40 cu + sau - (cap.11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Craciunitza, drum bun! Unde mergeti in Ardeal? Aici in Crisana e un soare splendid acum!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Si,eu,cu aceeasi intrebare pt Craciunitza:unde in Ardeal?
Daca vii la noi,aci in nord,musai sa-ti pui cu tine o pelerina de ploaie si cizme de cauciuc.Nici nu-mi mai aduc aminte de cind nu am avut o zi cu soare din cap coada.Vorba a lui meu sot:prefa-te ca esti in Londra.(am mai zis-o pe-asta pe-aci)
Gabi,felicitari.E mult cit ai reusit tu.Io-s la 58 si nu merg mai jos .
Kuki,tu ai mare dreptate in ce spui.Si eu ma iubesc pe mine si-mi place dimineata,cind ma uit in oglinda,ce vad.Dar eu asa sint de multa vreme(m-a invatat berbantul si,Doamne, cita dreptate avea!).Imi place in pielea mea.
Mik,io nu am vrut veci sa fiu baiat dar,culmea!,tot printre ei am misunat.Si ma comportam ca si ei,jucam fotbal si baschet cit incapea.Si printre ei mi-am aflat cei mai buni prieteni.Sa nu-ti spun ce probleme aveau cei din familie ca fiica-sa nu e domnisoara si nu are apucaturi de domnisoara.Biata mea mama!Multe a avut de tras din cauza mea.Pe mine ma durea de ce ziceau matusile drept in paispe'.Wow!Si ce batai le trageam bietilor prunci!Ca eram mica si-a dreaku'!Iar de iesitul cu cortu' sa nu va mai zic.Mai ales in adolescenta.Fomeile astea nu pricepeau nicishcum ca pe mine nu ma-ntere' subiectul amor.Ci doar distractia!Primul meu prieten l-am avut la 19 ani.E!Dupa ce m-am maritat au incetat sa ma mai calareasca.Doamne Ajuta!
M-am intins cam mult,va pupicesc pe toate,ma duc sa vopsesc.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

La Medias mergem.

La mine 80 de kile nu se prea vad da' incepusem sa le simt pe la hernie asa ca am zis sa fac o cura usoara, o fac in fiecare primavara si ma simt foarte bine. Deocamdata functioneaza, dupa 4 zile am scapat de 2,5 kg
Mai am inca 3 zile de cura si la final trebuie sa am -8 kg
Partea proasta este ca ma depreseaza, dorm si urlu fara motiv, aseara ma ruga sotul sa-mi faca un sandvis numa' sa ma potolesc

Acum plecam la parastas la Medias, daca nu pap tot o sa se supere aia pe mine, iar eu nu pot rezista la dulciuri, of!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara la fete si bun venit celor noi, chiar daca nu mai sunt prea noi, doar ca nu ne-am intalnit inca...Oare de cand nu am mai scris? oricum, cred ca in capitolul asta nu...

Eu sunt bine, o tin din chef in chef (desi nu atat de des pe cat as vrea eu)...ma refer la petrecerile pentru copii de la firma...si azi am avut una si sper sa fie cat mai multe...

Nu stiu daca e mai usor sa fii mama de fete decat de baiat...eu am doua fete, inca micute, dar deja ma strange in spate cand ma gandesc la ce urmeaza...sper doar sa reusesc sa le fiu si prietena, nu numai mama...Lu, tu esti exemplul meu si dovada ca se poate...

Adrienne, sunt convinsa ca esti derutata si ingrijorata, dar cred ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare...pana nu va da singur cu capul de pragul de sus nu va pricepe ...cred ca asa am fost si noi la randul nostru, fete sau baieti, nu conteaza...

Cu cat cresc fetele mele mai mult, iar eu, ca parinte dau de greu, cu atat mai mult ii admir pe ai mei, pe parinti...Eu am avut o copilarie fericita si o adolescenta frumoasa si asta datorita lor, a felului in care s-au purtat cu mine...nu m-au fortat la nimic, nu au facut caz de nimic, nu stiu cum au reusit...eu deja o pisez pe cea mare si ma enervez mult mai des decat as vrea, apoi imi pare rau si imi promit ca alta data voi da dovada de mai mult tact...

Barbatul meu tipa de foame, tre sa plec, ca singur nu isi pune in farfurie...va plangeti ca baietii vostri nu isi pun singuri de mancare la 18 ani, ei bine, al meu nu isi pune nici acum si probabil nu isi va pune niciodata, ca doar de aia are nevasta, nu?

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele.Sper ca nu m-ati uitat.
Eu abia am revenit de pe plaiurile natale si acum sufletul imi plange pentru ca iar mi-am lasat odorul departe.
Multumesc de urari, caci si asa nu foarte multa lume si-a amintit de ziua mea.
Iuliana mama, dar pe unde ai umblat pe 31, ca te-am sunat si nimica.Pe mobil imi imi spunea "ati accesat casuta vocala a abonatului 07....",iar pe fix suna dar nu raspundea nimeni.
Nu am terminat de citit.Citesc si revin.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Liliana,

acum imi explic cine m-a cautat cam pe cind spui tu - am sunat inapoi pe nr. si nu raspundea nimeni si n-am mai incercat sa dezleg misterul!!!
Imi pare tare rau - dar daca n-ai dat un semnal mai devreme se poate sa nu fi fost in Bucuresti in ziua aceea - nu-mi mai amintesc exact.

Oricum, m-am gindit la tine si din propria experienta m-am gindit ca n-ai avut timp nici macar sa respiri!

Sa ne povestesti impresiile de acasa - ti-ai revenit din jet-lag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Iuliana sincer imi pare rau ca nu ne-am vazut.
Adevarul asa este ca nu am avut timp de nimic, dar acolo o juma de ora tot gaseam.
Acum am citit din urma, ca atunci ai fot plecata la coasa. Hehehe dar policalificata mai esti frumoaso.
Lasa ca poate ne vedem next time.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Iuliana (si Liliana), daca tot se vorbeste de coasa, despre ce e vorba : de cosit electric (sau termo?) cu o dracie de masina sau de cosit pe bune cu o coasa din otel ? In ultimul caz imi egsprim sincera admiratie .

(off topic complet rau : sotul are 2 dracii de cosit iarba : o masinuta care merge cu motorina si un mic tractoras, dar daca ar cosi cu o coasa adevarata, ce sexy mi s-ar parea !)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

hello fetelor!!!! ma mai tineti minte!!!!
imi pare tare rau ca n-am mai intrat, dar avand un program super incarcat, n-am avut timp sa va mai fac vizite.
Acum m-am trezit, va dati seama ca la noapte bantui p-aici. Tre sa recuperez.
Gabi, da ce mult ai slabit. Eu am "uitat" sa mai tin cura si azi am mancat aproape 1 tava cu prajituri.
craciunitza, da, asa e cum spui,aici ploua intr-una.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

quote:
Originally posted by Mik

Iuliana (si Liliana), daca tot se vorbeste de coasa, despre ce e vorba : de cosit electric (sau termo?) cu o dracie de masina sau de cosit pe bune cu o coasa din otel ? In ultimul caz imi egsprim sincera admiratie .

(off topic complet rau : sotul are 2 dracii de cosit iarba : o masinuta care merge cu motorina si un mic tractoras, dar daca ar cosi cu o coasa adevarata, ce sexy mi s-ar parea !)

Mik.

Mik,

da, io' in timpu' liber cosesc cu coasa adevarata.

E simplu - o miscare de rototranslatie, in timpul careia lama coasei este paralela cu planul firului ierbii. Si cind se toceste, stiu sa-i bat lama cu ciocanul si sa-i indrept "atzele" cu piatra de riu

Nu ma intreba unde am invatzat - probabil intr-una din nenumaratele munci patriotice in care am mai invatat sa secer si sa conduc o combina in lanul cu griu!

Monagan, nu te-am mai vazut din mai - sper ca e cum zice proverbul: de unde nu-s vesti inseamna ca toate-s bune!!!

Mergi la inceput