40 cu + sau - (cap.11)
Raspunsuri - Pagina 11
nematics spune:
PS: masinuta cu motorina se numeste motocoasa si am cazut in admiratia ei, ca la gazon e pacat sa-l macelaresc cu coasa, trebuie scula serioasa acolo, iar tractorashul se numeste motocultor!
KUKI spune:
Is profund umilita si complexata de multitudinea cunostintelor voastre despre coasa manuala, precum si despre coasa mecanizata
Si daca ma gandesc mai in profunzimea lucrurilor descopar ca cine are coasa fie ea manuala sau mecanica, are implicit iarba, sau cu alte cuvinte curte cu iarba, respectiv gazon. Ceea ce ma umple si de invidie.
Io am balcon. Bine ca-l am si pe-ala, dar tare mi-ar place sa-mi iau cafeluta acum si sa ies la aer in curticica mea cu iarba proaspat cosita. Ehhh...or veni si vremuri mai bune, mai la batranete,asa...
In concluzie...vad ca n-ati avut somn, v-ati culcat tarziu. Fac cinste cu o cafeluta. Cine vine?
PS. Iuliana te-ai intors sau ne scrii din Grecia?
Liliana, am tras cu ochiul la pozele cu maimutica. Tare dulce, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa. Cum o cheama?
Mik spune:
vin si eu la o cafelutza.
Aseara am bintuit pe forum ca mi-era lene sa mai calc. Acu' imi fac curaj sa pun mina pe treaba.
Iuliana, sunt deci in admiratie !
(Nematics, eu nu stiam cum se cheama uneltele mecanizate in Ro, pot sa-ti spun numai in franceza.)
Mik.
polux spune:
Neata frumoaselor. Hop si eu la cafeluta, desi la mine e ora 4 dimineata. Dar inca functionez dupa programul Romaniei.
Iulia multumim de aprecieri. pe maimutica mea o cheama Adela, si in iulie pe 13 face 2 ani. Am poze mult mai recente, de acum o saptamana, doar ca nu am timp sa scotocesc in peste 4 mii de poze facute in 2 saptamani. Dar cat de curand am sa pun unele noi.
Iuliana esti deja in Grecia? Parca spuneai ca ti-ai luat biletul de Franta?Hei dar la Chivago cand vi, caci la Bucuresti nu ne-am intalnit dar poate pe aste coclauri da.
Liliana
Poze cu maimutica mea
KUKI spune:
Liliana, frumos nume, Adela.
Prietena mea cea mai buna e nascuta pe 13 iulie, racusor. O tipa super, familista convinsa, sufletista pana la Dumnezeu, ce mai, o fata de nota 10. Asa va fi si maimutica ta, cica astea-s trasaturile zodiei.
Mik, mi-ai amintit ca am de calcat. Ufff si cat ma straduisem sa uit...
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Am uitat ceva: Gabi, nu ne-ai spus pana la urma cum ai reusit sa slabesti atat de mult?
Iulia
dieta hipocalorica+2 cutii de clarinol+ vointa de fier+ factori sentimentali, acasa e cam stresanta treaba:(
lu.more spune:
Liliana, intrebam de tine... Bine ai revenit printre noi, imi pare rau ca a trebuit sa te desparti de cea mica. N-o poti lua cu tine?
Dana, nu stiu daca trebuie sa fiu luata de exemplu, dar de putut se poate, cum spui si tu. Sunt prietena cu fata mea, sper sa raman, si stie ca desi facem pe nebunele amandoua cateodata, eu sunt mama si cand ma enervez, sa vezi ce scantei ies! De ce sunt asa? Eu cred ca fiindca mama mea a fost foarte autoritara cu noi. Sa nu-i iesim din cuvant, sa nu ne intrebam "de ce" (fiindca asa a spus ea), in fine, nu miscam in front. Si dintotdeauna am suferit ca nu exista tandrete, nu mai vorbesc de comunicare intre noi. Mi-am spus mereu ca eu n-o sa fiu asa si... fac tot ce pot sa nu fiu asa.
Dar si fii-mea e simpatica, hai sa va povestesc ce-am aflat:
Se duce la infirmerie (la scoala) cam de 3 ori pe saptamana, stiti de ce? Sa bea ceai!!! Cum la scoala nu le dau nici un fel de medicament, a durut-o burta odata, a mers la infirmerie si d-na de acolo i-a facut o infizie de menta. De atunci, cand are pofta sa bea ceai, spune c-o doare burta. Bineinteles ca acum s-a instalat o complicitate intre infirmiera si ea, stiu amandoua de ce merge Anca acolo. Cica : "deci... stai sa-mi aduc aminte... tu esti Anca dintr-a 6-a F... si te doare burta..."
Si cum asta nu-i ajungea, mi-a spus ca o data s-a dus s-o intrebe daca poate sa foloseasca toaleta din infirmerie ("celelate sunt murdare"); a doua oara la fel, dar pe motiv ca nu mai e hartie igienica... Iar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, a treia oara infirmiera i-a dat 30 cm de hartie igienica... sa se duca unde-o sti...
Acum Anca mi-a zis ca asteapta sa-i vina ciclul, c-a auzit ea de la fetele mai mari, ca daca te duci si spui ca "ti-a venit" si n-ai tampon, iti da infirmiera, si poti sa intri la ea la toaleta, sa te schimbi
Dar deocamdata nu e cazul - i-am zis - sa nu uite ca o la viitoare vizita medicala va fi intrebata daca ... si de cand, si cum, si ca e mai bine sa nu intinda coarda.
Pe mine m-a amuzat chestia, am ras cu lacrimi.
Va pup!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
monagan spune:
lu.more, da e mare figura fiica ta.M-am distrat.
nematics,, n-am intrat ca n-am avut timp, dar tot am tras un ochi p-aici. Toate-s bune, de fapt ...sint tot asa.
Am ceva haine de calcat, dar mi-e cam lene, ca mie nu-mi place sa calc si in plus azi e si sarbatoare si se zice ca in sarbatori nu e bine sa speli si sa calci nu? Poate ca renunt.
Kuki, sint intru totul de acord cu tine.Ca deh si eu sint tot rac si intr-adevar astea sint trasaturile zodiei. Polux,ai o fetita minunata. Sa-ti traiasca.
Tuturor....sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun.
KUKI spune:
Lulu, super fazele cu Anca. Cati ani zici ca are smecherica asta mica?
Gabi, din pacate stiu atat de bine cat de usor se slabeste cand acasa nu e bine, incat zau ca ma prefer asa durdulie cum sunt acum. Durdulie dar linistita.
Apropo, m-am cantarit si mi-e rusine sa recunosc, dar am trecut de 80 Kg.
Na, c-am zis-o. E ca la alcoolicii anonimi: ma numesc...si am 82 kg
Mona, da-le incolo de treburi.
Eu azi am facut piata, am gatit si aveam de gand sa si calc, dar m-am razgandit. E duminica totusi si pentru mine. Acum ma duc sa ma ocup de nitel de mine.
Craciunitza s-o fi intors din Ardeal?