O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 27
Giova spune:
Alina am vazut pozele. se vede ca v-ati distrat, iar caii...superbi. Unde e Izvin asta? poate sa mearga orice sau nu?
Rochita am luat-o anul trecut cand eram [ de la un magazin ce era in p-ta Victoriei, sunt numai unicaturi. acum s-a mutat in mall.
Hei pe unde sunteti? la Shakira?
Nasica lui bebe cu ditamai burtoiul e la concert.
va tzuc, ca ma bag la dus si la cuca.
maine sper sa ies mai mult pe afara, poate dau o tura in mall, ca sunt reduceri. pt. bebe, ca eu mi-am facut plinul.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
angy11 spune:
Gio,eu nu-s la Shakira ca o aud de-acasa,e un infern in toata zona.
Izvin-ul e pe drumul catre Lugoj,prima localitate e Remetea,apoi Izvin,dupa el e Recas de care sigur ai auzit.Sunt cam 15 km.Cred ca poate sa mearga oricine,am sa sun maine la mama fetitei care ne-a invitat sa intreb.
Pussy fetele,noapte buna!
Mirona spune:
gagici - vazut pozele. Super.
Gio - Izvin este in colo spre Lugoj - si e super renumita herghelia de acolo.
Auzi? Mi-a placut mult faza cu rochia si burta ... DA cu ce mandrie iti porti tu burta. Bravo. mi-a placut si sala. Sa va distrati de 10 ori mai bine la nunta voastra.
Alina - fain v-ati distrat. Super si pentru copii.
Diana - maica - baga-ma si pe mine in seama cu stelutzele alea, plizzz.
Cosmina - ti-ai revenit mama?
Simina - nu-mi merg cateva melodii din alea franceze. Cu ce viteza scrisesi DVD-ul?
Albi - o demisie ceva? Ca deja mi-e dor de tine.
noi - bine. Azi ne-am apucat de camera bebelinei - deocamdata tavanul. Cred ca mai trebuie dat inca o tura de tifel ... ca mi se pare ca nu a acoperit cum trebuie. Culoarea? Tavanul il facem albastru deschis, cu norishori ... si vrem stelutze pentru noapte.
Peretii ii facem galben pal ... si vom pune personaje de desene animate.
Apropos - ce ziceti de lipirea lor pe perete cu aracet? N-as vrea sa le lipesc cu scoci dublu si dupa o juma de an sa le culeg de pe jos. Voi cum ati procedat?
gata - pupici ca mergem la culcarica.
Karina a avut program artistic azi dis de morning si nu m-a mai lasat sa dorm de pe la 6 ... asa ca acum sunt franta.
Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
angy11 spune:
Miro,io le-am lipit cu prenandez,dar cateva mi-au picat cu tot cu zugraveala,cu aracet nu cerd,dar ma rog.
Eu le-am luat in iarna trecuta din centru de la tarabele alea,am mai vazut cate ceva la kaufland,la sectorul jucarii,iar din cele care am luat eu nu mai stiu exact unde am mai vazut,daca-mi amintesc iti scriu.
Inca ceva,intrebai tu de figurine mi-am adus aminte ca la mine in Yahoo photos,in albumul ziua lui Angy,prima poza e la ea in camera,unde pori vedea cateva figurine lipite pe pereti tot cu prenandez din ala.
Am si cu stelutele din tavan,dar sa vad cand le pun sa nu uit.
dia_codat spune:
Doar sa va spun ca va citesc si ca plec la culcarica. Sunt tare ocupata in ultimul timp sper sa gasesc timp sa va scriu mai mult pe viitor
...asa s-a nascut Caroline...
Dia mami de Caroline Iulia (14 iulie 2002) si Stephanie Daria (9 martie 2004)
... noi ...
Giova spune:
Neatza!!!
Miro eu am primit ceva stelute si comete si nu mai stiu ce e in set. ti le cadorisesc daca vrei ca nu le pun lui Marco.
Pe cand o noua intalneala? ca al meu iar lucreaza 2 schimburi, , dar tot sta o seara cu Marco daca trebuie.
Figurine sunt peste tot, Euro,Kapa si parca au ele banda dintr-aia.
Alina, Dia si celelalte si haideti mai des pe aici.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Miro….am scris parca cu 8x DVD….da am verificat si nici mie nu imi merg cateva din alea franceze….Cum ti se par cantecelele..asa-i ca sunt faine …mai ales acolo la engleza sunt alea de leagan lullabies care sunt super dragute…dar Dejan deja nu le mai asculta ii placalea mai ritmate ca sa danseze pe ele…Auzi..stelute din alea am luat din euro la 20 mii setul cu 20 bucati si sunt stelute frunze soare luna ursuleti…in fine grupate pe seturi …pe roz, galben verde si se vede super fain in camera cand e becul stins…la un moment dat aveam o poza din camera de la Dejna..cand o gasesc ti-o arat sa vezi cum le-am pus eu….
Zici ca era slaba oferta la banda din aia la praktiker? Nasol…eventual incearca si la miniblu unde a zis Ioana ca sunt…sau pe dincolo… in Ungaria sigur gasesti….
Deci v-ati hotarat la culori..fain…si norisorii cum ii faceti?
Cand e gata poze.. ca sunt curioasa
Aaaa…eu le-am lipit cu banda aia a lor si a tinut…dar figurinele din desene nu ..ale le-am pris cu aracet si le-am dat jos cu tot cu perete..
Alina..faine pozele….Vreau si eu acolo…..Ce mai fac copilasii tai?
Albi..cum e la job…asa busy esti ca nu intri san e mai scri nimic…
Ingerash..la ce facultate te-ai hotarat pana la urma?
Cosmi…te-ai re acomodat cu Ro?
Chiar asa ..pe cand ne vedem..dar in formula largita….
Pusi mare la toate fetele!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Cosmina2 spune:
Ceau fetili,
Am si ajuns,ne-am si revenit(mai putin Marius care se scoala noaptea si se uita la TV) pe ora Romaniei,dar nu am avut net pana azi, ca nu stiu ce au legat aia gresit si cum noi nu am fost acasa.....asa ca nu stiu ce s-a petrecut pe aici pe forum.O sa citesc...Pana atunci va pup pe toate.
Albi` spune:
Oooooffffff n-am timp nici sa respir, la lucru.. dovada ca nu reusesc deloc sa va scriu de-acolo.. si nici ieri, nici azi, n-am reusit sa deschid forumul.. iar pe mess..cred ca ati vazut ca's tot Busy
Sper sa-mi intru in ritmul normal dupa nunta.. sigur atunci o sa ma pot relaxa.. musai!! ca acum is ca un arc.. De exemplu ieri am mers sa comand florile naturale din peptzii personajelor principale de la nunta adika mire, parinti, nasi si domnisoare & domnisori de onoare.. deeehh.. fara mine nu se poate face nimic
..Am cautat si bijuterii..mai precis cercei de-un anume fel, care sa mearga la mult-prea-minunabilul set de bijuterii pe care vreau sa-l port.. evident ca n-am gasit.. inca.. (deeeeh.. daca cei de la set nu-mi plac)
..Aproape in fiecare zi fac ture la salonul de croitorie deci nu pot ramane prea mult peste program, cu toate ca ar cam fi nevoie..
Asa ca.. va rog sa nu va mirati ca's tot pe fuga
Imi ramane sa sper ca nu programati fro intalneala pt sapt asta, pt ca nu voi putea ajunge.. plec la Resita de vineri.. ma intorc duminica seara probabil..
Mai voiam sa va intreb ceva: aveti idee de fro bijuterie care micsoreaza inele din argint? Singura bijuterie faina pe care o stiu eu este una dintre cele de pe Blaga, dar, din cate stiu eu, prelucreaza doar aur
Sper ca sunteti bine.. in ultima vreme nu le-am vazut decat pe Miro (& Karina-Ioana ) si pe ingerasha (aseara la Shakira ) ..si a propos.. cand ne vedem, sa-mi amintiti sa va pove ceva despre un anumit.. magnet
Va tzuc acum si va multumesc ca va ganditi si la mine
angy11 spune:
Maaama! Ce de lume pe-aici!
Cosmi,bine-ai revenit in tara!
Simina,mersi de intrebare,copiii sunt bine,de maine ii duc la inot la generala 30.
Albi spor la treaba!
Gio,pe unde te-ai mai plimbat azi cu Marco?
Miro,azi n-ai aparut,cum esti?
Dia,Ingerash,Geaninapupici.
Eu azi am lenevit la greu,iar de la 7 seara am stat in pat,aveam o stare de sfarseala,somnolenta...dar n-am reusit sa adorm.