All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Fetele, ma ertati de intruziune... caut si eu doo saptamani un apartament la mare de stat cu pustiu...Mare amator de balaceala si pentru mine e mai greu sa totcalatoresc we de we.. Daca stiti pe cineva (nu conteaza in ce statiune) va multumesc in avans!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Crixia si noi credeam ca vine ploaia dar abia ajunsesem la cazino unde a fost un spectacol si nu ne-am dat plecati.Asta dupa cateva zile de stat numai in casa.La plaja poate de poimaine.
Tatiana am vesti bune!(clown,animatori, face painting ,baloane etc).Da un semn cand poti.
Roxana concediu placut!
seara buna si o saptamana cat mai placuta!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna seara!
Scuze ca nu ne-am mai bagat si noi pe aci'de ceva timp dar am avut de tocit pt ultimul examen, sper sa nu fi "pierdut" timpul degeaba.
Alex merge la plaja cu bunicii, deja si-a schimbat coloarea in ciocolatiu, a inceput sa-i placa si apa marii, pana acum cateva zile nu se apropia prea tare de mal.
Sinzi abia astept sa vad si pozele cu David si trenurile, se pare ca revine la "dragostea dinintai".

O saptamana superba!

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Iulyp, bine ati revenit acasa! Eu am o pompa tip seringa, de la babynova. Nu e cine stie ce, dar mai buna decat prima mea pompita de la chicco, gen para (???) - faceai febra la muschii degetelor Cu seringa asta soliciti mai multi muschi . Me nu mi-a prea folosit, ca nu am avut lapte. Daca o vrei ti-o dau cu placere.

Crixia, urata faza cu cresa. Nu imi imaginam ca se mai intampla asa ceva acum.

Crig, ce mai face Mariuca? Ziceai acum cateva zile ca nu e bine?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/550940998/2636572440087737923sEWLsE
poze de la muzeu...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am uitat sa imi vars of-ul. Copiii mei sunt din ce in ce mai salbatici! Nu le place in public! Si nu le place la plaja! Cu nisipul s-au mai imprietenit, dar la mare nici nu vor sa se uite. Urla amandoi, doar daca ii intreb daca vor sa mergem la mare

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.noi sambata am fost gasca mare la plaja insa fara copii.si m-am ars ca o proasta.ieri l-am dus si pe razvan.si ma bucur ca sta la mal.acum o saptamana ii era frica de mare si i-am luat piscina apoi l-a luat mama prin invaluire si acum nu il mai luam de la mal.voi ce ati facut in we?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
eu din pacate am bolit intens vineri dar sambata si duminica am fost la plaja. Patrick a fost extrem de fericit, s-a balacit de nu mai iesea din apa, s-a jucat in nisip. am plecat de la plaja in urlete.
Sanzi ce bine imi pare ca stati mai mult! super.
sunt nitel pe fuga, ca de, mai am doar 2 zile si plec in conced asa ca trebuie sa rezolv toate alea.
revin....o saptamana super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai toata lumea a fost la plaja si a plecat din urlete de acolo

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Cornelia multumesc mult de raspuns. N-am mai intrat de ieri pe net ca n-am avut timp si abia acum am citit mesajul tau. Dar prea tarziu ca azi dimineata am apucat sa imi iau pompa de la Avent Isis. Sper sa dea roade ca la cat am dat pe ea.........

Multi pupici la toate fetele, vad ca va distratifain la plaje. Vreau si ioooooooooooooooo.

Mergi la inceput