O alta Timisoara! (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Felicitari Ingerash !!!!
Tot asa sa o ti in continuare.
Miro tu ai 2 ani, eu 1 an si 2 luni. Chiar ca ii veti face o surpriza mamei tale.Dar mai intri tu pana atunci.
Alina am inteles, bine ca nu concertati pe gratis. si insanatosire grabnica.
Aseara l-am tuns pe Marco cu masina, mai are putin par. e asa de sod.
pun poza mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ingerash spune:
ceau fetele :) multumesc ca v-ati gandit la mine :)
azi sunt un pic ccc cam depresata, dau iar copy paste ca nu-s in stare sa reiau povestea : sa vedeti k azi am fost sa-mi sustin colegii si comisiile alea pur si simplu si-au batut joc de ei , le-au pus intrebari in engleza (la romana!!!), nu i-au lasat sa raspunda ce aveau pe bilet, i-au ascultat din ce era pe bilet si chestii in plus, le-au zis o nota si le-a trecut alta! eu am fost sa-i sustin si situatia m-a demoralizat cumplit, nu stiu de ce au facut asta, oricat ma gandesc nu reusesc sa inteleg
Desi eram f sigura pe mine la negleza, acum sunt speriata si m-au si certat ai mei, mi-au zis k nu aveam ce cauta eu azi acolo sa ma supar si sa ma stresez. Asta e, mi-am mai revenit un pic, maine la 11 (probabil mai repede) merg la engleza si sunt hotarata sa iau 10!!!
inainte sa inchei, Miro, e super numele!!!!!!!!!!! mai ales Karina ;)
& revin maine cu vesti
p.s. (daca iau 10 fac shopping )
Giova spune:
Ingerash chiar ca ao fost naspa comisia.
Intr-un fel au dreptate si ai tai, mai bine stateai acasa si erai mai linistita.
acum asta e. Trebuie sa te concentrezi pe engleza sa iei 10, caci te asteapta 210 magazine in Mall.(uite ca fac si reclama .
Hai fi tare, bafta pe maine. noi tinem pumnii!!!
Simina te-am vazut azi cand ai iesit din Mall, si pe urma am trecut cu masina pe langa voi, dar cum eu conduceam nu am putut gesticula sa ma vezi.
Secta va , merg la somn, adica la sauna.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Mirona spune:
no serbus fetelor,
la inchidere ... hop si eu. Ori matinala ... ori buhă ... ceva e dereglat rau la mine.
Ingerasha n-are rost sa te mai cert si eu ... .ai facut-o asta e. Stiu clar ca i-ai sustinut si ajutat moral pe colegii chinuiti .. dar normal ca ti-ai facut tie un rau. Oricum aflai pana maine ce si cum ... si erai la fel acasa ... acum doar ca ai fost in miezul problemei. Bafta maine si relax ... e doar un alt examen.
Gio m-ai pierdut. Ce se intampla la Mall daca ia Ingerasha 10? Ce-i cu cele 210 magazine? Iar am lipsit io prea mult de pe acilea?
Si ce faceti fetelor toata ziulica in Mall? ca io abia astept sa ma deplazez de la aerul conditionat din birou la aerul conditionat de acasa. Si mai si fac in 15 minute acest drum ... care altadata il faceam in 5 minute ... deci ajung acasa leoarca si directia DUSH.
DA. Primul nume este Karina (sper sa si ramana asa) iar al doilea nume este Ioana - la dorinta lui tati ... ca ambii nostri tatzi au fost (este/a fost) Ioan. Dani din pacate nu mai are tata.
Alina te albastrisi mama? Nu atiai faza cu intensitatea culorii ... sau asa ai vrut tu de groasa albastreala? Voiam sa-ti mai spun una ... mai zi-ne si nou cand concertati ... poate nu reusim de fiecare data sa venim ... da macar o data la luna ... poate poate. Mi-e mi-a placut mult concertul din Mall.
Albinutza mai ai fai cu examenele? Ai ori nu ai net la job?
Diana cum e la Resita?
Dia sper sa nu ai astfel de probleme. Tink pink si sa vezi ca o sa fie bine. Sa ne tii la curent. Acu cu ce circulati?
Simina - scrisesi mama DVD-ul ala? ce faci toata ziulica in Mall? Ca si Gio - cautati aer? Da-ti si voi un strigat ... ca dupa ora 5 pot veni si eu.
Maine la 6.30 merem s-o vedem pe Karinutza noastra. Face tati rost si de un aparat s-o filmam .... ca una bucata var ne lasa balta si pleca la OR.
Na gasca de sectante ... facui apelu ... si la culcarica cu burtoku.
pupici grasi.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
angy11 spune:
Miro,eu is mai buha ca tine :))))
Mai inainte am venit acasa.Copiii au adormit in masina,eu m-am certat cu husband-ul.....
Deci:faza,ducem masina la Service la Dacia,pe Aradului,vorbesc eu cu prietenii nostrii care stau pe-acolo,sa mergem la ei pana termina masina,ok,zis si facut.
Lasam masina dupa vreo ora suna mecanicul ca are aia si aia si aia si trebuie alte piese care costa 3-4 mil.Merge sotul cu prietena noastra cu masina ei,ca deja bause la astia niste bere,achita ce achita,urmand ca apoi mecanicul sa sune cand e gata.
Jucam noi carti la greu,copiii se haraie,hop suna mecanicul,ii explica sotului una alta la telefon,el ii spune,ok,vine nevasta-mea sa ia masina,zis si facut,iara plec cu prietena mea cu masina,ma lasa acolo si imi spune ala,ca a facut,a dres,dar s-ar putea ca din cauza pieselor noi sa traga stanga,sau dreapta,dar joi l-a programat pe sot sa regleze unghiul de fuga.
Ok!Ma urc in masina,afara noapte bezna,abia stapaneam masina,tragea in toate partile,scartia,fluiera,facea de toate,sincer mi-a fost teama pe drum.
Ajung la astia acasa,parchez,intru si jucam carti mai departe,iar curgea cu bere,in fine castigam noi fetele si plecam.
Cand sa plecam,Emil se urca in dreapta si incepe:pai cum sa nu traga volanul,daca pana!dar tu nu te uiti!
Sincer nu m-am uitat,nu mi se pare firesc sa te uiti daca masina are pana cand o scoti din Service,mai ales noaptea,eu n-am mai avut pana niciodata,nu stiam ca sofer cum se manifesta masina,urasc fazele astea.
Vreau o masina a mea la care sa nu-i dau raport sotului!nu sunt soferul perfect,dar imi fac treaba,toata lumea bea,eu is sofer,toata lumea e ocupata,eu is sofer,la o adica eu sunt de vina,nu mecanicul,care mi-a dat masina practic in stare de nefuntionare dupa ce ii platisem milioane.Cam asta a fost cearta.
Ingerash,multa bafta la engleza!
Fetele,va pup!
Giova spune:
Miro, Ingerash a zis ca daca ia 10 la english merge la cumparaturi. atunci eu i-am oferit cele 210 magazine din Mall. nu atatea sunt?
Alina te inteleg perfect cu masina. Stiu cum e, mai ales ca conduc in fiecare zi, mai nou. ca dehhhh..tre sa invete fata.
Si eu vreau masina mea, dar numai la anul, sau in iarna. mai repede nu se poate.
Ingerash te asteptam cu vesti bune.
Mai fete cand o punem de o intalnire? Numai noi fara copii.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
mitzuka spune:
Fetelor.....am nevoie de toate gandurile bune de la voi...Vasa are azi la 5 un interviu pt un job mai bun...mai bine platit.....Doamne ajuta sa fie bine!
Si eu vreau intalniree...neaparat...daca e fara copii sau cu nu conteaza....
Miro...in casa e cumplit iar cum eram la mama nu am vrut sa ies cu el in parc pe caldura aia..asa ca am tras o tura pe la mall sa ne racorim un pic...ce binee e acolo....am facut si ceva shopping la universal iar Dejan s-a distrat cu masinuta de acolo....
Imi place numele ales....Karina....e dragut de tot...sa ne zice ce mai face bbelina...Cum suporti caldurile..ai mare grija de tine mai ales la temperaturile asetea de afara!
aaaa...ti-am scris DVD ul...vrei sa-i pui muzica la bb-lina Karina?
Ioana...mai puteti de caldura....cum e Marco? Dejan s-a umplut tot de bubite de la caldura..dar e drept ca nu sta locului nici un minut...sare fuge sa agita....si bea o galeata de apa....
Ingerash...felicitari si tinem pumnii in continuare...desi sunt sigura ca va fi totul ok...Bafta!
Cosmi...bine ca ati ajuns cu bine....distractie maxima!
Alina...nasol de tot.....Uite un pupic sa treaca!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Simina pai si noi tot din cauza aia fugim la Mall, ca este AC.
Azi e mai bine, ca nu e asa de cald, dar oricum...rezista puiul meu. Bea aproape 2 luitri de ceai pe zi, nu prea papa asa de bine, dar e de inteles. adica formula o bea, dar supica si carnita, nu. Are si el niste bubite vagi de la caldura pe gatut, dar e numai in pampers prin casa.
Tin pumnii pt. Vasa, doamne ajuta sa fie bine.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Mirona spune:
salut gasca,
Alina - imi pare tare rau ce ce ai tras cu masina. Eu conduc la fel de rar ... deci mai bine nu mai bea Dani decat sa iasa iar vre-o cearta ... mai ales in perioada asta.
Gio - bravo mama pentru condus. Ai grija de fotomodelul nostru.
Simina pupici la Dejanu si multa bafta la Vasa. . Sper sa ia cu bine.
Ii pun deja muzica la Karina, avem un fel de ritual ce muzica, cand, mai si vorbim, mai apare si tati si e topita micutza ... da din creaci cand il aude ...
Ingerasa n-ai aparut?
pupici la toate si stabiliti o intalneala ... dar saptamana viit. ca noi plecam maine la OR.
Miro21+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
ingerash spune:
am luat 10!!!!!!!!!!!!!!!! da' am tras un bilet naspa rau azi , si iar am picat la cea mai rea comisie nu stiu cum am reusit :))) m-am chinuit de numa la primu' subiect, al doilea nici n-am reusit sa-l termin ca deja a trebuit sa incep sa vorbesc, dar a fost ok, le-am impresionat, au vazut k sunt in tema cu ce se intampla prin lume (hormonica si viri :))) mi-a picat pro si contra tv :) si am desfiintat cu argumente k-lumea show-ul lor .
Sunt super happy, am tras o fuga numa pana la un magazin cu haine produse in ro, mi-am luat o chestie care mi-o doream de mult, un bolero super finutz din dantelutza :) n-am avut chef sa umblu mai mult k eram pe tocuri de 10 si fusta business si camasa si curgeau apele pe mine de bucurie, caldura si emotie :)
va pup!!!!!!!!!!!!!!!!!!