O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 29
diana1971 spune:
Buna detelor
am aparuuuuuut ...cautam masina si sunt prinsa cu vazutul,intrabatu'...etc...incep sa ma pricep .
De la 1 iulie idiotii au marit taxele la masini,,,,e f logic ...cu cat e mai noua masina taxa e mai mare ...asa o sa ne innoim parcul auto in tara ...Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac...cred ca erau piliti la votarea legii.
Stie cineva ce se intampla de la 1 aug ? sau aveti o cunostinta la rar care stie??
Am citit printre randuri ce e pe aici ...cine cu cine se marita ?Albi unde ai disparut ...am uitat si cum arati...ramane valabila oferta cu webcamul?
Gio- ce mai face marco - uriasul ????
Miro - pe mine m-ai intrebat de steluta ? daca daaa atunci sa sti ca am luat din aurora...pe ultimul rand din dreapta ...unde sunt si scule ...mergi spre capat la ultima sau penultima taraba au si jucarii,,,,pe acolo.
Cosmina- ti-am vazut masina asa am dedus ca ati venit !!!ce mai zici ??
fetelor pe cand ne intalnim?? sau v-ati intalnit deja?
daca ne intalnim...as propune seara numa' noi fetele...ce ziceti ?
la casa cu flori sus la terasa..????
am aici poze cu andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=c65dre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diane7112/album?.dir=c2afre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
pupici
Diana
ingerash spune:
ceau gagicile!!!!!!!!!!!!!!
ce mai faceti????????????? care mai is vietile voastre? eu tot cu compu meu varza ma chinui cu el, sper sa reusesc sa il fac repede ca merge ca ceaiu'...asa ca intru pe net cand si cum...viata mea e super ocupata, am tot umblat pe la facultati, atata dezorganizare n-am vazut in viata mea , stau de 10 ori la cozi, de 5 ori stau aiurea k asa sunt indrumata si dupaia cica de ce is nervoasa ???
acum eu astept rezultatele si apoi byeeeeeeeeeee...sper sa-mi iau zborul pe undeva ..sper .
mi-as dori sa am timp sa stau muuuuuuult p forum k inainte...dar nah...am program km tot timpul :)
eu va tzuc si nu va promit nici acum cand o sa revin :(
la toata
Giova spune:
Diana chiar ma intrebam pe unde esti. sa inteleg ca umblati dupa masina, spor sa gasiti una buna si ieftina.Andrei ce mai face?
Ingerash fa mama o data compu. ala, macar sa mai vb. cat mai esti in Tm. sa ne anunti pe unde ai intrat.
Miro ce mai faci? Karina? mai da un semn de viata.
Simina tu? Dejan?
Dia, Alina sunteti toate in vacanta?
Noi azi pe acasa, curatenie, cumparaturi si cu ochii pe B1, la nunta secolului.
Tanara d-na Columbeanu e , s-au cam grabit caci....el are 50 ani.
Oricum nunta este de 10 stele.Ce inseamna sa poti sa-ti permiti.
Va si o duminica frumoasa va doresc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Mirona spune:
neatza fetelor,
iaca am mai aparut si eu.
aseara pe la 9.30 am terminat si noi de zugravit camera printzesei. desi mai sunt inca multe de facut ... e asa de frumoasa.
De cate ori intru in camera incepe si Kara sa dea din craci - inseamna ca-i place si ei cum a iesit.
Azi - lenevim - ma mai duc odata pana in Aurora - ca mi-a promis una ca-mi aduce sutien de alaptat cu doar 10 RON ... cand in rest nu se gasesc sub 60. Ma duc sa vad si ce stelutze sunt in Aurora ... merci Diana.
Stabiliti odata cand ne vedem ... ca mi-e dor deja de voi. Am vorbit si cu Cos si vine si ea ... numa sa-i spunem cand - si nu poate mai devreme de 8.30-9.
Deci la casa cu flori - care terasa Diana? ca noi am fost pana sus si nu am vazut nici una ... jos nu mai erau locuri (ca noi eram si cu Marcolino) asa ca am renuntat.
Eu pot oricand saptamana asta - miercuri mergem la control ... dar e la 5.30 asa ca scap pana tre sa ne intalnim.
Stabiliti cand ... si hai sa ne vedem. Eu mai vin cu inca o gravi de la noi de la mamici.
Gio stabilit schimbul. tu vii cu stelutzele si eu cu memoria. Dar tu de ce nu mai pui stelutze? Parca imi aduc aminte ca ziceai ceva de genul ca nu mai merg in camera lu Marcolino astfel de stelutze. ia mai detaliaza o data ... ca io cu neuronu meu....
na toate fetele ... sper sa ne strangem cat mai multe de data asta, va amenint de pe acum ca va trag in potrele de nu va vedeti - ca am un smecher de aparat acum ...ptii ce mi-au murit laudatorii.
Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Cosmina2 spune:
Ceau fetelor,
Vin l;a intalneala,dar asa cum a zis Miro,nu pot mai devreme de 8.30.Noi am fost ieri la Deva sa taiem motzu la finutu nostru.Mama,mama ce a mai plouat pe acolo...super,s-a mai racorit,dar sa pare ca iarasi se incalzeste.
In rest suntem OK.Eu de maine ma duc pe la scoala sa vad ce se mai intampla...asa doar sa fac act de prezenta,ca e vacanta,dar concediul meu s-a terminat...ca doar am avut destul 2 ani.Nu?
Giova spune:
Neatza!!!
Noi am fost ieri la var-mea in Sannicolau, am facut gratare, mititei si marcoo s-a balacit in piscinuta.a fost fain, dar multe muste si miros de animale groaznic,ca deh...erau case cu oameni gospodari.
Miro eu nu le mai pun, caci ai tinut bine minte, nu se potriveste cu restul camerei, dar m-am uitat in cutie si sunt mai mult comete si alte tampenii, nu sunt multe, cate una din fiecare tip, parca.Nu le-am desfacut sa vad, asa ca...cumpara stelute daca gasesti.
Ieftin sutienul la 10 Ron, eu mi-am luat unul din Selgros si unul din Mall. cu toate ca cel di Mall a fost 50 ron, mi-a placut cel mai mult. si mai misto si mai confortabil si amandoua erau bumbac.
Cosmi abia astept sa te vad, ca pe restul fam. tale ii vazui.
Deci cand ne intalnim? hai ca-mi las odrasla cu Clau.
Nu stiu ce sa fac, Marco nu mai vrea formula. ma dispera, trebuie sa-i dau mancarica solida, iaurturi, branzica si cereale.
Am zis ca nu-i mai dau cateva zile, poate i s-o face dor de laptic.
Azi dim. nu a baut si nu a papat nici cereale, si acum doarme.
va, revin mai tarziu.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
angy11 spune:
Ciao fetele intru scurt sa va salut,acum am ajuns acasa.
Am intrat in linie dreapta cu pregatirile pt. nunta cumnatei,care si ea a ajuns azi din Italia,ma agit ca un spray,ca toti vor sa traga banii de pe ea ca de vine din strainatate
Asa ca azi am schimbat cameramanul.
Maine mergem la sala sa comandam meniul....etc.
Fetita ei cea mare(3 ani) e la noi si nu mai poate de bucurie ca e cu Dany si Angy.
Asa ca am treaba pana peste cap.
Gio,zi si mie,tu ai voal?Daca da poti sa pui o poza?
Cumnata-mea a primit la rochie o cestie cu aceeasi broderie,care e pe post de voal,dar nu stim cum sa o prindem,eu am facut nunta acu 15 ani,am avut voal clasic,cu coronita etc,la asta imi prind urechile.
Va pupez si mai intru pe masura ce am timp
Giova spune:
Sara buna!!!
Alina eu sincer nu-mi pun voal, una la mana nu mai sunt asa pura ca sa-l port, si 2 nu am la rochita si nici nu merge unul normal, ca eu nu am tull in ea. asa ca...nu te pot ajuta. cautati pe net la coafuri, se poate pune inb toate felurile: sub coc, deasupra de coc, prins cumva aiurea, nu stiu sincer.
I-a venit costumul lui Clau. ce mai ginerica avem!!!SUPERB!!!!
Ne intalnim sapt. asta? caci pe urma, nu mai am dadaca la Marco, vin italienii.
si noapte buna.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
angy11 spune:
Nici ea nu voia voal din acelasi motiv,are doua fetite deja ce sa mai caute voalul,apoi nu e din tull e ceva mai gros,ma rog nu-mi vine acum....apoi nu-l voia ca e mica de statura....ala l-a primit la rochie si se tot gandea ce si cum.
Cununia o fac loco la restaurant(hotel 2000),insa ma tem de ce coafeza si cosmeticiana i-a rezervat una care ...in fine o tipa care mai nou e toata ziua pe la soacra-mea(care nu e cu nimic implicata cu nunta),deci tipa aia a programat-o la cosmetica,coafura fara sa o intrebe,eu n-as fi avut asemenea curaj,tupeu pana la urma,iar ea saraca accepta orice,ca sa nu supere pe nimeni,tare cred ca intru in ea,ca-mi pare rau,o stiu de copila,stiu ca visa nunta frumoasa,iar cand eu am facut nunta si panaramele mele de socrii erau nashpa ea mi-a fost sprijin real,ea a imbracat rochia mea bucuroasa ca i-am dat voie si defila fericita cu ea.
Ce parinti pot fi aceea care refuza unicei fete o asemenea bucurie?
Si care itu zic ca oricum nu da nimeni doi bani pe nunta ta!!!
Presimt ca o sa ma enervez tare saptamana asta.
Doamne ajuta-ma sa fac fata nuntilor copiiilor mei fara sa bag strambe,sa-i ajut cu ce pot,sa ma bucur pentru ei!
Mirona spune:
DA DA DA,
haideti fetelor sa ne intalnim.
Stabilesc eu - miercuri sau joi la 8 - 8,30 la casa cu flori.
Haideti spuneti care cum puteti.
Alina ... adu-o si pe cumnata cu tine s-o instruim ce si cum.
Gio - hai sa ne vedem odata ca cine stie cat mai pot umbla. Felelor ... ma umflu ca un balonel ... pe zi ce trece.
Deci: miercuri sau joi???
pupici la toate.
Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită