All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Aura , sa ne traiesti si tu si cel mic !
Sa fiti sanatosi amandoi !

Si eu sunt tare fericita ,sunt matusica din nou ,am o nepotica ,azi a implinit 6 zile !
Azi am zi de cumparaturi pentru ea ,caci maine plekam la Bucuresti sa o vedem .

Stie cineva un medic ORL-ist bun? Am inebunit cu nasul si "mucisori" mei ,sunt convinsa ca nu este raceala ,poate am un "pui" de sinuzita sau este vreo rinita ,ceva.........nu mai suport .

Va doresc o zi buna in continuare si fara ploaie !

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Neata.
Sinzi, cum ai petrecut? Am citit subiectul despre David, poate ar fi bine sa schimbi gradinita daca are asa probleme acolo.
Alina (lulu) sa iti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa bucure tot familionul. Spor la cumparaturi!
Gabi, cum a fost serbarea?
Cornelia, ce mai faceti, v-a trecut raceala? I-a trecut febra lui Stefan?
O zi buna la toata lumea.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

HA, ha v-am gasit!
Am intrat pe C-ta 77 si am ramas uimita ca nu a mai scris nimeni de alaltaieri, dar v-am gasit.
Sant tare suparata; dr. Loghin cica daca mi-a recidivat tusea asa de repede nu mai apartine de ea trebuie facuta investigatie in alta parte la un pneu...olog, ceva de genul; asa ca o sa merg marti ca sant libera.Mi-a recomandat-o pe doc.Dante.
Maine Colonadelor inaugureaza salonul Imperial, cel in care incap pana la 600pers, asa ca o sa am o harababura la munca de nici nu vreau sa ma gandesc.
Va pup si va doresc un we placut.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lulu, sa iti traiasca nepotica!

Stefan e mai bine, dar eu sunt varza, nedormita de nu mai stiu cand si ...la birou.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

'neata si de la noi
Alina sa va traiasca nepotica!!Spor la cumparaturi!Cred ca abia astepti s-o vezi.si sanatate!
Dana sanatate!
Gabi drum bun maine si abia astept sa vad poze de la zoo.Pe mriuca n-am dus-o inca decat la microrezervatia noastra dar sunt convinsa ca ar fi incantata.Ultima data cand am fost i-a spus cerbului sa se spele pe cap.(avea niste paie in coarne hihi)
pupici si o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna dimineata in we!
Cam slaba activitatea p'aci'.
Cum a fost la serbari? Vrem impresii si poze.

Sinzi ce face David? Cum ai rezolvat problema cu educatoarea?
Lulu sa-ti traiasca nepotica. Drum bun!

Sper ca in we nu va mai ploua. Alex se pregateste sa plece la o petrecere de copii . Abia astept sa aud impresiile de dupa.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

CU INTARZIERE:

LA MULTI ANI JULY!
SA FII SANATOASA,IUBITA SI LA FEL DE FRUMOASA MULTI ANI DE-ACUM INAINTE!SA FII FERICITA ALATURI DE GABI SI PAPUSICA VOASTRA!

Aura, sa-ti traiasca bebe! Sa fie sanatos,cuminte si mancacios!Si tie, liniste si nani cat mai mult!
Lulu sa-ti traiasca nepotica!Sa creasca sanatoasa si norocoasa!
Adriana, sa faci poze cu nepotelele!Cred ca au crescut.....

yupiiii....am terminat in sfarsit cu baia....a iesit super...poate sa confirme Dana(Madamsadamy)ma bate un gand.......si cu balconul....dar....m-am saturat de moluz..iehhhhh
Cornelia, sanatate lui Stefan....

Pa! we placut in continuare!

Poze IUNIE !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani, July!!!!

camelia, am facut o reclamatie si am luat banii inapoi...si l-am retras de acolo bineinteles!!!

Cornelia, e mai bine Stefan???

Azi a fost zi de parc si inot...facem progrese...poate il dau la un program avansat...hihi...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

La multi ani! July!!! Multa sanatate, fericire si noroc!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani July!!!!

Stefan e bine. Mai tuseste putin si ii curge nasul. Ia tratament cu antibiotic si eu mama nebuna l-am dus la plaja zilele astea. Dar oricum fuge de apa ca si surioara lui ...

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput