O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninai spune:

Salutare, fetelor!!!
Sper ca nu am pierdut nimik f. important.
Ingerash..am vazut meajul offline...dar vedeam dublu.
Noi azi la 7.00 am ajuns in Ro, de ieri, de la 21.00 suntem pe drum.
Am fost si noi in concediu...finaly...intr-o statiune in Ungaria, undeva aproape de granita cu Slovacia..parca eram in paradis...asa o curatenie si asa locuri ingrijite si aranjate cu bun gust... un confort de 10 stele..in capatul lumii...de admirat ungurii la cap. asta, f. gospodari.asa liniste...relaxare totala...ca si acu imi vine sa plang ca am plecat.
Am facut plaja, suntem negrii..problema e ca ne arde pielea pe spate ca nu stim cum sa dormim..
Imi e o foame de mor acu...ca de asta nici nu pot sa dorm.. si al meu doarme..astept trezirea sa mergem in oras la papa ca mi-e rau deja...mai, fetelor, am facut greva foamei la unguri...cel putin in zona aia nici painea nu putea sa o manc..ceva de groaza la capitolul asta, dar partea buna ca pot purta acuma pantaloni ce-i tineam la naftalina...
Ce naspa acum...se aude afara zgomotul infernal de la masini, e praf, lume posomarata...da, asta e!
Cand am ajuns, dimineata, primul lucru am citit mailurile...asa ce vedeam........si apoi am intrat pe forum..eh, dependenta asta.....
Voi sper ca sunteti bine...ce mai fac bebeii..care merg singuri si cei din burtica?
Va las ca nu mai tin obloanele........
Va pup,
Geany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Geanina te cred ca nu-ti mai venea sa te intorci. Ma bucur ca a fost super , chiar si fara papa. sapt. viitoare vii la intalnire? hai ca vine si americanca.

Fete, fete va mai amintiti de Assa-Diana?
Ei bine, azi la 18.30 a nascut un baietel rozaliu, frumusel, pe nume Vlad Andrei. Sa va traiasca Diana si numai bucurii sa aveti de pe urma lui. sa fie cuminte, sanatos si sa pape mult laptic!!!

Eu va si ne auzim pe luni, cand revenim din Alba Iulia.
Merg sa fac bagaje, caci abia acum am terminat cu invitatiile.
weekend placut.
la vesel.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Salutari fetele!!!

Uite ca am aparut si eu dupa o saptamina tare incarcata.

Duminica a sosit mama. Marti si miercuri am plecat cu inca un cuplu in Spania la festivalul de la www.realitatea.net/?stire=11801" target="_blank">Pamplona. A fost superb, ne-am resimtit studentasi, am chefuit pina la 4 dimineata apoi am dormit in masina pina la 7 dimineata cind am plecat sa vedem www.9am.ro/revistapresei/International/14741/460-de-raniti-la-festivalul-de-la-Pamplona" target="_blank">pe cine iau in coarne taurii.
Dupa ce am vazut taurii am plecat incetuc incetuc spre casa dar ne-am oprit citeva ore sa tragem un pui de somn pe plaja de la Saint Sebastien.
Joi si vineri iarasi am chefuit de data asta cu prilejul aniversarii Carolinei. Joi am facut ziua ei cu prietenii cu copilasi, am picnicat pe plaja ne-am simtit tare bine si am revenit morti de oboseala la ora 23h. Ieri am facut aniversarea cu prietenii fara copilasi iar seara am iesti in centru sa vedem focurile de artificii. Caroline a fost super incintata de artificiile "d'anniversaire". Sper sa nu ajung sa ma intrebe de ce nu are focuri de artificii de ziua ei cind o va serba in Romania

Hai ca va mai scriu si miine

Olaaaa Pamplona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetele fetele daca va spun acum BUNA DIMINEATA va suparati?

eu acum m-am trezit. Atat m-a plimbat azi Dani prin oras ... ca la intoarcere am picat ca moarta.
Am fost in Aurora - mi-am luat slapi nr. 40 eu purtand normal 37. Mi-am gasit si pijama pt spital ... dintr-aceea cu care poti alapta fara sa te dezbraci - MISTO.
Apoi - Praktiker, Galeria 1, Euro, Real ... ca abia ma mai tineau picioarele.

Acasa am facut papa - dani iar eu clatite ... ca doar nu am facut 3 feluri de gem degeaba dupa care am picat intr-un somn ... dic care abia acum imi revin.
Nu-i bai .... ca-i mai fain noaptea ... pe racoare .

Am vorbit cu Cos la tel - ma sunat cand era inca cu ora americana in cap. Si mie mi-e dor de ea ... vad ca si ea a scris ici deja.
Felicitari Diana pentru baietel. Sava bucurati de el si sanatos si papacios sa-l ai.
Gio sper ca vi fara nervi de la Alba ... si Marco fara cucuie. Nu uita de perne in jurul patului.
Simina - am intrebat-o pe prietena mea de la Ploiesti si vrea si ea Baby Einstein. Asa ca .... la urmatoarea intalneala iti aduce 2 DVD-uri sa-mi pui si mie ... ca poate la finele lu august trecem pe la ei.
Am trecut azi prin Praktiker si SLABA oferta la brauri pentru camera bebe - erau doar 2 modele.
Diana unde gasisi fai stelutze fosforescente cu duiumu si sa fie si de calitate? Plizzz parca mi-ai mai spus .... da io am uitat deja.
geaninai mai traiesti mama? Revino-ti ca te afli din nou in RO. Sper sa ne vedem saptamana viitoare - in timpul saptamanii ... ca in w/e mai vrea omu sa stea si cu perechea.

Va tzuc pe toate si mai fug si pe fetele mamici .... ca eu cam chiulesc de vreo doua zile ... si m-au dat deja disparuta.

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Am ajuns si eu de la Izvin,a fost misto de tot,asa cum m-am asteptat,abia astept sa repetam figura,de data asta pe cheltuiala noastra,nu pe post de musafiri.Am vazut herghelia,pt. prima data,copiii s-au balacit la greu,au mei sunt arsi,i-am dat cu crema,sper sa doarma la noapte.

Caii sunt superbi,vreo 300 la numar am inteles,copiii au calarit pe un ponei,a fost o zi memorabila pentru ei,iar noi parintii ne-am bucurat ca ne-am reintalnit.

Am facut zeci de poze,cele din interiorul fermelor n-au iesit grozav,ca nu era lumina adecvata,acum seara nu mai sunt in stare sa suport Yahoo-ul sa incarce poze,dar am sa le pun cat de curand.
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor, scuze ca n-am mai scris, acum am citit cateva randuri si alea in graba, compu meu e super varza, super virusat & ma scoate din minti, saptamana asta am treaba si cu actele, facultatea, etc asa k nu stiu cand imi repar compul.
mai vorbim...nu stiu cand :((

pusi

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ce fac fetele?

ce frig s-o lasat pe afara ... ma intrebam azi ... sa-mi iau si ciorapi sau nu??? Dar tot trei-sfert am plecat de-acasa si nu-mi pare rau.
Am un tembel de coleg ... pe cand is caldurile cele mai mari nu da drumu la clima ... acuma ... ca-i asa de racoarea fara ... la el in birou e pusa clima pe 20 de grade.
L-am luat un pic la bascalie ... tu de fapt ai aprins clima sa te incalzesti?
Mama da ce frig venea de la el ...
E acelasi tembel de coleg care manca in fata mea fara pic de jena ... sau intra rapid la mine in birou si face BAU! ... ca apoi sa spuna sorry am uitat pentru o secunda ca esti gravi.

Ma rog ... mai exista si din astia.

Am intrat doar sa va pupicesc si sa pun link-ul de la pozele de cand am avut musafirii ... ca in sfarsit le-am pus pe net. AICI

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Neatza!!!
Am citit aseara, acum nu mai stiu care ce a zis.
am ajuns si noi aseara, rupti de obositi. eu am dormit azi pana la 12.30, cu bebe dupa mine. Nici nu a mancat saracul, am adormit in timp ce-i tineam sticla de lapte. cand m-am trezit era baut doar 100 ml si ud cearceaful.
A fost super la nunta, mi-am dat seama ca conteaza fff mult muzica. Mireasa o nebuna i-a ridicat pe toti de la mese, l-a invitat pe Clau la dans.
Voi pune poze imediat. Fetelor am aflat ca mai vin 5 pers. de care nu stiam la nunta. Innebunesc, sper sa nu vina din ceilalti ca de nu...nu stiu unde-i pun .
revin....
la toate.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Miro am vazut pozele. Pai au chelit-o pe Anna maria. dar oricum ne simpatica.
Si ce ati cumparat pt. Karina? ti-ai luat pijama sau camasa de noapte. cu pijamaua va fi mai greu sa stii.
Dia ma bucur ca v-ati distrat la festival. aratati ca doi studenti, cred ca a fost frumos fara copii dupa voi.
Alina misto de tot cred ca a fost.asteptam poze.
Ingerash bafta cu inscrierea la faculta si pe urma cu repararea calculatorului.

poze nunta
poze din Alba

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Gio,am vazut pozele si m-am apucat sa le incarc si eu pe ale mele.Se vede ca v-ati distrat misto de tot.
Mi-a placut tare mult rochia ta,de unde e?

Fetele am pus poze de la Izvin,am fotografiat mai multi cai,din pacate in poze oricat m-am straduit nu reiese cat erau de splendizi,dar mai ales de imensi.A fost un chin sa reusesc sa prind un cal intreg in cadru.

Pusici!Poze

Mergi la inceput