All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Va salut si eu mai pe racoare ca m-am copt de la caldura asta.Ce bine de cei care au aer conditionat..
fiquelle sper ca ai dat note mariCred ca e minunat in casa noua.
Camelia si Mariuca e vanata de la atatea cazaturi ...hihi la genunchiere nu m-am gandit.
Roxanel drum bun si sa vii cu poze multe .Am vazut si eu pozele de la plaja..super..ce i-ar fi placut si Mariucai sa se balaceasca cu Patnext time
Tatiana ai gasit clown unde ti-am spus eu?
Aseara am iesit la o plimbare nocturna pentru ca am ramas fara curent si a durat cam 7 oreCred ca daca vremea tine tot asa numai seara vom iesi din casa.
va pup pe toate!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.si noi am fost ieri la plaja si am stat de la 6 la 8.30(seara).numai puteam sa-l iau pe razvan din apa, desi la un moment dat s-a speriat cands a venit un val peste el.este fan plaja.astazi luam pauza.cred ca in we mai ajungem.
o zi buna tuturor.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ege, eu am copiii la dr. Munteanu la cabinet. Despre venitul acasa, nu stiu ce sa iti spun, ca noi stam cam departe . A venit prima data, cand era Stefan bebe (inca nu era medicul nostru de fam.). In rest nu am chemat-o. Dar mi s-a intamplat sa nu imi raspunda la tel. in week-end. E si medicul de fam. al Deliei, fetita lui Loreen si la ea nu a venit niciodata acasa.

Ca medic, eu sunt multumita de ea, nu a dat gres cu diagnostice, tratamente (nu e fan antibiotice), se poarta frumos cu copiii. Doar ca pe vremea cand nu era medic de familie, ne acorda mai mult timp, acum e mai expeditiva.

Are cabinetul pe Str. Soveja, la parterul unui bloc (parca FT 4, sc. B, ap. 22). Tel. de la cabinet e 511651. Daca vrei, iti trimit pm si cu mobilul.

Acum vad ca a scris Camelia despre dr. Munteanu de la sp. Judetean. Eu vorbeam despre alta dr. Munteanu .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Azi sant in impachetari si bagajele, maine servici si poimaine cu noaptea in cap o roim spre vulcanii noroiosi, abia astept, toata lumea m-a incurajat ca este super zona.
Roxana, concediu placut asteptam povesti. Apropo de pozele cu Pat, eu astept sa-l mananc, si va mananca voaua degetele? Cine pe cine o sa ne mancam?
Asa ca va doresc un we placut si ne auzim saptamana viitoare.Pupici si pupicei.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata la duduci. Eu mai greu cu scrisu', iertaciune, dar acasa nu mai am net, iar la slujba sunt prinsa pina peste urechi. Mai arunc totusi cite un ochi pe-aici, aproape zilnic.
Caldura mare si azi, noi stam cu AC aproape non-stop, n-avem nici pe naiba. Au spus astia la meteo ca de miine se mai racoreste - asa sa fie? Aseara am stat pe plaja pina pe la noua jumate.
Am fost si la Aqua Magic in weekend, Alisia s-a distrat de minune.
Crig, mai spune-mi o data programul de vara al "baletistilor". Parca marti spuneai...
Madalina, ti-am trimis un e-mail.
Kittie, eu stiu pe cineva care inchiriaza linga Mamaia, suna-ma la 0723-594078.
O zi usoara va doresc si pitici cit mai cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

tatiana un pupik de sustinere de la noi.
roxa si dana distractie la maxim!
mada, sorry ptr duminik, eram pe fuga.nu imi venea sa cred ca te-ai tuns.pupici lu sofi si spunei sa nu mai fie timida cu copii.alexandra se agata de toata lumea, zambea la oricine se uita la ea.

pupici

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Patrick! Mami Narcisa, sa iti traiasca si sa fiti fericiti toti patru!!! Chiar, ne-ai "amenintat" cu bb3. Eu tot astept sa ne dai o veste .

La multi ani Paul! La multi ani Paula! La multi ani tuturor celor dragi care poarta numele Paul si Pavel!

Sanzi, azi plecati? Drum bun!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

neata, fetelor.stiti cumva vreun apartament cu 2 camere sau o garsoniera de inchiriat?dar sa nu depaseasca mai mult de 200 euro/luna?va rog daca auziti ceva ma anuntati.

albumul meu

Mergi la inceput

aaa, am uitat si daca se poate cat de cat mobilat.nu vreau pe vara ci pe termen lung.
la multi ani, patrick.sa fii sanatos si cuminte, sa-i asculti pe parinti.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna, fetelor.
La multi ani! Patrick ! Narcisa, nu mai dai pe la noi?
Eu am avut aseara petrecere in familie, am sarbatorit Petre si Pavel (sotu' si copilu') si am sarbatorit si ziua de nastere a lui Paul de saptamana viitoare (cand va face 4 ani). Ne-am grabit asa rau pentru ca astazi ai mei au plecat cu Paul cu tot la Sibiu pe toata vara. Azi-dimineata i-am incarcat bagajele in masina lui bunicu' si s-au dus, deja am dat ceva apa la soricei, nu stiu ce o sa ma fac eu atata timp fara copilutzu' meu...
Cornelia si Tatiana, imi pare foarte rau ca nu vom putea fi prezenti la zilele Mariucai si a gazei Bianca, dar ... asta e, mi-a plecat cupilu'.
Roxa si Dana (madam sadamy) va asteptam cu impresii din concedii.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput