O alta Timisoara! (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Ingerash!!!!

Miercuri in Botanic? ora 17? 18? cum va convine?
Nu trebuie sa lipseasca Ingerash si Albi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

WOOOOAAAAAAUUUU ingerasa ... m-ai dat pe spate! - dar era de asteptat la cati de zece ai avut ....
BRAVO SI FELICITARI!

Tot pe spate m-a dat si un mesaj aci pe forum - asemenea limbaj mai este folosit doar la subiectul cu manele ... dar ... te si miri sa observe vre-un moderator.

Asa ramane Gio - Miercuri la ora 18 - 18.30 ne vedem cu piticii in Botanic. O sun azi pe Albinutza sa-i zic si ei, poate vb si cu Diana. Restul fetelor sper sa vada mesajele noastre.
Gio - ia vezi poate o aduci si pe Ingrid cu Maria ... cine stie?

Gata - fug la lucru - v-am pupat.

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Scurt de tot ca nu am timp nici sa respir...vin si eu cu piticul miercuri...

Pupici si scuze ca nu apar maides!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ceau fetelor

Nu am fugit de pe planeta dar nu mai imi gasesc timp deloc ...acum caut masinuta...ceva combi(vw) sa incapem toti 3 + bagaje.
[blue]cand e intalnirea?[/blue]
eu am programare cu andrei pt maine la 4 la doctorita asa ca nu pot promite ca ajung.

Hai sa ma laud...elevii mei au luat bacu' asa: 9,65 si 9,96....hihihihihihi ......la mate 8,60 si 10 .

daca stiti de vreo masinuta sa-mi spuneti ..am fost in piata si nimik interesant .

poze recente cu Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=8d59re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

va pup
diana

Mergi la inceput

Miro nu stiam eu de ce avem atatea vizionari!!!
Diana l-am vazut pe Andreiut, sta bine in fundic. Lasa ca nu stai la dr. 3 ore. acolo terminati repede, vaccin nu face, asa ca in Botanic cu voi.
Simina abia astept sa ne vedem. sa nu uiti de DVD-urile cu Baby Enstein.3/4 trebuie sa aduc?

Deci ne vedem azi la 18.30 la intrare in Botanic?

Vin si Canda-Angi cu Filip, si poate si Ingrid cu Diana.

eu fug acum cu al meu odor prin Kappa si anexe sa caut un costumas la mama.
pe mai tarziu.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut gagici,
abia astept sa ne vedem.
Am vb si cu Diana-Albi si cu Alina ... i-am scris si la Giulia. Sper sa ne strangem. Aduc iar baloane la pitici ... iar ma injura Gianina. Apropos ... ea ce-o mai fi facand?

Si zici Gio ca nu ti-am spus ce va urma? Era evident draga. Aduc pentru orice eventualitate la intalnire si Print Screen - ul facut ieri ... asta pentru cele care nu au mai ajuns sa vada faza.

Am vb pe mess si cu Cos - draga de ea, vine vineri si deja ii e dor de noi. Abia astept s-o vad. Urmeaza inca o intalneala ... doar noi denaturatele ... hi hi hi ... ca abia astept sa ma afume iara Cos.

Ne vedem la 18,30.

Miro23+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

ok Miro, ne vedem la 18.30. de ce sa te injure Gianina? cred ca am pierdut faza asta. nu e on-line, dar ii las un off, poate are timp si vine si ea.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Salutare ,salutare
inca fac bagaje.Aici e ora 2 noaptea si eu nu m-am culcat.Maine vom avea o zi groaznica,vom calatori 24 de ore...o sa fim varza.Abia astept sa va vad,sa povestim.O sa pun si poze,dar de acasa ca avem multe,multe.

Va pup cu drag pe toate.Ne "vedem"acasa.Mi-e un dor de casa de inebunesc,de cateii mei,de pisicile mele...de tot.

Mergi la inceput

bey gagici ce e cu linistea asta? Ingerash esti tot intr-un chef sau acum esti ocupata cu inscrierea la faculta?

Fain la intalnire, cu toate ca am fost putine, a fost misto. Miro mersi de poze, incerc sa le pun azi.
Cosmi hai ca te asteptam cu covor rosu. Sapt. viitoare e musai o alta intalnire ca ne e dor de tine. Zici ca ai multe bagaje? pai daca mai imi aduceai si rochia mea de mireasa..... cred ca trebuia sa inchiriati un avion particular.

Revin mai tarziu.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Am pus poze.
La intalnire 6.

maimuta mea
poze Marco