine in minte. Zi tu.
Mame de baieti si fete, ai vostri tot asa greu se trezesc dimineata? Azi trebuia sa plece la antrenament (handbal) si n-am reusit sa-l trezesc si pace ! Doar ca nu l-am stropit cu apa, in rest am facut de toate.
Dar nici nu ma mai chinui. Treaba lui. O sa-l certe antrenorul o data, de doua ori si poate-i trece somnul. Nu seamana cu mine la chestia asta. Eu mi-s harnica foc
craciunitza spune:
Tin cura de slabire, am scuza ca pana la toamna sa fiu in forma doar de nervi si de somn
Ce se mananca dupa cura de slabire? Ca vreau sa ma las si nu pot, sotul ma avertizeaza c-o sa devin anorexica, tot ce mananc mi se pare gras si urat mirositor, tocmai beau un fresh si mi se pare clar c-au pus zahar in el, de ce e asa dulce? O sa ma imbolnavesc.
KUKI, ai copil handbalist? Super!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
noemi marian spune:
Fetele,intru iute si scurt,va tzuc pe toate,mi-e dor de-o poveste cu voi si nu stiu cind se va intimpla asta,dar....
Liliana,bine-ai revenit!Ti-ai incarcat bateriile?N-am apucat sa ma uit la poze,dar am s-o fac cit de curind.
Lu,fata ta este totala!E-o scumpa si-o draguta.
Pupici la toate,Nomi
adrienne12 spune:
Kuki a fost fain. Am mers intr-un parc de distractii in care ne-am dat in toate cele de nu credeam ca o sa ma urc vreodata, am mers la acvariu, zoo, plaja si muzeul Dali. O sa revin cu poze.