O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 18
Giova spune:
neatza!!!
iar se moare de cald!!!
Dia pai cum sa nu te superi:1000 euro . Iti dai seama ce bine, sau ce curea au pus astia din Ro.
Vreau sa pun niste poze si pe urma sa fac supica la bebe.
revin mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
angy11 spune:
Ciao fetele!
Miro si Gio,am vazut pozele super la strand!
Simina,te cred ca ai pana peste cap de lucru,asta e perioada cea mai nasoala cred in facultati,sesiuni,admiteri, am toate motivele sa cred ca si la voi la faculta ca si la noi profii sunt "artisti cu capul in nori" asa ca greul e pe tine.N-as vrea sa fiu in pielea ta.
Dia,asta da "bucurie" cu cureaua.Nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta,maine merge sotul cu masina in Service.
Ingerash te asteptam cu vesti!
Eu dupa cum ati aflat am avut un mic Recital sambata in Mall,le-a placut asa ca ne-au mai chemat si ieri.Eu nu mai aveam nici un chef,dar copiii au vrut sa cante,asa ca a trebuit sa merg,pacat ca-s cam zgarciti.
Apropos stiti careva unde e magazinul Be You in Mall,ca am primit un tichet la magaxinul ala si nu am avut timp sa ma duc sa vad despre ce e vorba.Ce vinde,ce preturi....?
M-am apucat acu sa fac una alta prin casa,dar e atat de cald,ca am dat drumul la clima casa ma pot misca.noroc ca azi nu trebuie sa gatesc ca copiii-s la mama de ieri,deseara ii aduc inapoi ca nu vor sa stea fraierii cu toate ca au curte,jucarii peste jucarii,le-a pus mama apa pt. balaceala in piscina,dar se cearta intr-una.Aseara a vrut sa-i duca intr-o plimbare la padure si n-a vrut Dany.
Pup sectantele!
Giova spune:
Alina nu mai stiu exact unde e magazinul, la parter parca. au haine mai ciudate. de fapt toate care se poarta acum sunt mai ciudate.
Va da ceva, daca tineti concerte?
Noi nu avem AC si murim de cald. Marco doarme in dormitor, unde e mai racoare. astept sa se trezeasca si fug cu el in Mall, macar acolo e AC.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Cosmina2 spune:
HE he he,
credeti ca scapati asa usor de mine?
Salutari de la America.
Am ajuns binisor.In sensul ca nu am plecat cu cursa care am fi vrut.Am plecat din Timisoara la 16 si am ajuns la Viena si direct in avionul de New York.La NY am ajuns odata cu o gramada de transatlantice,deci au fost vreo 400 de oameni la rand sa primeasca dreptul de intrare in USA.Intr-un final s-au indurat ca stateam cu copii pe jumatate adormiti in brate si ne-au scos din rand...si asa am ajuns sa trecem mai repede.
Ne-am luat bagajele si abia am ajuns la hotel,iar dimineata am luat avionul spre Detroit.
Cam asta a fost calatoria noastra.Daca am fi plecat cu cursa care vroiam ajungeam muuult mai usor ca era un singur zbor,direct Detroit,dar au pierdut americanii la campionatul mondial si au plecat acasa tocmai Vineri,iar porcii de la Luftansa au ridicat pretul la bilete si nu prea aveam chef sa dau 3000 de euro pe bilet.
Incet,incet intram si pe fusul orar....Copii s-au adaptat cel mai repede...noi ne mai dregem.
Va pup cu drag pe toate si daca mai am timp o sa mai intru,ca tare,tare imi lipsiti
Giova spune:
He-he-he uite ba unde sta dependenta...tocmai in Cosmina.
lasa draga DC-ul si profita de AMERICA, ca nu o vezi in fiecare zi.
In alta ordine de idei ma bucur ca ai intrat sa ne zici cum ati ajuns. Si ma bucur ca sunteti bine si incepeti sa va acomodati. Va si asteptam vesti.
Ingerash ce ai facut mama la bac? m-am gandit la tine azi.
in , pe maine.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ingerash spune:
10
ingerash spune:
amanunte copipaistuite de la banat: am avut parte de cea mai naspa comisie dar am avut noroc ccc ca stiam f bine subiectul (chiar dc nu era printre preferatele mele) si am vorbit f cursiv, frumos, clar si am folosit cuvinte "elevate". Am vorbit intr-una fara sa ma uit pe foaie, m-am uitat in ochii lor, am zambit tot timpul si am avut o tinuta decenta ceea ce a contat f mult. La un moment dat mi-au zis sa tac k deja vorbeam prea mult . Azi, k e deja 27 mer sa-mi sustin restul de colegi ;)
va pup pe toate, multumesc ccc ca mi-ati tinut pumnii, o sa revin cu vesti despre proba de limba straina
Mirona spune:
Bravo ingerasha!!! Asa mama ... mi-a placut aia cu decenta ... ca in ziua de azi ... rar mai vezi asa ceva. Bravo. Bafta in continuare.
BUEYYYY ... nu-mi vine sa cred ca a scris Cos. Dependenta buey nu alta. Ma bucur ca ati ajuns cu bine, imi inchipui faza de la rand ... cu Mio mic adormit si cu Vlad cu ochii inchisi ... nasoala treaba. Hai obisnuiti-va cu fusul orar ... ca asa de repede vor trece astea 3 saptamani ... ca nici nu o sa va dati seama.
Dia sa ne tii la curent cu devizu ala. Mancau-ar mama de masina ... parca o vad pe fosta nostra masina - Daciana - cad ti-era lumea mai draga .... te lasa in drum. ca nu te-am suparat.
Alina mai lasa mama concertele si vezi-ti de vacanta ... ca o meriti din plin ... la toamna incepe iara.
Gio, Simina, Albinutza ... daca mai e careva si n-am o fac acum ... si abia astept sa ne revedem in formatie completa.
Noi plecam de joi acasa. Joi - pe 29 e ziua mamei. Am fost ieri in Real si i-am luat ceva pentru bucatarie, la fel si sorei mele ca ea e pe 4 - de ziua Americii. Si ne-am luat vineri liber sa facem o surpriza la mama ca aparem taman de ziua ei. Sambata la nunta ... de ja ma ia cu lesin. Sper sa fie bine.
Va pup si mai revin poate pana plec.
P.S. EDITEZ sa va mai scriu ca pe 29 fac doi ani de cand nu mai fumez. YUPIIII!!!
... si azi ... Karina Ioana mea face 21 de saptamani. Na ca v-am divulgat si numele. Sper sa ramanem la asta.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
angy11 spune:
Mey Miro ce matinala esti,eu le dorm la greu dimineata,macar ata sa am de la vacanta.
Concertele le-as lasa eu da nu ma lasa ele pe mine,ma si mir ca duminica in Mall am refuzat cateva "cantari"
Frumos nume imi place,care-i principalul?Karina sau Ioana?
Gio,acu in Mall ne-au dat tichete de 500 mii la fiecare,ti-am zis la magazinul ala.
In general,jumatate ne platesc,jumatate nu,depinde unde si de ce,daca is chestii care implica scoala nu ne platesc,daca ne cauta pe noi separat da.
Cosmi,bine ca v-au luat peste rand,deci in Detroit sunteti?
Stati doar acolo sau mai vizitati si alte orase?
Simina,Dia,Albi,va pup!
Pe Ingerash am felicitat-o pe Mess la cald,apoi la Banateni.
Mey fetelor io am racit de la clima,is varza,si ce e mai nasol ca nu stiu ce sa le fac de mancare copiiilor,sa nu fac atata caldura in casa.
dia_codat spune:
Buna fetelor
ingeras felicitari pentru nota. Tinem pumnii in continuare.
Eu sunt inca suparata. Nu am aflat devizul pentru masina, azi dupamasa o sa il aflam. Dar intre timp am scormonit pe internet pe la forumurile auto si m-am ingrozit de ce am aflat. Ruperea curelei de distribute in timpul mersului duce la stricarea motorului.Cost reparatie: pina la 3000 de euro. Acum asteptam sa vedem ce ne spun cei de la garaj.
Imi e si mai ciuda fiidca am citit pe internet ca Renault in 2002 a recunoscut un defect la marca Scenic disel contruita intre '97 si 2000 care ducea la stricarea motorului din cauza curelei si schimba gratuit motorul .Dar pina la un numar de km numar pe care l-am depasit deja. Asa ca, Dumnezeu cu mila
Asteptam, si asteptarea asta ne omoara! Incercam sa ne gindim ca nu am avut accident, ca suntem sanatosi, ca banii cum se fac asa se duc, dar totusi... sunt niste luni de munca.
Stiti cineva ne-a dat o idee: "v-ar costa mai ieftin sa platiti un mecanic din Romania sa vina aici sa va repare".Ne gindim si la aceasta varianta
Uitati aici si aici pozele de cind ne lua masina
Dia mami deCaroline Iulia(14 iulie 2002) siStephanie Daria(9 martie 2004) ... noi ...