All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

saarbatoritilor de astazi la multi ani si multa sanatate si noroc la loto!

eu servesc nes frappe!si stau ascunsa la racoare.
am facut greseala sa ies cu bicicleta dupa 2 ani si am lesinat de caldura.

oana cand nu mai poti ti-o mai dau eu pe alex asha macar ptr o zi ca sa iti alini doru' numai apa sa ai ca alex mai nou e la stadiu de peste...toata ziua in apa.
va pupam

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Multumesc din tot sufletelul la toate fetele pt. urarile calduroase pt. mine si bebe mik.

Oana da alea sunt datele pt. bebe Andrei.
Emaaimeeuite unde la mine ca ai informat fetele.

Lizuca eu stau pe Topolog, adik langa Gudam. Spune-mi te rog mai exact unde e locul ala de joaca?

Lulu77 sa-ti traiasca nepotica sa va aduca numai bucurii.

Mai scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Dr. Munteanu este dr de familie al fetitei mele este f. solicitata, tb. dat tel in prealabil. Problema mea este ca noi ne imbolnavim in Week-end, nu stiu cum se face! Si nu mi-a raspuns niciodata la tel sambata sau duminica. Si ajungem de obicei la urgenta...E cotata ca un medic bun dar de multe ori la noi problemele s-au agravat pt. ca nu ne-a fost recomandat antibiotic la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

La multi ani sarbatoritelor de iunie, multa sanatate si multe bucurii si multe. Scuzati intarzierea dar sa stiti ca urarea e sincera.
La multi ani si celor ce se sarbatoresc azi de Sf. Petru si Pavel.

Crixia m-ai speriat cand am citit ca cucoanele alea la crese bat copii peste fata. Eu cum aflu ca pitica mea nu vorbeste? Oare asa s-o proceda si la cresa unde-mi duc fata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ce fac constantencele?

Noi ne-am intors de la Brasov, unde a fost superb, dar putin.
Vreau si eu sa merg la plaja, unde faceti voi baie?

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sa-ti traiasca baietii, Oana, si sa te fericeasca! Cit despre despartirea de pui, gindeste-te ca e mai bine acolo, la aer curat, decit in orasul asta tot mai aglomerat si mai mizer. Tu nu dai o fuga mai incolo, macar citeva zile?
Aura, locul de joaca este pe Stabilizarii, pe partea opusa Gudam-ului, mergind catre piata Caragiale, la etajul alimentarei
din coltul cu str Amzacea (sau strada imediat paralela, nu mai stiu exact). Oricum, il gasesti tu, ca are bannere mari pe care scrie CLUB DE JOACA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

"LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!" Sa fie sanatosi, voiosi si iubiti de cei dragi.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dau si eu buzna peste voi...Imi puteti recomanda o coafeza buna in C-ta? Vreau doar sa faca ceva pt parul meu ..tinind cont ca am o nunta in C-ta! Merci!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi am ajuns...cu bine...nedormiti dar neobosititi!!! Cred ca picam ca mustele maine...
Acum ne omoram cu bunatatile de acasa!!!! Sper sa nu plec cu o marime de haine mai mare@!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani fericiti sarbatoritilor!
Roxana concediu placut.Mereu am uitat sa-ti spun..ai un copil superb..e frumos foc.
Kim poti sa-i trimiti lui lulu un mesaj,stiu ca ea are un salon.
Sanzi bine ai venit si sedere cat mai placuta acasa.
fetelor m-am mai uitat pe la voi pe poze..aveti niste copilasi superbi..absolut superbi(de-mi vine chef sa fac si eu unu)
No,sper sa tina vremea cu mine,ca luni vin pe la cta..si vreau sa fie vreme frumoasa.
Va pupic dulcic si va urez o seara placuta in continuare.
Am uitat..La multi ani tuturor ce si-au sarbatorit ziua de nume astazi.

POZE

Mergi la inceput