O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Cred ca o lasam pe alta data atunci, ca multe nu puteti veni.
Diana la Chicco este spray pt. tantari si ceva de pus in priza. eu nu am luat ca nu am probleme cu ei.
Ma gandeam eu ca atat trebuie sa fie la o cresa. eu as da banii astia numai sa mi-l ia.Trebuie sa merg pe acolo sa vedem ce si cum, pile si relatii nu stiu daca avem, dar intreb in stanga-dreapta.
Terasa de la Casa cu flori am auzit ca e mortala. trebuie sa mergem.
Vezi ca si-a schimbat Malai cabinetul. acum e pe Independentei, nr. 16, dupa clinica lui Ci
Ingerash tine-o mama tot asabafta la ultimele 2 probe si nota maxima-daca se poate- iti doresc.
Cred ca in week. mergem la Moneasa. Nu stiti cati km sunt?
, pe maine.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
diana1971 spune:
Buna fetele
Ingeras - cum a fost la mate(ce ai dat M1,2)?? bafta in continuare !
Giova- nici la mine nu-s prob cu tantarii...la resita erau.
La gradi la care am sunat au locuri....dar iau de la 1,5 ani..unde ai vb si tu...asa ca pt Andrei inseamna din aprilie 2007 ... cred ca-l dau mai degraba din aug,sept cand incepe scoala si merg inapoi la servici.
deci ce ziceti pe terasa sus la Casa cu Flori ?
vineri????? sau cand se poate???????????
diana
timi spune:
Miro, mi-ar face mare placere sa ne intalnim cand vin.
Diana, referitor la ceea ce ziceai cu Romania, sa sti ca America este tara tuturor posibilitatilor, Romania este tara...unde totul este posibil .
Santatate...si sa auzim de bine
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Sa stiti ca nu v-am uitat ...dar au fost zile arhipline pentru mine....va citesc zilnic dar nu apuc sa raspund....cred ca o sa urmez sfatul lui Miro si o sa scriu mai intai in word cand am timp mai adaug cate ceva apoi sa o copiez aici si sa o trimit....
Acuma sa ma laud un pic...am reusit sa tiparesc primele mele diplome de licenta...yuppiiii..vreau sa zic ca chestia asta o facea un birou anume dar ala s-a desfiintat si ne-au pasat noua treaba asta...evident astea sunt imprimate cu regim special nu ai voie sa gresesti e o tehnica speciala de printare,etc.....Nu imi vine sa cred ce repede mi-am intrat in ritm...parca nu as fi lipsit 2 ani....
Asa...Dejan e bine sta acasa cu Vasa care si-a luat concediu...in we sper sa ajungem pana la tara sa se joace un pic prin aer liber ...s-ar putea sa plecam de vineri asa ca nu pot sa va zic clar daca vin sau nu la intalnire.... oricum am telefoanele voastre si va sun...
Ingerash..bravo!
Fetele sa pup ca iar s-a aglomerat aici!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Eu zic sa lasam intalneala peste 2 sapt. poate atunci ne strangem toate. ce ziceti?
Imediat mergem la dr. Malai la control si maine la vaccin.
am baiat mare, 6 luni. i-am facut o tarta.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Albi` spune:
Sectante vesele , va din fugă ..is atat de busy la work de n-am timp nici sa va citesc.. ce sa mai zic de scris.. sper sa recuperez la un mom dat.. Ideea e ca tipa al carei job il preiau eu, pleaca din 17 la alt departament si pana atunci tre sa invatz sa ma descurc singura.. adika sa asimilez tot.. incepand cu proceduri si aplicatii.. pana la chestiile "nescrise", de subtilitati si particularitati.. Mi-e groaza de cand o sa raman singura
In alta ordine de idei.. mi-e atat de dor de voi..si mi-e ciuda ca nu apuc sa va citesc decat in diagonala.. deci cand discutati de intalnire (sper ca nu programati ceva pt weekendul asta, ca s-ar putea sa merg iar la Resita ) dati un bold, sa văz si io cand citesc printre randuri
Va pup pe toate si pe pitici ..si un special pt. Karina Ioana Miro, astept sa imi zici (sau sa citesc) vesti bune de la Dr.
Giova spune:
Bey Albi dar cand te-ai angajat draga? nu zici nimic aici la fete?
Hai sa fie bafta, ca esti fata descurcareata.
Iar Resita...vezi ca intru la banuieli.
Diana si-a tras Malai un cabinet misto.... asta ca ne-am plans de cel vechi al ei.
Am fost la Malai: Marco e dezv. motric ca unul de 9 luni. l-a pus pe pat s-a ridicat in fundic, l-a tinut de manute, el in picioare. Mi-a si zis ca nu-l voi vedea mergand de-a busilea, ci direct in picioare si asta cat de curand. Bine am zis eu ca va merge si dinti prin parti, nu de alta, dar nici urma de ei.
fara premergator, e pe aceeasi lungime de unda cu mine.a luat si bine in kg, ce mai, e perfect.
in pat. pe maine.
intru dupa ce venim de la vaccin.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Giova spune:
Iar trageti chiulul????
Am fost la vaccin, a plans doar la prima intepatura, la a 2-a a ras.Pana acum e ok, dar mi-a cazut din pat. doamne ce sperietura am tras. Nu stiu cum a trecut de o perna.Era pe burta cand am ajuns la el, dar cum l-am luat in brate s-a potolit si a inceput sa rada. Nu cred ca a patit nimic, distanta e mica si e covor.
pe unde umblati gagicute?
Daca trecem cu bine peste noaptea asta, maine dim. la Moneasa cu noi..
va si scrie-ti mai des.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Albi` spune:
Gio`, urma sa va zic la intalneala, da' văz ca se tot amana.. deehh.. stii ca nu prea-mi place sa dau multe detalii pe forum..
In alta ordine de idei, ii urasc pe-ashtia ca ne tzin fara apa calda si tre' sa fac dush la ligheam
Va pupez din vitezzz...
angy11 spune:
Mey nush ce-am facut la pagina de forum,dar s-a micit,literele sunt minuscule,abia reusesc sa citesc
Gio nu te stresa cu cazutul din pat,asa am patit cu Daniel,dar era noapte,a picat,l-am auzit,intind mana dupa el,nu-i!Il aud plangand dar nu-l gasesc,am aprins lumina,nu-i,era aproape dulapul si aterizase direct in dulap care era deschis
Albi si eu ii urasc pe astia cu apa si cica ne tin toata periada,adica inca o saptamana
Fetele va pup!