All about Constanta (76)
Raspunsuri - Pagina 29
kim222 spune:
Sinzi Ana bine ca ati ajuns fara peripetii! Ai grija sa nu te ingrasi!
Leditia...Lulu ..stiam ca are un salon de infrumusetare ..dar poate ma insel...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
CRIXIA spune:
Nastasie, eu am ap.2 camere de inchiriat, dar as vrea sa-l dau gol! Cu aer conditionat, in schimb!
Mada, felicitari pentru noua casuta! Sa va fie de bine!
Roxa, concediu placut!
SAnzi, welcome!
TatianaS - penelopa noastra
Ege, eu am medicul meu pediatru pe care l-am(am) recomandat-o aici, pe DC: Dr. Dumbrava, se numeste, vorba fetelor, nu e fan antibiotice, pentru ca stim cum unii doctori pentru a sta linistiti ca rezolva problema dau antibiotic din prima.
VA pupacim!
Inca n-am ajuns sa ma razboiesc, ca nu stiu cu cine sa incep! Dar ajung la cresa in curand!
crig72 spune:
La multi ani Patrick!!Sa fii sanatos si sa-i bucuri pe dragii tai parinti.Narcisa sa va traiasca!
la multi ani si pentru cei care au sarbatorit ziua onomastica!
Oana ,Narcisa,Lizuca,Katy,July pe la copilasi de 2002 nu veniti sa ne mai povestiti de puiutii vostri?
La multi ani Andreea!Madamsadamy sa-ti traiasca nepotica si concediu placut!
va pup !
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
nastasie spune:
crixia, saru mana mult dar eu vreau cat de cat mobilat.pentru mama.adica unde sa gatesti ceva, un pat pe care sa dormi si...adica strictul necesar, nu luxul de pe pamant.merci oricum,daca mai auziti de altceva sunt pe receptie.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
jone spune:
caldura de caldura!
eu ptr ca am toate rufele mucegaite.imi vine sa urlu.si doar ce le verificasem acu cateva zile sa vad care e starea lor.si acum...spal intr-una.mai rau e ca si alea din sifonier sunt in starea asta si doar toata ziua umblu la ele.
opa ca am deochiat vremea!tuna!
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Oana spune:
Fetili, am ajuns la pagina 20!
Acum chiar ca trebe sa trecem la capitolul 77: All_about_Constanta_(77)
Iulyp, l-am trecut pe Andrei. Cum merge alaptarea?
Cristina (crig) daca ai stii de cate ori mi-am propus sa trec pe la "Copilasi de 2002" dar foarte rar am ajuns, iar acum mi se pare ca voi acolo va cunoasteti deja foarte bine, eu n-am mai scris cred ca de anul trecut acolo.
Gabi, as vrea io sa plec la fii-miu dar daca plec imi consum concediu si dupa aia cand o sa poata Petre sa plece eu nu o sa mai am, asa ca il astept si pe el, sper sa ii dea drumul la un moment dat...
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul