All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara!
va mai amintiti de mine?in ultimul timp nu am intrat pe forum,pt ca am fost f ocupata.avem f multe nunti si la noi se fac pregatiri mute pt ca nunta incepe vineri.
aveam o rugaminte.daca puteti sa imi ziceti la ce medici va mai duceti copiii?in particular sau medici de fam?as vrea niste pareri.de ex a auzit cineva de dr.munteanu?cica vine si acasa?are cabinet in tomis 3
noi suntem bine.ege creste destul de bine.ieri am fost si noi la plaja.a fost f incantata.
pe mine m-a disperat caldura asta.voi dati drumul la aer conditionat?
eu ii dau drumul in camera cealalata si dupa ce se raceste destul,deschid usa sa vina si spre camera noastra.imi e frica sa-i dau drumul cand e ege acolo.sau ii dau drumul in camera,ies si inainte sa o aduc pe ege in camera il inchid.nu stiu daca procedez bine.vad ca acum a inceput sa-i curga nasul,sper sa nu fie ceva grav.
va pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna.
dovezile balacelii din week end: http://community.webshots.com/photo/551527680/2831590030088100014PFALuY
eu dupa ce am bolit toata ziua de vineri...mi-am scos parleala si m-am rasfatat cu baietii mei amandoua zilele.
Tatiana imi are bine ca ai rezolvat! iar ma oftic ca nu suntem la party! uufff!
Ege nu esti multumita de periadtrul tau? noi avem doc de familie.....din fericire Pat nu a fost vreodata bolnav serios.....asa ca nu am testat prea multi medici ptr el. eu da, dau drumul la A/C, e pe hol si bate in toata casa. noi nu suntem deloc sensibili....si preferam sa fie racoare!
o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa super pozele!!! Ce suplu s-a facut Patrick...e indragostit??? hihi...
De abia astept sa il vad...cred ca dupa ce veniti din vacanta, nu??

Tatiana, de abia astept sa particip la ziua gazei...si eu ma bucur tare mult!!!

Cornelia, lasa copiii in pace, ca asta e varsta...ca doar nu o sa sara in brate la toti strainii??? Spunea o educatoare aici in state cand David nu vroia sa intre in clasa "invatam copiii de mici sa nu se duca cu straini, sa nu vorbeasca cu ei, si uite acum il impingem in bratele strainilor..."

Ege, pune aerul conditionat fara frica...Aici e Ac peste tot...si e o diferenta f mare intre racoarea din case, masini, magazine si zapuseala de afara!!! IAr bebelusii sunt invatati asa de la inceput...si nu au nimic...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

neatza!
Sanzi sigur ca ne vedem! Pat nu e indragostit...isi sugea burta ca venea valu'! strategie de abordare a apei
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

desi vad ca sunt singura care mai scriu pe aici va anunt totusi ca plec maine in concediu. sa ne "auzim" cu bine saptamana viitoare, joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Roxana ,drum bun ,distractie placuta ,soare si vreme buna!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxa, concediu placut.sa va intoarceti cu bine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Roxana drum bun si sa va intoarceti bronzati si cu povesti multe si frumoase. Buna strategia lui Pat in legatura cu valurile.
Ege noi am apelat la serviciile dr-ului Fasie de la Sp. judetean, am fost ff multumiti de el. De dr. Munteanu am auzit numai de bine, dar sper sa vorbim de aceeasi persoana, care este la Sp. judetean.

Alex are julit destul de urat genunchiul drept si este jale mare cand mai cade si i se ia coaja. Nu ma lasa sa-i dau "primul ajutor" decat cu "japca" O pacalesc ca daca nu sta vin cateii sa-i linga ranile. Stiu ca nu este bine ca deja sesizez la ea tama de caini, dar este singurul argumant care o mai calmeaza. Tare nu as vrea sa stam toata vara cu genunchiere cum a stat asta-vara.

O seara super si...racoroasa!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara, dragelor, mi-a fost tare dor de voi si mi-ati lipsit...de azi insa am net la apartamentul nou, unde ne-am mutat de circa 2 saptamani. revin maine, ca azi sunt obosita, dupa o zi intreaga de ascultat copiii la oral...
Pupicei dulci tuturor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ontica,cum as putea sa ajung la dr fasie?as vrea sa merg si la dr munteanu dar nu stiu unde are cabinet.ai idee?mie mi-ar conveni sa am un medic care sa vina acasa si sa o duc la ea,sa o cunoasca bine pe ege.
roxa,concediu placut!dar pe unde mergi?
azi am fost iar la plaja si am bagat-o pe ege in apa pt prima oara.a fost super incantata.
va pup,noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput