All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Crixia, din experienta mea cu gradinitele...iti spun...copilul nu minte!!!!
Cred ca ai putea sa mergi si sa faci nitica reclamatie!!!! Ca altfel si-o iau in cap!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/photo/550940998/2658329490087737923rsEzAF

am pus si noi poze

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare Constanta.
Am reusit si io sa mai intru pe forum. N-am reusit sa citesc din urma decat cateva mesaje asa ca raspund mai incetut in functie de cum citesc ca sunt si cu bb mik in brate.

In primul rand multumesc pt. urarile de nastere rapida. A fost rapida ca a fost cezariana. Recuperarea mi se pare mai greaie dar o sa treaca si asta.

Crixia noi stam la salvare da mergem la cresa nr. 13 ca acolo am gasit locuri libere. Vroiam neaparat sa o dau la crese ca venea si bb 2 si nu puteam face fata la ambii toata ziua. Deocamdata ma ajuta sotul ca si-a luat concediu, apoi vreo sapt. doua o sa ma ajute soacra apoi doar Dumnezeu. Mama m-a ajutat ultimile doua luni cand nu aveam voie sa fac efort. Acum a plecat acasa la Targu Jiu si poate mai vine in toamna.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Crig ce misto ca ai dat-o pe Maria la dans sportiv. Care e varsta minima? Peste vreun an doi o sa-ti cer detalii ca vreau si eu sa o dau pe Nik.

POZE

Mergi la inceput

Fiquelle sa stii ca nu exagerez deloc. De la sfarsitul lui martie e racita continuu. A luat saracutza o gramada de antibiotice, intr-o noapte am ajuns cu ea si la urgenta si cica are viroza. Din aprilie am trecut-o pe tratament homeopat da rezultate ioc. Inca ii mai dau bilute d'alea homeopate. Face pauze de 2-3 zile intre raceli si apoi o luam de la capat, muci de toate culorile, tuse pana o pocneste si varsatul uneori si febra da mai putin in ultimul timp. Sincer m-am saturat.

POZE

Mergi la inceput

Fetelor aveti voi sau cunoasteti pe cineva care poate si vrea sa imprumute sau sa vanda second hand o pompa de muls laptik de mami? As vrea o pompa mai buna, eu am una cu para care la utilizare imi da niste dureri infioratoare, si am inteles ca si aia cu piston cam la fel e. Daca se poate un raspuns rapid, cam pana luni dimineata ca atunci ma duk sa imi cumpar, pana atunci mai prospectez piata.
Merci mult.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Aura bine ai venit acasa!recuperare rapida si aveti grija de voi!La dans primesc copii peste 3 ani.Imi pare bine ca Mariucai ii place.Exercitiile sunt super.Mai ca as fi intrat si eu in sala
Crixia m-am intristat citind peripetiile cu gradi.La capitolul raceli nici noi nu am stat grozav.cu cealalta problema care mi se pare atat de grava n-am avut de-a face din fericire.Ai vorbit si cu alti parinti?Poate ca Alexia nu e singura care a patit asa ceva.Uneori nu-i putem crede, ca ei au o imaginatie tare bogata dar uneori poate chiar au dreptate(cazul de fatza).eu sper pana la urma sa reusesti sa gasesti locul potrivit pentru scumpica ta si sa nu mai fii suparata.
roxana cum a fost la plaja ca vremea a tinut cu tine azi.Noi abia asteptam sa se faca bine Mariuca sa ne intram in ritm.
pupici si soare!!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Am fost azi la un muzeu de trenuri, si aveau si train rides...Ne-am plimbat si am condus o locomotiva disel adevarata!!!
David a fost in extaz!!!!!
O sa pun poze daca vreti sa vedeti o gara antica...
In martie il aduc si pe Thomas in marime normala...si deja ne pregatim sa luam bilete!!!

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am ajuns si noi la plaja, prima anul acesta! Apa calda, curatica, nisipul asemenea! Vrem si duminica, again!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ce pustiu! La plaja toata lumea? Noi am ajuns odata cu norul asta-seara!

Mergi la inceput