O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 28
Giova spune:
Cosmi bine ai rererevenit!!!!
Albi cine se marita?nu tu, asa-i?
Alina am fost prin centru si la Mall ca sunt reduceri.
revin dupa baita bebeului.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Mirona spune:
da Alina ... sunt bine.
Caut de nebuna pe net ... tot felul de chestii de genul Atelierul Piticilor. Deocamdata pentru nepotzika mea ... si mai apoi pentru Karina. Merci de intrebare. Eu/noi suntem bine.
Tati se chinuie cu albastrul de pe tavan. Am luat o culoare ieftina ... ca scumpa nu mai era ... si iaca degeaba e tifel-ul bun ... daca nu se combina bine cu idiotenia de culoare ... inca o data se comfirma faza cu dai un ban si stii ca face. Suntem deja la al doilea strat de tifel pe tavan si inca nu e ca lumea acoperirea.
Vedem cum e dupa uscare si maine ... plecam la cumparaturi si vom lua cea mai scumpa culoare.
Simina - ne-am hotarat sa nu mai facem brâu - facem numai tavanul cu norishori si stelutze si pe pereti punem desene animate. Norishorii i-am facut la lucru ... in programelul meu meseris ... si i-am printat la PLOTER - dar is prea mari, mai incerc maine mai micuti. Am facut doat unul pe A0 si unul pe A3. unu e prea mare ... unu e prea mic.
Ideea e sa-l decupezi din foaie si sa lipesti coala rapasa pe tavan Apoi vopsesti interiorul decupat. iei foaia jos si a aparut norishorul. Nostim, nu?
Gio - merci draga de stelutze. Daca tu nu le mai pui ... io le vreau.
Auzi? Am si eu ceva de dat. Daca te intereseaza. A avut cumnatu meu un aparat Sony - s-a stricat si si-a luat altul. La fiecare cumparare primeste si un card de memorie de 16 MB. Cum vechiul aparat e inca la noi ... nu se mai poate repara - memoria sta degeaba. O vreti? Stiu ca e putin ... dar e ok sa ai un card de rezerva. Vorbeste cu Clu si noi v-o dam ... ca la noi sta degeaba.
Hai pupici si stabiliti cand si cum ne intalnim ... ca mie deja mi-e dor de voi. Plizzz fara w/e - in w/e asta poate vina mama si in celalalt mergem la o nunta in Deva.
Albinutza mama - specifica faza cu nunta ... ca daca nu stiam despre ce e vorba zau ca dupa citirea mesajului tau presupuneam ca tu esti mireasa. mama ... ai grija la asemenea mesaje ... ca face "lumea" 1314 pe acilea.
Hai pupici la toate.
Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Giova spune:
Miro mersi ca m-ai lamurit, ca de nu infarct faceam cu Albinutza asta.Cred ca se referea la nunta pritenei ei, nu?
Imi pare rau ca nu a iesit asa cum vrei tavanul, vezi daca nu ati cautat culoare mai scumpa???Si eu tot pe principiul ala merg: dai un ban, dar n-ai treaba.
Mersi de card de memorie, daca se potriveste il iau. nu strica niciodata de rezerva.
Abia astept sa vad camera Karinei!!!
Nici eu nu prea pot in weekenduri, caci suntem tot cu treaba. dar in timpul sapt. cu draga inima.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
geaninai spune:
Salutare fetele,
Mama ce frumos la Izvin, super Angy!!!
Miro, spor la treaba cu tavanu..poate iti mai da idei Mitzuka.
Indzelash, felicitari pt. bac...cu intarziere.
Albi, aceeasi problema am si eu cu bijuteriile de argint..ca imi place mai mult argintul decat aurul si stau la lanturi si cercei dezmembrati..ca sa-i topesc si sa fac altele..am cautat si eu acu 1 an bijuterie, da n-am gasit care sa lucreze cu argint.Daca gasesti, pls, zi-mi si mie unde.Am vazut ca pleci la Resita vineri..cumva la o nunta la cantina studentilor? Poate ne vedem acolo.......
Bijuterii, daca nu vrei aur sau argint neaparat...la gablonturi in euro, terra, eu am gasit unele chiar f. dragute..dar acu dep. ce gen cauti.
Giova..spor la pregatiri.
Sper ca nu am uitat pe nimeni!
De fapt am intrat sa va zic ca nu pot veni la intalneala, parca era miercuri, din ce am vazut pe msn offline de la indzelash.Dar promit ca mai vin..anu asta.....nu stiu cand...
Plecam din Tm pana duminica, la munca si distractie.
Mergem la ai mei si la Resita, avem o nunta.
Arat ca o leproasa, se duce pielea de pe mine intr-una...si am bluza decoltata la nunta...asta daca nu naparlesc total pana sambata.
Ma omoara vremea asta tare obositor.
Sper sa ne vedem curand.....pana atunci..zile cat mai placute.
Va pup,
Geany
geaninai spune:
Mama, fetelor, cat am scris...am batut recordu pe tot anu..
Acu nu mai scriu juma de an...
Aplause..va rog..pt. tastatura!!!!!!!!!
Va pup!!!!!!
Giova spune:
Ce intalnire e miercuri? adica azi? ca eu nu stiuy nimic.Poate ai inteles gresit geaninai.
Spor la treaba si distractie faina sambata.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Albi` spune:
Beeeeeey.. rushinicaaaaa.. io va sa aduc de pe pag. 3..?
Gio`, Miro, evident ca io ma marit
..nu m-am ars anu' trecut destul cat sa-mi treaca de maritish, nuh? Ce v-ati zis voi.. Eeehh.. laaaas'.. ca nu moare lumea nici daca ma marit io
A propos: am fost ieri la ultima proba pt rochitza si e BESTIALAAAAAA ..asa cum mi-am dorit.. imi venea sa tzopai pe-acolo
Angi, cand afli detalii despre herghelie ?
Geanina, initial trebuia sa fie la Semenic, da' s-a schimbat ca era sala nashpa.. or somethin'.. Tu la cine mergi?
Va tzuc din fuga pe toate sectantele vesele
Giova spune:
aseara nu am mai intrat sa va salut.
ieri am hoinarit prin centru, am alergat dupa porumbei (am pus si 2 filmulete si poze-pt. cine intereseaza), iar la ora 22 eram prin Mall. m-a prins noaptea stand de povesti cu patroana mag. Premaman.Noroc ca am copil cuminte si nu se smiorcaie.
Cosmi ce facusi aseara de ti-ai trimis doar barbatii la plimbare?
Albi am inteles iubita. sa ai distractie faina la nunta. cine ti-a facut rochia?
Ai vazut ca Hormonica si-a luat rochia din Tm? si eu umblu prin strainataturi dupa ea?
Am vazut si eu rochita aia a ei, dar nu mi-a placut, deh...gusturile nu se discuta.
Va in , fug sa vad de prajiturica mea din cuptor.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
angy11 spune:
Ciao fetele!Eu azi am fost cu sotul la restaurant,la "Casa cu flori"
Acolo ne-am intalnit cu un fost coleg de liceu,stabilit la Raastadt si cu inca o famile,colegi de liceu,am mancat,am depanat amintiri,iar cand am plecat,ne-am gandit sa mergem la Chisoda sa luam copiii ca tot nu era tarziu.Cand ajungem la ai mei,pauza,poarta incuiata,masina nu se vedea in garaj,i-am sunat,unde credeti ca erau la ziua bunicului meu,ziua de nume,Ilie,noi ii spunem Lia,dar de fapt il cheama Iulian,asa ca ziua de nume era de forma,dar culmea s-au strans cu totii,un var din SUA,frate-miu cu familia,am aparut si noi,asa ca bunicul a fost inconjurat de cei 3 stranepoti,Dany,Angy si Andrei,a fost super.
ma duc la culcare ca e tarziu,va pup pe toate!
Giova spune:
Fetele vesele unde sunteti?
Ce facem cu intalnirea aia? pe cand? sapt. viitoare?
iar au venit caldurile pe noi.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco