All about Constanta (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Aura, bun venit micutului!!!!

Cornelia, acolo suntem pe 2!!!

Ema, da...acasa...de abia astept!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Stefan a plans toata noaptea, a avut febra. Of, o luam de la capat. Azi il duc la dr.

Aura, felicitari! Refacere rapida! Bine ai venit pe lume bb!

Ema, imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o experienta asa de urata. Daca iti doresti bb2, o sa vina cu siguranta!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata.
aura, sa-ti traiasca baiatul.sa fiti sanatosi amandoi.
cornelia, sanatate multa.
fetelor , am si eu o veste buna:vine sora-mea cu gemenele , cu sotul si cu nepotelul meu la inceputul lui august in romania.sunt tare fericita.nu le-am vazut niciodata pe gemene si nici ea pe razvan.acum sunt in cautare de un carut dublu, dar ca pt 1 an, ceva mai usor, cu locuri nu alaturate, ci unul in fata celuilalt.daca auziti sau stiti pe cineva care il vinde, va rog sa ma anuntati.multumesc anticipat.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna dimineata.
Iulyp (Aura), sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos! Felicitari! Din cate am inteles se numeste Andrei si s-a nascut pe 12.06.2006, da? Ca sa il trec si pe el pe listuta.

Fetelor, noi ieri am avut serbarea de sfarsit de an. Paul a spus foarte frumos poezia, clar si tare, (spre deosebire de alti copii la care nici nu se intelegea ce spun doar mormaiau ceva). Au cantat si au dansat, inclusiv pe "Tornero" si la sfarsit au avut doua torturi cu artificii si sampanie. Aseara ne-am uitat la caseta toata familia. Mai merge azi si maiine la gradi si de saptamana viitoare, vacanta!
Cine vine la plaja in week-end?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

’Neata, duduci!
Am si eu un pic de ragaz sa mai dau cu nasul pe-aici. Ultimele doua saptamini le-am petrecut pe coclauri, instruind primarii din judet despre programele de finantare europene. Azi ma odihnesc la birou si astept cu nerabdare ora patru, caci e ziua cea mare, avem serbare! Alisia e mac, spune un rol din trei strofe si e tare frumusica in costumasul ei de floare purpurie. Festivitatea se tine in aula mare a Bibliotecii Judetene si abia acum imi dau seama ca s-ar putea sa aiba acolo si microfon, caz in care o sa rupa urechile auditoriului, pentru ca am invatat-o sa recite tare si raspicat. Am ceva emotii, tre’ sa recunosc.
Am mai descoperit un loc de joaca, pe strada Stabilizarii – cine sta prin Inel II ar putea fi interesat. E un pic mai sus de brutaria Gudam. Noi ne ducem acolo cind ploua. Ar trebui sa se gindeasca cineva si la locuri din-astea in aer liber, acum pentru vremea frumoasa.
Cornelush, sanatate multa lui Stefan! Nu-i dai nimic pentru imunitate?
Crig, si eu vreau sa vin cu Alisia la dansuri, ne chinuim de citeva luni sa ajungem, dar nu reusim sa ne trezim la timp in weekend (tot de la zece e, simbata si duminica?)
Oana, voi ati contribuit cu ceva pentru tort si celelalte? Ca noua nu ne-a cerut nimic si mi-ar fi placut si mie sa se incheie serbarea asa apoteotic, cum zici ca a fost la voi. Dar cine stie ce surpriza vom avea azi...
Noi plecam simbata la Bucuresti, la Bookfest, si vrem sa mergem si in Baneasa, la gradina zoologica. Cum mai arata zoo, a fost cineva?
O sa va povestesc cind ne intoarcem.
Sanatate si voie buna la mamici si pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Gabi, de data asta s-au strans doar 50.000 de copil, fata de alte dati cand dadeam 100 sau 200 de mii. Din banii stransi s-au luat cele 2 torturi, sampanie, sucuri si 2 buchete de flori pentru educatoare. Nu cred ca le-au mai luat si cadouri la educatoare ca nu le-au mai ramas bani. (De Craciun le-au luat cadouri, iar de 8 martie a dus fiecare cate ceva).

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Gabi sa faci multe poze sa vedem si noi!Pupici Alisiei de la noi!Ce m-as bucura sa veniti si voi la curs.Saptamana asta nu se face si de luni trec la programul de vara.(marti ora 18.30)Cat despre locul de joaca in aer liber il astept si eu sa apara.
Bravo Paul!
Dragele mele azi avem o sarbatorita.Am deschis un subiect www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78207" target="_blank">aici
"La multi ani cuscra!"
pupici si o zi buna!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare, salutare!
Felicitari proaspetei mamici (Aura) de bb baiat , sa fie sanatatosi, frumosi si sa aflam vesti de la ei cat mai curand.
Roxana cred ca esti deja la Poiana Bv, poate ca la tine nu ploua ca aici parca s-a rupt cerul.
Cornelia sanatate lui Stefan. Am vazut desenele Mariei este foarte talentata.

la toti copii care au avut/au serbari si vacanta placuta.

Alexandra a fost ieri si azi la doua serbari la var-su si la o prietena, a fost ff incantata, chiar dorea sa-si etaleze cunostintele.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Camelia sigur o sa-i placa Elenei la gradi.

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc pentru urari!!!!
Azi nu a inceput prea bine...David a venit cu urechea julita de educatoare (cu o foarfeca) asa ca maine ma duc cu scandal acolo...
Dar acum iesim pe faleza la o terasa si o plimbare asa ca ma refac!!! hihi..

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput